gervasius twinkleminkleson Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Izgleda prva ipak u gostima, ako je vjerovati tnjiteru
harper lee Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Da budem djavolov advokat; sta bi bilo da je Rosicki poceo utakmicu? Rosicki i Lafata su po meni bili bolji izbor u odnosu na Janka i Kadleca ali Stramaconi je ocigledno imao neki plan da pokusa da nas razbije silom pa ako bude potrebno uvede Rosickog, koji ima snage za nekih pola sata, da nas dokusuri. Njegov problem je to sto je Milojevic imao plan da prvi postigne gol, sto mu je i uspelo, pa je sve to s Rosickim ispalo bespredmetno. Sudeci po izjavama i pre prve i pre druge utakmice mislim da se Cesi uopste nisu nadali da ce Zvezda biti ovoliko agresivna i napadacki orijentisana, mi smo bez problema mogli u obe utakmice da vodimo sa po tri gola razlike vec posle petnaestak minuta.
Toni Sumaher Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Da budem djavolov advokat; sta bi bilo da je Rosicki poceo utakmicu? Mislim da bi Sparta bolje drzala loptu i time sprecila par pasova iza linije svoje visoke odbrane, sto se juce pokazalo fatalno, ali ne mislim da bi Sparta povela. Jednostavno, tim je lose slozen za sada. Izgleda prva ipak u gostima, ako je vjerovati tnjiteru Bolje je prva u Bgd...
gervasius twinkleminkleson Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Bolje je prva u Bgd... Slazem se, al jbg. Bilo je za ocekivati da rotiraju nas ili vas.
Toni Sumaher Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Slazem se, al jbg. Bilo je za ocekivati da rotiraju nas ili vas. A onda smo bolje prosli. A cini mi se, i da je bolje da odigramo prvu pred praznim tribinama, ionako smo vec previse nervozni u struci...
Cash Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Slazem se, al jbg. Bilo je za ocekivati da rotiraju nas ili vas. Za vas je bolje da odigrate prvu tamo.
harper lee Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Za vas je bolje da odigrate prvu tamo. Tja, ja mislim sasvim drugacije. Vise bih voleo da ovi nasi prvi put susretnu te ruske vanzemaljce na Marakani zbog samopouzdanja. A i nejasno je kako ce ova ekipa reagovati kad bude morala da juri minus iz Rusije u Beogradu, sto je vrlo verovatno.
Mil@n Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Tja, ja mislim sasvim drugacije. Ma bez dileme je bolje tako. Može da nam se posreći da se oni malo uplaše marakane na račun naše stare slave i punog stadiona, naši će sigurno da se isprimaju dobro, barem u početku pa možda nešto i uradimo, svakako bolje nego što bi bilo tamo. Edited August 4, 2017 by Mil@n
Cash Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Ma bez dileme je bolje tako. Može da nam se posreći da se oni malo uplaše marakane na račun naše stare slave i punog stadiona, naši će sigurno da se isprimaju dobro, barem u početku pa možda nešto i uradimo, svakako bolje nego što bi bilo tamo. Ipak cete vi prvo u rusiju brate Milane
Mil@n Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Ipak cete vi prvo u rusiju brate Milane U tom slučaju - bi bilo bolje :) Edited August 4, 2017 by Mil@n
MiddleClass Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Jesu li zamjenili domacinstva? Bolje prva na Marakani.
John Coltrane Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Jutros sam se vise pribojavao Krasnodara nego bilo koje ekipe. Cak i Fenera, obzriom da je prosle sezone Krasnodar izbacio Fenera pa ispao od Selte. Daleko su od nepoznanice, imaju vlasnika koji je "tezak" taman kolko i Roman Abramovic. Klub stvoren 2008. i posle ekspresnog ulaska u prvu ligu uvek samo prve sezone nije igrao Evropu (svaki put ulazio u grupu, prosle sezone ubili Nicu 5:2), a jednom je bio i viceprvak (ona sezona kad je Muslin bio trener). Mi imamo istoriju ispadanja od Rusa, a pogotovu od takvih "tvorevina" sa par domacih vodonosa i 3-4 strana placenika koji odradjuju svaku rublju ulozenu u njih. Ipak, kako smo se nadali pred tekmu sa Spartom, a kako smo prosli, ne treba klonuti duhom. Uostalom padali su i veci
Dimitrije Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 Ne znam da li je bolje igrati prvu kod kuce ili na strani. U nekim "sudbonosnim" utakmicama Zvezda je imala odlican skor na strani, pa ispala kod kuce (npr. Ludogorec, Dinamo Kijev). S druge strane, nikada necu da zaboravim debakl u Atini 0-3 protiv PAO-a, posle pobede od 4-1 u Beogradu. Ja uvek vise volim prvu kod kuce zato sto srpska stampa ima manje motiva da sere i Delije da spremaju osvetu (po pravilu mi smo gotovo uvek uvereni da smo osteceni od strane domacina i sudija).
Recommended Posts