harper lee Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) @harper, jasno je da je Milojević napravio velike pomake. Zna se ko šta radi i za sada to dobro izgleda. Problem sa Rusima je što su oni sve ono što sam očekivao od Čeha i to na još kvalitetnijem nivou. Disciplina plus ozbiljno umeće nekoliko Brazilaca. No sada je ostalo da se odigraju te dve i da se nadamo. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk Naravno da jesu, to ce biti sasvim drugacije utakmice. Da su disciplinovaniji sa toliko Brazilaca i Rusa to sumnjam, ali daleko su ispred nas po individualnom kvalitetu. Samo kazem da ne treba sad nesto preterano kukati, treba ih pretrcati i prebiti pa ako nas izjebu onda svaka cast. Inace, koliko je Zvezda juce odigrala zrelo i trkacki dobro najbolje pokazuje cinjenica da smo napravili ukupno 5 faulova na utakmici, od cega je jedan (Boacijev na Plavsicu) bio cisto remplovanje ali se Plavsa po svom starom obicaju bacio kao da je izbacen iz pracke. Slabo se ili nikako bavim statistikom pa ne znam zasigurno ali mogao bih kucu da stavim na opkladu da je proslo mnogo, mnogo godina otkad je neka nasa ekipa dobila utakmicu bez primljenog gola a napravila ovako mali broj prekrsaja. Izneverovao sam kad sam video statistiku posle meca. Edited August 4, 2017 by harper
levi Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Imali smo 3 faula do 60 min I na sve to dva glupa žuta kartona. Da je bilo na gol razlike pa i da razumem odugovlačenje, ali sad stvarno nije bilo potrebe
Jozef K. Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Dobro si rekao. Moraću da je pogledam. Neverovatno deluje. Činjenica je da se timski branimo i da nije fraza da odbrana počinje od Bačjea. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Toni Sumaher Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Disciplinovan je Krasnodar, posebno defanzivno. U ruskom prvenstvu su od 30 utakmica samo pet izgubili, od cega je najveci poraz bio od Spartaka 2;0, malo golova daju, ali ih jos manje i primaju. Sto se stranaca tice (pored Brzilaca, imaju i Urusa, Kolumbijca i Ekvadorca), imaju par igraca koji su godinama tamo, a nekoliko su doveli prosle i ove sezone. Zvezda igra vrhunsku defanzivu za nase fudbalske okvire, taman da se vidi koliko je i evropska. Edited August 4, 2017 by Toni Sumaher
Dimitrije Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 (edited) Ako prodamo Donalda ili Kangu nemamo sasne. Ako se pojacamo jos to bi bilo top... Vuule Savic je odlican. Smara to ppp gledanje igraca kroz Dulta/DSS/Drazu ili sta mu se vec zamjera... koga bili k sta fudbaler misli o tim stvarima... Vule Savic igra dobro i meni je drago zbog toga. meni se on kao igrac dopadao i u prvom, kratkom boravku u Zvezdi. Ocekujem da skoro ubode i gol iz prekida sto ce da doda na samopouzdanju. A sto se tice njegovog omiljenog lika iz srpske istorije - tu je zesce govedo. Edited August 4, 2017 by Dimitrije
MiddleClass Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Ma jeste... liku, kojeg zanima da ozeni kurvu sa splava/dasaka koje zivot znace i da otvori neki kafic posle karijere, zamjerati muzicki/politicki/civilizacijski ukus je trazenje dlake u jajetu.
Bright Billy Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Savic je bas dosta napredovao a iodgovarao mu je janko za cuvanje, jer su se borili u vazduhu. Treba videti kako ce se snaci protiv nekog brzeg napadaca koji igra po zemlji....
Toni Sumaher Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Ma jeste... liku, kojeg zanima da ozeni kurvu sa splava/dasaka koje zivot znace i da otvori neki kafic posle karijere, zamjerati muzicki/politicki/civilizacijski ukus je trazenje dlake u jajetu. Pa dobro, a kako bas on da izlazi sa pricom o svojim istorijskim favoritima, mislim, koga boli uvo za to? Ali, neee, tu su tata i mama, drustveno angazovani (stagod to bilo u ovoj nesrecnoj zemlji) likovi koji stiskaju decka. Mislim, dok se glupira van terena i treba da ga tovare za to. @BB: Potpuno saglasan za Savica, videcemo ga sa drugacijim napadacem u duelu, tipa Ben iz Olyja i slicnima... Edited August 4, 2017 by Toni Sumaher
Bright Billy Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Dobro, smesan mu je izbor omiljene licnosti iz srpske istorije, al to je opet samo njegova stvar...
harper lee Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Pa dobro, a kako bas on da izlazi sa pricom o svojim istorijskim favoritima, mislim, boli uvo za to? Ali, neee, tu su tata i mama, drustveno angazovani (stagod to bilo u ovoj nesrecnoj zemlji) likovi koji stiskaju decka. Mislim, dok se glupira van terena i treba da ga tovare za to. @BB: Potpuno saglasan za Savica, videcemo ga sa drugacijim napadacem u duelu, tipa Ben iz Olyja i slicnima... Marina se nikada nije lozila na te nacionalisticke fore dok se nije udala za Duuuuuleta, ne znam koji joj je pa to trebalo (i lozenje i udaja ). Kakva je to riba bila.
Toni Sumaher Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Dobro, smesan mu je izbor omiljene licnosti iz srpske istorije, al to je opet samo njegova stvar... A jbg, kada kao javna licnost, sportista, fudbaler izadjes sa istorijskim znanjem onda je normalno da te tovare. Posebno kad izaberes popularne ljubimce. @Harper: Verujem. Imao sam priliku da je upoznam pre 15 godina, vrlo je lepa, sarmantna i zanimljiva zena, ali vec duze vreme je u klerikalnoj fazi koja se samo produbljuje.... Edited August 4, 2017 by Toni Sumaher
Dimitrije Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 (edited) Dobro, smesan mu je izbor omiljene licnosti iz srpske istorije, al to je opet samo njegova stvar... Izbor mu je tragican pre nego smesan. Izabrati najveceg gubitnika u srpskoj istoriji samo za to sto je bio nacionalista i ratovao protiv komunista. Edited August 4, 2017 by Dimitrije
harper lee Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Dobro si rekao. Moraću da je pogledam. Neverovatno deluje. Činjenica je da se timski branimo i da nije fraza da odbrana počinje od Bačjea. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk Mislim da je Milojevic kad je spremao utakmicu posebno skrenuo paznju igracima na te faulove na nasoj polovini terena, tako da ne mislim da je do neke vanzemaljske odbrane koliko je do discipline. Sparta je pokazala jos u Beogradu da moze da bude opasna iz prekida i Milojevic je hteo da im oduzme tu prednost. Ako se ne varam upravo posle tog faula Boacija smo popili po precki, Plavsic je pogodio u glavu lika na nekih 7-8 metara od naseg gola.
harper lee Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Imali smo 3 faula do 60 min I na sve to dva glupa žuta kartona. Da je bilo na gol razlike pa i da razumem odugovlačenje, ali sad stvarno nije bilo potrebe Gospodin sudac je malo preterao s Boacijem, mada mu je verovatno malo uzeo za zlo i prethodni trash talk kad mu je dosudio faul na Plavsi. Borjan je cudo, on je na svakom izbacivanju ustinuo po koji sekund. Najbolji je bio kad je istezao Zuletu nogu zbog navodnog grca i sve vreme merkao da vidi na koju stranu sudija gleda i koliko jos moze da glumi medicinskog radnika.
Dimitrije Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 Da budem djavolov advokat; sta bi bilo da je Rosicki poceo utakmicu?
Recommended Posts