Toni Sumaher Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Vujadin fino cisti, siguran je u skoku, ali tek cemo da ga vidimo protiv ozbiljnijih timova, ne mogu Donald i Jovicic sve da zatvaraju kao protiv Sparte. Miloje ne moze sa ovakvim timom da podigne jos mnogo nivo igre Zvezde, sem da jos podigne disciplinu. To vam je falilo poslednjih 15 minuta u Pragu, ali to je vise posledica naseg luzerskog mentaliteta generalno. Da bi se Zvezda dobila mora mnogo da se trci i da se Kanga izbaci iz igre. Uostalom, derbi je jako blizu, a vi ste vec sada favoriti. Edited August 4, 2017 by Toni Sumaher
Mil@n Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Imamo mi dosta da se svetimo. Za početak Dinamo Kiev +1, ipak sam na štakama otišao na tekmu. O cemu vi pricate? Kakav Milan? Ugazili bi nas ne bismo znali gde je levo. Sent from my Le X620 using Tapatalk Taj rad, rastavili bi nas.
MiddleClass Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 O cemu vi pricate? Kakav Milan? Ugazili bi nas ne bismo znali gde je levo. Sent from my Le X620 using Tapatalk +1 Ja ne mogu da vjerujem kakve gluposti prosipaju...
Ratamahatta Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Prosli put su nas Mafiozi u papucama direkt s mora oprali rutinski, ne mogu da se otmem utisku da su nam pustili onaj gol, cisto da ne bude da je 60k ljudi doslo zabadava... A to je bila nasa ubedljivo najjaca generacija u ovom veku. Da im je trebalo ovde 6-0 da dobiju, uspeli bi. Posle su i osvojili, govna. Jedino dobro sto se tada desilo je da je Gaj oduvao Inzagija u reklame klizecim, posto je ovaj naravno turio gol iz akcije gde nije sviran ofsajd od po metra.Daj Briz, i od njih smo jednom dobili po pičci™, masno, na sve smo besni! Ili daj Krasnodar, pa da se 2032. svetimo i njima.
hepek Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Protiv Belgijanaca se uvek ponadam ali oni pobede. Secam se fuckin Lokerena i jos nekog u svezoj proslosti. Mi bolji, oni prodju. Austria ili Kiev je moj izbor, ali nas vec nije usralo u dodeli te grupe pre zreba. Bilio kako, od 2006 sam bio u fudbalskom soku sto se tice "evropske Zvezde". I dan danas ne znam kako sam presao tih 500km te noci iz Strasburga do kuce. :) A sad pnovo delujemo kao sredjena ekipa. Momentalno smo u stanju da se nadigravamo sa srednjim ekipama i to treba iskoristiti jer ko zna kad ce nas opet usrati da imamo konkurentan tim. Da se ne lazemo, ovo nije rezultat planskog rada kluba koji menja 20 igraca svake sezone, a menjace i sledece. Radujem se sledecem kolu posle duuugo vremena. Gazi :) Edited August 4, 2017 by hepek
harper lee Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Voleo bih Briz, izgleda da nam odgovaraju ove trkacke ekipe. Juce cim se onaj Italijan setio da uvede Lafatu i Rosickog umesto da balonira na Janka upali smo u velike probleme.
Toni Sumaher Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Voleo bih Briz, izgleda da nam odgovaraju ove trkacke ekipe. Juce cim se onaj Italijan setio da uvede Lafatu i Rosickog umesto da balonira na Janka upali smo u velike probleme. +1
Mil@n Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Napomenuo bih sledeće: Ovo je ipak FK CZV sa ne baš najsjajnijom skorijom istorijom i znamo kakvom upravom i načinom funkcionisanja.. Nemoj puno da se ložite posle dve tekme. Kakvi smo, uopšte nije isključeno da nas samo tako natanka bilo ko ko će da dođe. Dve (zaista iznenađujuće kvalitetne) tekme protiv barem na papiru jakog protivnika su dobar put, ali treba imati na umu i da ovi bukvalno nisu igrali ništa. Ali ništa. Sačekajmo još malo pre nego što ove proglasimo Evropskom Zvezdom.
hepek Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Napomenuo bih sledeće: Ovo je ipak FK CZV sa ne baš najsjajnijom skorijom istorijom i znamo kakvom upravom i načinom funkcionisanja.. Nemoj puno da se ložite posle dve tekme. Kakvi smo, uopšte nije isključeno da nas samo tako natanka bilo ko ko će da dođe. Dve (zaista iznenađujuće kvalitetne) tekme protiv barem na papiru jakog protivnika su dobar put, ali treba imati na umu i da ovi bukvalno nisu igrali ništa. Ali ništa. Sačekajmo još malo pre nego što ove proglasimo Evropskom Zvezdom. Sve stoji, ali ipak mislim da im nismo dopustili da se naigraju. Cim smo se malo opustili imali su brdo sansi pri kraju, sto smo u proslosti gledali 180 min protiv takvih timova.
elementary Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Eurosport 1,ima valjda i na sajtu. Cenim da izvalacimo Briz, svi bi hteli Austriju koliko vidim. Nikako da je ubodeno ovih godina. Milan i Krasnodar ne mora, ostalo može. Sent from my KIW-L21 using Tapatalk Edited August 4, 2017 by elementary
elementary Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Sent from my KIW-L21 using Tapatalk Edited August 4, 2017 by elementary
Milosh76 Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Izbegli Milan I Austriju... Domacini smo... KRASNODAR Edited August 4, 2017 by Milosh76
Recommended Posts