Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Krasnodar je gora varijanta i od Kijeva.

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ako bismo igrali sa Kijevom, izbacila bi nas uefa zbog politike. Šta mislite kako bi izgledala koreografija, DNR+ LNR+ Krim + ALeksandar Nevski...

Posted

O cemu vi pricate? Kakav Milan? Ugazili bi nas ne bismo znali gde je levo.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Oni su u poslednje vreme bas poznati po gazenjima, evo i veliku Krajovu dobili sa 2-0 i 1-0.

Posted

ma daj Briz pa da se igramo!

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

ma ko god,utego Miloe-nek oni razmišljaju o nama!

inače,da pohvalim jebenog Vujadina-igra doktorski za sada.

Posted

Meni je rodic otkrice. Nije ga badava terza jurio u prethodnih 7 prelaznih rokova.

Posted

Austrija da dodje u crnim dresovima, mi da pustimo mars na drinu i pokoljemo ih u blatu...

Posted

Ako bismo igrali sa Kijevom, izbacila bi nas uefa zbog politike. Šta mislite kako bi izgledala koreografija, DNR+ LNR+ Krim + ALeksandar Nevski...

Protiv Budivelnika je bila ruska zastava, ali i krpa na kojoj je pisalo slava Rusiji i Ukrajini

Jel se nešto u međuvremenu promenilo, ili se ti iz nekog razloga postavljaš ovde strožije prema Ukrajini od samog Ulta kopa?

Posted

O cemu vi pricate? Kakav Milan? Ugazili bi nas ne bismo znali gde je levo.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

2006. sam gledao Zvezda - Milan sa atletske staze. Ovo jednostavno nije TAJ Milan. Tad ih je trenirao Anćeloti i kontre su im izgledale kao cunami sa Inzagijem i Đilardinom.

Protiv njih biste bar igrali sa motivom, protiv ruske škole na potezu Dinamo Kijev - Krasnodar mnogo, mnogo teže.

Posted

Dajte jebenu Austriju, ne igra mi se sa zabarima, neka hvala!

Posted

Protiv Budivelnika je bila ruska zastava, ali i krpa na kojoj je pisalo slava Rusiji i Ukrajini

Jel se nešto u međuvremenu promenilo, ili se ti iz nekog razloga postavljaš ovde strožije prema Ukrajini od samog Ulta kopa?

:) da ja sam poznati kopaš

nije isto fudbal i basket i budiveljnik i dinamo kijev

plus bi se to koristilo da se da oduška™ rusofiliji dok se neke druge stvari rade zaista.

Posted

Razuman je ultra kop, uz odgovarajuce dogovore™ ostavili bi po strani rusofilstvo i antiukrajinstvo u 1 tako delikatnoj utakmici.

Posted (edited)

Meni je rodic otkrice. Nije ga badava terza jurio u prethodnih 7 prelaznih rokova.

+1

Rodic je odlican u defanzivi, mozda i kljucni igrac u postavci pored trougla Kanga-Donald-Jovicic gde poslednja dvojica zapravo drze odbranu i prave dosta ozbiljnu tranziciju za nas fudbal.  Kad se samo setim proslogodisnje odbrane Zvezde... :lolol:

Ne verujem u politicka sranja na tribinama ako dodju Ukri™, to bi samo znacilo da Sever nije pod kontrolom, u sta sumnjam.

Edited by Toni Sumaher
Posted

Za Sever +1 ali će morati da rasporede deo po ostalim tribinama da se ne desi slučaj revanša sa Zaprešićem. Ima i na Zapadu dosta idiota, onih ugladjenih.

Posted (edited)

Da, svaki od cetvorice igraca iz poslednje linije sada je bolji defanzivac od svog parnjaka iz prosle. Jedino je petko overall bolji igrac od zuleta, ali zule jeste bolji defanzivac. Pride borjan koji imponuje sigurnoscu.

Jos uvek ne mogu da verujem sa kojom rutinom smo otresli spartu, i koji nivo forme je miloe dostigao krajem jula, pocetkom avgusta. Samo da ne usledi neki brzi pad nakon brzog uspona.

Edited by Nikodije
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...