Hamlet Strašni Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Ako bismo igrali sa Kijevom, izbacila bi nas uefa zbog politike. Šta mislite kako bi izgledala koreografija, DNR+ LNR+ Krim + ALeksandar Nevski...
Malvo Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 O cemu vi pricate? Kakav Milan? Ugazili bi nas ne bismo znali gde je levo. Sent from my Le X620 using Tapatalk Oni su u poslednje vreme bas poznati po gazenjima, evo i veliku Krajovu dobili sa 2-0 i 1-0.
mlatko Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 ma daj Briz pa da se igramo! Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Apollo Creed Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 ma ko god,utego Miloe-nek oni razmišljaju o nama! inače,da pohvalim jebenog Vujadina-igra doktorski za sada.
Nikodije Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Meni je rodic otkrice. Nije ga badava terza jurio u prethodnih 7 prelaznih rokova.
Bright Billy Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Austrija da dodje u crnim dresovima, mi da pustimo mars na drinu i pokoljemo ih u blatu...
levi Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Ako bismo igrali sa Kijevom, izbacila bi nas uefa zbog politike. Šta mislite kako bi izgledala koreografija, DNR+ LNR+ Krim + ALeksandar Nevski... Protiv Budivelnika je bila ruska zastava, ali i krpa na kojoj je pisalo slava Rusiji i Ukrajini Jel se nešto u međuvremenu promenilo, ili se ti iz nekog razloga postavljaš ovde strožije prema Ukrajini od samog Ulta kopa?
April Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 O cemu vi pricate? Kakav Milan? Ugazili bi nas ne bismo znali gde je levo. Sent from my Le X620 using Tapatalk 2006. sam gledao Zvezda - Milan sa atletske staze. Ovo jednostavno nije TAJ Milan. Tad ih je trenirao Anćeloti i kontre su im izgledale kao cunami sa Inzagijem i Đilardinom. Protiv njih biste bar igrali sa motivom, protiv ruske škole na potezu Dinamo Kijev - Krasnodar mnogo, mnogo teže.
dragance Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Dajte jebenu Austriju, ne igra mi se sa zabarima, neka hvala!
Hamlet Strašni Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Protiv Budivelnika je bila ruska zastava, ali i krpa na kojoj je pisalo slava Rusiji i Ukrajini Jel se nešto u međuvremenu promenilo, ili se ti iz nekog razloga postavljaš ovde strožije prema Ukrajini od samog Ulta kopa? :) da ja sam poznati kopaš nije isto fudbal i basket i budiveljnik i dinamo kijev plus bi se to koristilo da se da oduška rusofiliji dok se neke druge stvari rade zaista.
Nikodije Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Razuman je ultra kop, uz odgovarajuce dogovore ostavili bi po strani rusofilstvo i antiukrajinstvo u 1 tako delikatnoj utakmici.
Toni Sumaher Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Meni je rodic otkrice. Nije ga badava terza jurio u prethodnih 7 prelaznih rokova. +1 Rodic je odlican u defanzivi, mozda i kljucni igrac u postavci pored trougla Kanga-Donald-Jovicic gde poslednja dvojica zapravo drze odbranu i prave dosta ozbiljnu tranziciju za nas fudbal. Kad se samo setim proslogodisnje odbrane Zvezde... Ne verujem u politicka sranja na tribinama ako dodju Ukri, to bi samo znacilo da Sever nije pod kontrolom, u sta sumnjam. Edited August 4, 2017 by Toni Sumaher
dragance Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Za Sever +1 ali će morati da rasporede deo po ostalim tribinama da se ne desi slučaj revanša sa Zaprešićem. Ima i na Zapadu dosta idiota, onih ugladjenih.
Nikodije Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Da, svaki od cetvorice igraca iz poslednje linije sada je bolji defanzivac od svog parnjaka iz prosle. Jedino je petko overall bolji igrac od zuleta, ali zule jeste bolji defanzivac. Pride borjan koji imponuje sigurnoscu. Jos uvek ne mogu da verujem sa kojom rutinom smo otresli spartu, i koji nivo forme je miloe dostigao krajem jula, pocetkom avgusta. Samo da ne usledi neki brzi pad nakon brzog uspona. Edited August 4, 2017 by Nikodije
Recommended Posts