Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Mislio sam da u plej of rundi nema izuzeca ko sa kim moze da igra (geografski). Moze li neko da mi pojasni ko je u kojoj grupi kuglica, mozemo li na bradilka da ih ocerupamo ili zapadnu bracu ili se to odredi/odradi tokom izvlacenja?

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mislio sam da u plej of rundi nema izuzeca ko sa kim moze da igra (geografski). Moze li neko da mi pojasni ko je u kojoj grupi kuglica, mozemo li na bradilka da ih ocerupamo ili zapadnu bracu ili se to odredi/odradi tokom izvlacenja?

TImovi iz istih zemalja ne mogu da igraju ni prvom kolu posle grupne faze kao ni u grupnoj fazi a kamoli u kvalifikacijama. Znaci nista pre 1/8 finala. Sto se ostalog tice, podelice nekom svojom logikom zreb na 4 grupe sa nosiocima i nenosiocima ali tako da se izbegnu Ukrajina-Rusija, Srbija-Albanija/Hrvatska, Jermernija-Azerbejdzan susreti i slicni praznici navijastva.

Posted

Intuicija kaze Fenerbahce. :) 

Posted

Jos bi nam to trebalo. Uf.

Dajte Austriju ili Videoton.

Posted

Jos bi nam to trebalo. Uf.

Dajte Austriju ili Videoton.

Sta bi falilo 1 Feneru? Madjare nemozete da izvucete.

Posted

Falilo bi to sto bi izbio rat i ovde i tamo... Kao recimo PAOK da izvucemo ili DZG...

Sto lakse to bolje, imacemo 10 dana da se jos bolje uigamo i revans da bude u bg. ako moze :D

Posted

TImovi iz istih zemalja ne mogu da igraju ni prvom kolu posle grupne faze kao ni u grupnoj fazi a kamoli u kvalifikacijama. Znaci nista pre 1/8 finala. Sto se ostalog tice, podelice nekom svojom logikom zreb na 4 grupe sa nosiocima i nenosiocima ali tako da se izbegnu Ukrajina-Rusija, Srbija-Albanija/Hrvatska, Jermernija-Azerbejdzan susreti i slicni praznici navijastva.

Nema potrebe da se izbegavaju srpsko-hrvatski dueli, prosle godine su bili moguci ako se ne varam. Plus, to bi bila potencijalna prilika Uefi da izbaci dve ekipe o jednom trosku. :D

Posted

Falilo bi to sto bi izbio rat i ovde i tamo... Kao recimo PAOK da izvucemo ili DZG...

Sto lakse to bolje, imacemo 10 dana da se jos bolje uigamo i revans da bude u bg. ako moze :D

Ja bih da prva bude u Bg. I da izbegnemo Milan, Marsej, Zenit i Bilbao
Posted

Idem na more sutra, necu biti u BG za prvu...mora revans u BG kako god! :misko:

Posted (edited)

Kad bi trebalo da bude objavljeno skracenje spiska protivnika?

Sent from my SM-J7108 using Tapatalk

Edited by milan037
Posted

Izašlo

Milan, Dinamo K, Krasnodar, Bruge, Austria

Posted

Group 1
Seeded
AC Milan (ITA) 47.666
Dynamo Kyiv (UKR) 67.526*
Krasnodar (RUS) 32.106
Club Brugge (BEL) 39.480*
Austria Wien (AUT) 17.070

Unseeded
Marítimo (POR) 14.866
Crvena zvezda (SRB) 7.325
AEK Athens (GRE) 6.580*
Osijek (CRO) 5.550
Shkëndija (MKD) 3.375 

Posted

Austrija je zelja, ako mogu da se izbegnu Milan i Kijev.

Posted

Samo Austrija. Ne znam šta da mislim za Briž.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...