Bright Billy Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Nemojte da se svetite Bugarima, samo slucajno sinoc nisu rasrafili Izraelce. Jos su oni bolji od nasih klubova. Fino bi vam legao Mitjiland, oni apsolutno veze nemaju, kao i Dinamo koji je trenutno u najgoroj formi od 4 hrvatska kluba. Tu su i Austrija, Legija, Makabi i Bate gde su vam sanse 50:50. Dobre su vam sanse sa Plzenom, Salcburgom pa i Brizom. Everton nije u formi. PAOK necete proci jer je to zajebana legija stranaca. Bezao bih i od Krasnodara. Ja tu austriju prizivam godinama, mogli bi jednom stvarno da ulete...
Cash Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 (edited) Ja tu austriju prizivam godinama, mogli bi jednom stvarno da ulete... Austrija je puno slabija od Sparte. Tamo bi opusteno bili domačini ko i repka kad je bila Edited August 3, 2017 by Cash
Bright Billy Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Pa da. A ovde pustimo mars na drinu i ishod je poznat...
Toni Sumaher Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 (edited) Uigranija je Austrija od Sparte, ali moze s njima da se igra. Borjan bi da se sveti... Borjan: Voleo bih Ludogorec, pa da ih izbacimoGolman Crvene zvezde Milan Borjan bio je jedan od najboljih pojedinaca u dvomeču sa Spartom iz Praga. Edited August 3, 2017 by Toni Sumaher
gervasius twinkleminkleson Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Mi na Dinamo, Partizan na Hajduka
caniggia Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Ja bih ovim redom Mitjilend, Bate, Austrija, Dinamo Zg.. Sent from my Smartphone6.1 using Tapatalk
Jozef K. Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Svaka čast Zvezdi. Kada smo ih izvukli bio sam se oprostio četvrtog kola. Nadu mi je vratila činjenica da nisu čist češki tim plus trener. Sve je ispalo da ne može bolje. Doktorski do 75. minuta. Hvala RTCG i Milu što su mi omogućili da gledam utakmicu. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
ZLATKO SNAJDER Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Mislim da je neki moj lični, intimni cilj ispunjen ovim plasmanom u plej of i izbacivanjem jednog od redovnih učesnika grupnih faza. Sad uzivanje u naredne dve tekme pa šta bude, ja ovim momcima verujem. I glavni cilj ostaje povratak titule gde joj je i mesto.
bradilko Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 I glavni cilj ostaje povratak titule gde joj je i mesto.kako znas gde joj je mesto?to neko prirodno stanje?
ZLATKO SNAJDER Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 kako znas gde joj je mesto? to neko prirodno stanje? Pa sad, znam od 1946-te titule su Zvezdi najlepse stajale i nekako najbolje osecale u njenom muzeju, zato su valjda najčešće i dolazile tu u ona srećna vremena.
bradilko Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Pa sad, znam od 1946-te titule su Zvezdi najlepse stajale i nekako najbolje osecale u njenom muzeju, zato su valjda najčešće i dolazile tu u ona srećna vremena.srecna vremena?hehe.avangarda ste bili,..nikad jugoslavija,"copavi"..ne ide ta nostalgija ali ako te vesele i babe i zabe samo udri
ZLATKO SNAJDER Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 srecna vremena?hehe.avangarda ste bili,..nikad jugoslavija,"copavi".. ne ide ta nostalgija ali ako te vesele i babe i zabe samo udri Kakva avangarda, pričam o srećnim sportskim vremenima, mani me politike..
Bright Billy Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Nemoj, leba ti, sa ovim mucenikom da se raspravljas... I dobrodosao na topic.
ZLATKO SNAJDER Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Nemoj, leba ti, sa ovim mucenikom da se raspravljas... I dobrodosao na topic. Hvala druze, ma ne samo ga nisam baš razumeo, ali ok.
*edited by mod Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Svaka cast komsije na vise nego finom skalpu, pogotov kada se pogleda sta je sve Sparta radila u LE prethodnih godina, ako bude srece oko podneva eto po prvi put oba kluba u LE pa da ima sta da se prati posle LS
Recommended Posts