Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Ove dve uakmice gledam i ne verujem da smo to mi

Nestvarno

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

+1

izgledalo je kao da smo mi cesi a oni srbi. fizicki smo ih pregazili, pretrcali, dobili 90% duela, odbijali su se od nasih ko deca, takticki smo isto bili super, stajali dobro na terenu, skoro svaka nicija lopta je zavrsavala kod nas, nestvarno. 

Posted

ajmo pijaca za sutra

ja bih grke ili dance.

mogu i partizani. tome bi se profa radovao jer jedan srpski klub sigurno ide u ligu.

Posted

ajmo pijaca za sutra

ja bih grke ili dance.

mogu i partizani. tome bi se profa radovao jer jedan srpski klub sigurno ide u ligu.

Ne moze Partizan da nam padne.

Odlicna je atmosfera u ekipi, to je najvaznija razlika u odnosu na proslu godinu.

Na moje ogromno iznenadjenje, Vujadin Savic igrac utakmice.

Posted

Samo za ofanzivce florijane nismo imali resenje. Sparta nam prvu sansu u dvomecu napravila u 165.minutu. granit. Vise ne duva ni sa leve strane, nasli smo resenje i za andjelka koji je u prethodnim mecevima predstavljao permanentnu opasnost za nas gol. Dajte taj milan, tj bate borisov.

Posted

Seeded teams

zadnji nosilac je ili PAO ili Braga

Posted

Sad kad igramo fudbal, sa ovog spiska sad mi mozda samo 2-3 protivnika deluju neprolazno.

Posted (edited)

Ima tu 5-6 klubova sa kojima moze lepo da se igra... za izbeci Milan, Marsej, Everton. Dinamo ZG (zbog navijaca inace moze), Paok, Fener, Bilbao...

Moze opet bivsi igrac.. Makabi ili Krasnodar

Edited by Milosh76
Posted

Austrija, Midtylland ili osveta Bugarima. 

Posted

Sad kad igramo fudbal, sa ovog spiska sad mi mozda samo 2-3 protivnika deluju neprolazno.

Svaka čast na prolazu. Drago mi je zbog tebe, moče,caneta,reneja i ostalih cigana koje postujem. Puno sreče sutra na žrebu i ko sto Bily kaže da imamo dva predstavnika u LE bas bi bilo do jaja lozenje.

Posted

Svaka čast na prolazu. Drago mi je zbog tebe, moče,caneta,reneja i ostalih cigana koje postujem. Puno sreče sutra na žrebu i ko sto Bily kaže da imamo dva predstavnika u LE bas bi bilo do jaja lozenje.

Hvala :D

Posted (edited)

Austrija, Midtylland ili osveta Bugarima. 

Nemojte da se svetite Bugarima, samo slucajno sinoc nisu rasrafili Izraelce. Jos su oni bolji od nasih klubova.

Fino bi vam legao Mitjiland, oni apsolutno veze nemaju, kao i Dinamo koji je trenutno u najgoroj formi od 4 hrvatska kluba. Tu su i Austrija, Legija, Makabi i Bate gde su vam sanse 50:50. Dobre su vam sanse sa Plzenom, Salcburgom pa i Brizom. Everton nije u formi. PAOK necete proci jer je to zajebana legija stranaca. Bezao bih i od Krasnodara.

Edited by Toni Sumaher
Posted

Imamo mi dosta da se svetimo. Za početak Dinamo Kiev

Pantelia je voleo moču

Posted

Imamo mi dosta da se svetimo. Za početak Dinamo Kiev

Pantelia je voleo moču

Khm...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...