Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

Posted (edited)

Mene je najvise strah od Zvezdinih navijaca.  To je nekontrolisana rulja koja svoje odusevljenje i nezadovoljstvo manifestuje na isti nacin i burno reaguje na sve sta smatra provokacijom.  U Pragu nisu retki pijani engleski turisti koji obuceni u dresove svojih omiljenih klubova prave larmu po gradu.  Ako se ukrste sa Zvezdinima, moze da ispadne svasta.

Inace, stadion Sparte je u susedstvu mesta gde se nekada nalazila ogromna Staljinova statua.  Posle Staljinove smrti su je porusili i na mestu na kome se nalazila odrzavale su se vojne parade u vreme CSSR.  Druga "znamenitost" u blizini stadiona je zgrada bivse cehoslovacke verzije KGB.  Okolina stadiona je kao Dedinje kod nas.

Edited by Dimitrije
  • Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ne ocekujem probleme. vodeci zvezdini navijaci su usemljeni tamo gde treba da budu, zauzvrat se masa uglavnom ponasa korektno, barem ja ne pamtim neki veci incident u skorije vreme. osim poslovicnih parola i transparenata.

ocekujem da oni povedu, a onda mi 1:1 i kraj.

Posted

Ako povedu imaće gadan momentum da nas pregaze. Nisu slučajno naši stari rekli da je 2:0 najopasniji rezultat.

Kao i ovde najviše će zavisiti od defanzive veznog reda, da bi se smanjio pritisak na krhku odbranu. Njih ako pritisnu, primiće koliko treba

Posted (edited)

sevnuce bar jedna uspesna kontra. imamo dobre protivudare™, dosta toga ce srnic verovatno upropastiti, ali bar jedna mora da prodje.

Edited by Nikodije
Posted

To nama odgovara. Destrukcija! Oni nek umiru u blatu i ljepoti.

Posted

sevnuce bar jedna uspesna kontra. imamo dobre protivudare™, dosta toga ce srnic verovatno upropastiti, ali bar jedna mora da prodje.

Od kud znate?  Da li vam je to Srnic rekao?

Posted

Od kud znate?  Da li vam je to Srnic rekao?

Moguće da ga je gledao dovoljno puta u Zvezdi kako upravo to radi, pa razumno pretpostavlja da se može opet desiti? Neka ipak kaže čovek, da ne ispada da odgovaram umesto njega...

Posted

Srnic je macka! Milo mi je da ce igrati veceras. Le Talek neka se pazi kartona, Stojkovic i ne mora. Tu je Gobeljic masina... :fantom:

Posted

Jel ima neki dobar HD strim, vidim nema ceskih kanala na "normalnoj" Astri.....

Posted

Rtcg 2 prenosi! Šofranac komentariše... :Hail:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...