Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Kaze posrbica da je praha puna cigana...

GAZI

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bila bi fora da jednu godinu zajedno odigramo le...

Posted

Zaboravio sam tvoju mrznju prema Kaduu [emoji38]ol:

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Ne mrzim ga. Samo to nije fudbaler po mom razumevanju igre [emoji20]

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Posted

Bila bi fora da jednu godinu zajedno odigramo le...

To bi bilo bas do jaja :)

Posted

+1

Meni je bilo bas do jaja ono 98-e kad smo se oboje plasirali u drugo kolo pa mi klinci se lozimo koga če izvuci jedni i drugi: jebote dobili smo Lazio. Mi Lyon kaže kolega. Na kraju zajednicke analize dolazimo do toga da oba kluba prolaze rutinski. Kakvi bre Lazio i Lyon kakvi bakraci

Posted

Pritom bi i nase prvenstvo bilo pravednije...

Posted

Kupio auto klupskom vozaču

Lep gest

Da je Boaći  veliki čovek, pokazao je njegov gest istog dana. Zvezdin Ganac obradovao je vozača klupskog autobusa pošto mu je poklonio ni manje ni više nego automobil. Boaći mu je kupio beli „reno megan“, kojim je Zvezdin vozač bio oduševljen.

Ovim lepim gestom fudbaler se nije pohvalio, niti je o tome želeo javno da priča, ali se zato supruga Zvezdinog vozača zahvalila porukom na Instagramu.

- Veliko hvala velikom čoveku s velikim srcem - napisala je ona na Fejsbuku.

:ziga:

Posted (edited)
supruga Zvezdinog vozača zahvalila porukom na Instagramu.

- Veliko hvala velikom čoveku s velikim srcem - napisala je ona na Fejsbuku.

hmmmm

Elem, Boaci  :wub:

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

Zvezdina igra zavisi dosta od sposobnosti da ne primi prva gol, narocito u prvih 25 minuta. Sparta je neuigrana i sa folirantom na klupi, ali ima mentalitet dobrog tima, sto vi nemate odavno.

Posted

Ne znam za primanje,al gol dajemo sigurno.

Posted (edited)

Rekao sam posle prve da Zvezda daje gol i da ne vidim kako ovi mogu da daju cetiri, ali nikako ne smete da primite prvi u prvoj cetvrtini utakmice, jer ce da vas pritiskaju bez previse rizika, ali nisam siguran koliko cete stabilni da budete. Ne mislim ni da necete, jednostavno ne znam kakva vam je odbrana pod pritiskom. Meni Zvezdini bekovi deluju bolje od stopera.

Edited by Toni Sumaher
Posted

mCJGa08.jpg

Dva zuta imaju Stojkovic i LeTalek, ako dobiju treci pauziraju sledecu utakmicu. Ocekujem da ponove igru iz BG i mislim da ce to biti dovoljno da prodjemo.

A nece biti nimalo lako.

Posted

Zvezdina igra zavisi dosta od sposobnosti da ne primi prva gol, narocito u prvih 25 minuta. Sparta je neuigrana i sa folirantom na klupi, ali ima mentalitet dobrog tima, sto vi nemate odavno.

Zapravo mi nemamo pojma kako igramo kad prvi primimo gol, jer se to do sada pod Milojevicem jos nije desilo... 

A svakako je bolje da ne primimo nego da primimo :lol:

S druge strane Sparta bas luta. Za sada su bas losi i neuigrani. Izvesno je da nece sami sebe da pobede, tkao da moramo da zapnemo od starta...

Posted (edited)

Sparta je u prvih 20 minuta u Beogradu delovala kao tim mesara ili snajdera, svejedno, mislim, ne umanjujem Zvezdinu odlicnu pripremu utakmice i ofanzivu, ali ono je bilo skandalozno. Stramaconi je crtao™ neke linije u odbrani koja stoji vrlo blizu sredini, a u praksi su se otvarali ozbiljni krateri pa je i golman (dosta rizicno) glumio treceg beka. Takodje, potpuno je neverovatno da je pustio slobodu u igri Kangi sve vreme, ali on vise veruje svojim zamislima nego razvoju igre na terenu.

Potencijalni problem sa trenerima kao Miloje je da isuvise veruje u svoju defanzivu, ali ona mora da pocne na 30m od Spartinog gola. Inace, gurnuo bih Radonjica od pocetka, pa koliko izdrzi.

Edited by Toni Sumaher
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...