Bright Billy Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Pa dobro, nek se sad malo dokazuje na treninzima...
Malvo Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Jebo ga Milijas, covek vise nije u stanju da igra fudbal. Hajde da udje u JSL na pola sata da izvede neki korner i slobodnjak, ali sta on moze da odigra u Pragu?
Milosh76 Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Isto sto i u prvoj utakmici, sedece na klupi. Mene vise brinu samo 2 klasicna napadaca, mogao je da povede i Vucicevica zlu ne trebalo
Malvo Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Radonjic i Adzic ce biti na klupi. Nisu napadaci, ali prave visak ako dodje dotle, pu-pu. A jebo ga i Racic, koji ce mu moj pa i on, lik ne moze da se sastavi sa loptom.
Nikodije Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Racic je misterija, nesto poput igora mijovica, samo sto mijovic nije igrao, a ovaj igra.
levi Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 (edited) Pa nije neka misterija, prebacili su ga iz OFK da bi fizikalijama pomogao omladincima da osvoje titulu, pa da se proda. Samo što fudbal nije košarka da se snagom dominira u mlađim kategorijama. A i Kokezin Brodarac jbg Edited August 2, 2017 by levi
Jozef K. Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Nisam verovao da je moguće naći goreg Brazilca od Kadua. Terzić Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Moća Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Nisam verovao da je moguće naći goreg Brazilca od Kadua. Terzić Sent from my Redmi 4 using Tapatalk Zaboravio sam tvoju mrznju prema Kaduu [emoji38]ol: Sent from my Le X620 using Tapatalk
Recommended Posts