los borrachos Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 Potencijalni problem je povreda Zulare, dobro je zatvorio desnu stranu u prvoj tekmi
Milosh76 Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 (edited) Mene vise brine povreda Stojkovica, komentator je 2 puta pomenuo povredu kolena. Kaze Milojevic, da je izveo Stojkovica radi preventive, a ne teze povrede Edited July 30, 2017 by Milosh76
Jozef K. Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 Bilo je ovo povuci, a Boga mi i malo mi potegni Đole. Šta li će da radi Milojević kada Terzić proda Kangu? Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
levi Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 (edited) Biće mučno kada odu Donald kapiten i Kanga Evo povredio se i Markinjos u Korintijansu, taman sad kad imamo para <_< Edited July 30, 2017 by levi
MiddleClass Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 Dje je ona prevara od Rikardinja? Idealna utakmica da dize formu...
Toni Sumaher Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=IMxX-87QdOI 00:23 Ovo je trebalo da se svirne....
Jozef K. Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 Moguće. Ali ima i onaj drugi argument da je lopta već bila u posedu golmana. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
theanswer Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 rekao čovek na areni iz sudijske organizacije da oba penala nisu bila, čemu polemika? obrazloženje za prvi je da je povukao noge, mada ako bi mogao da udeli savet savetovao bi da defanzivci ne startuju tako nesmotreno ubuduće. drugo je ipak jako jer pošto se anđelković sam sapleo i pao nije penal jer mu je ruka bila u prirodnom položaju kod pada, znači puj pike ne važi.
Mark Rothko Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 rekao čovek na areni iz sudijske organizacije da oba penala nisu bila, čemu polemika? obrazloženje za prvi je da je povukao noge, mada ako bi mogao da udeli savet savetovao bi da defanzivci ne startuju tako nesmotreno ubuduće. drugo je ipak jako jer pošto se anđelković sam sapleo i pao nije penal jer mu je ruka bila u prirodnom položaju kod pada, znači puj pike ne važi. Genijalno. A da se nije sam sapleo onda bi bio faul, logično. Jednom su iste njuške branile odluku kolega da nije penal facijalnom ekspresijom oborenog igrača. Ubuduće će se verovatno uzimati u obzir i intenzite emocija onog koji je napravio penal, skrivene želje, kontakte očima...
MiddleClass Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 Naravno da druga Andjelkoviceva glupost nije penal.
Toni Sumaher Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Moguće. Ali ima i onaj drugi argument da je lopta već bila u posedu golmana. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk Bila je u posedu golmana 1,5-2 sekunde posle faula Andjelkovica. Naravno da druga Andjelkoviceva glupost nije penal. Slazem se, prva Andjelkoviceva glupost je penal. :D
Apollo Creed Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/bivsa-direktorka-partizana-na-banjici-su-svi-gledali-u-borjanovu-suprugu-foto/vz6rng3 Naša Sneška...
levi Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Miloje ozbiljno shvatio smanjivanje broja stranacaMožda je mislio da će Terza da se sažali kad mu se praktično pokaže koliko smo jadni bez Donalda i Kange. Ali bojim se da je osuđen na Račića i Milijaša u nastavku Crvena zvezda je na megdan Radu izašla sa samo jednim strancem u startnih 11. Mesto pored deset domaćih fudbalera imao je Damjan Le Talek.Kuriozitet je da je Crvena zvezda sinoć prvi put od 10. aprila 2016. godine imala samo jednog stranca među starterima, od gostovanja Borcu u Čačku (1:1) a i tad je to mesto zauzeo francuski univerzalac. Kuriozitet je da ove kompletno bele postave izvodimo protiv nacoša i rasista
Nikodije Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 (edited) Kao da nam je trebala jucerasnja utakmica da bismo spoznali kakvi smo bez ovih glavnih stranaca. Kada sam video sastav koji ce igrati juce, okrenuo sam se drugim aktivnostima. Edited July 31, 2017 by Nikodije
Recommended Posts