Nikodije Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Mozda su mislili da ovaj rikardinjo moze da ga zameni, ali nema sanse.
Apollo Creed Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Miloa ne interesuje kreacija, što pre to shvatite to bolje...
Milosh76 Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Crveno-beli su sa beogradskom aerodroma krenuli oko 15 časova, a na putu do Pavlodara iz očekuje pauza u Rusiji u Samari posle tri i po sata, zbog dosipanja goriva. Odlaganje leta dodatno će otežati posao crveno-belima jer će u Kazahstan stići u kasnim večernjim časovima po našem vremenu, a utakmica sa Irtišom u Pavlodaru je u četvrtak od 16 časova. Dja Djedje je izgleda otisao iz Iritisa...
Dimitrije Posted July 12, 2017 Author Posted July 12, 2017 Nekada su putovali vozom (spavacim kolima) po dan-dva i igrali protiv jacih protivnika. Duze se putovalo do Firence, Mancestera i Barcelone nego do Pavlovdara. I nisu samo presedali da se snabdeju gorivom, nego da promene voz. No, ne moze seljak bez kuknjavu.
porucnik vasic Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Nekada su putovali vozom (spavacim kolima) po dan-dva i igrali protiv jacih protivnika. Duze se putovalo do Firence, Mancestera i Barcelone nego do Pavlovdara. I nisu samo presedali da se snabdeju gorivom, nego da promene voz. No, ne moze seljak bez kuknjavu. Оно јес’ временску разлику осећају само сисице.
Cash Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 (edited) E baš super što si to podelio sa nama :)Nek bude 1:1 i svi zadovoljni. A može i 2:2 Edited July 12, 2017 by Cash
kud u maglu Simoviću Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 E baš super što si to podelio sa nama :)čemu taj nepotrebni cinizam
Pokojni Ruxin Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 čemu taj nepotrebni cinizam Dajte mi uvek poštenu patkometriju umesto ovog mrsomuđenja...''lol, protiv ovih je sve ispod 6:0 neuspeh'', ''igrao sam gg na vas, nemojte da razočarate, hihihi'' i sl. Na stranu što ne volim mešanje sporta i kladionice, a i sumnjam da ovde generalno bilo koga vam kladioničarskog topika zabole ko je šta igrao i zbog čega...
porucnik vasic Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Dajte mi uvek poštenu patkometriju umesto ovog mrsomuđenja...''lol, protiv ovih je sve ispod 6:0 neuspeh'', ''igrao sam gg na vas, nemojte da razočarate, hihihi'' i sl. Na stranu što ne volim mešanje sporta i kladionice, a i sumnjam da ovde generalno bilo koga vam kladioničarskog topika zabole ko je šta igrao i zbog čega... А и без тога нам сева што се објавио.
Cash Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Brate Apolo bice vama ovako u 3.kolu kad izvucete 1 Milan
Recommended Posts