pantelia Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 (edited) U Kazahstan ne ide nespremni Babic, a ni Pesic zbog lakse povrede Edited July 11, 2017 by pantelia
Milosh76 Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 A ni Pavkov... Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић одлучио је да на пут поведе 18 фудбалера. На списку су се нашли:Филип Манојловић, Дамир Кахриман, Душан Анђелковић, Филип Стојковић, Вујадин Савић, Абрахам Фримпонг, Дамјан Ле Талек, Мичел Доналд, Урош Рачић, Ненад Милијаш, Гелор Канга, Бранко Јовичић, Џон Руиз, Славољуб Срнић, Немања Милић, Рикардињо, Лука Аџић, Ричмонд Боаћи, Вања Вучићевић.
teacher Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 U Kazahstan ne ide nespremni Babic, a ni Pesic zbog lakse povrede faliće pešić
Nikodije Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Od pomenutih mozemo samo donalda da prodamo, jer on jedini valja, a samim tim bi jedio njega valjalo zadrzati. Kangu nek nikodije vodi kuci za dz, kad ga toliko ceni i postuje... Cemu ta netrpeljivost koju emitujes u ovom kratkom postu? Pretpostavio bih da se dovoljno razumes u fudbal da mozes da shvatis da je kanga u ovom sastavu ubedljivo najbolji igrac zvezde, a ti ne samo da to ne shvatas nego se tu kao nesto i podrugljivo obracas.
levi Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Osim Ristića i Plavšića, odjavljeni Jovović i Luković, što je mislim greška, s obzirom na vezni red i da je Srnić jedan od sledećih za prodaju
tsva Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 i onako ce igrati sa jednim spicem jos ako bude rezultat povoljan, izvesce i tog jednog male su sanse da necemo primiti gol
Bright Billy Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 (edited) Raspravljacu s tobom i kangom kad shvatite da fudbal nije individualni sport. Edit @nikodije Edited July 11, 2017 by Bright Billy
levi Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 (edited) Pa kako individualan ako ima 15 asistencija? Preteruješ, iz nekog razloga si se uživeo u koncept Edited July 11, 2017 by levi
Bright Billy Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Dobro, jbt, ti se bar razumes u fudbal... Dal je moguce da si u tripu kako je kanga dobra opcija?
fandorin Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Partizan iz prvog poluvremena večeras je primer kako će Zvezda izgledati ove sezone bez Kange. Everton i Kića Kosović su Jovičić i nekirandomlik iz plejade jalovih vezista koje imamo ili koje pikiramo. I to u najboljem slučaju.
Nikodije Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Pa sta je bre sad ovo, na ppp se samo bili razume u fudbal i njegovu kolektivnost
Bright Billy Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Bili, levi i ima tu jos dosta ljudi. Na zalost, ti nisi jedan od njih. Ti si medju boljima u u komesarskom uterivanju politicke korektnosti i treceligaskom cinizmu. Jbg, tako je kako je, svako ima svoju ulogu...
Nikodije Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 (edited) Bili, levi i ima tu jos dosta ljudi. Na zalost, ti nisi jedan od njih. Ti si medju boljima u u komesarskom uterivanju politicke korektnosti i treceligaskom cinizmu. Jbg, tako je kako je, svako ima svoju ulogu...Tako reci, a ne da tu nesto jadno prozivas onako usput. Ti si meni ok za rsb standarde, boljeg nisu mogli da nam posalju. Mada nemam pojma kada sam to komesarski uterivao politicku korektnost, za treceligaski cinizam si vec u pravu. Edited July 11, 2017 by Nikodije
fandorin Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Pa sta je bre sad ovo, na ppp se samo bili razume u fudbal i njegovu kolektivnost Ja ne kažem da se čovek ne razume u fudbal, on ima sasvim opravdane zamerke na Kanginu nedisciplinu u igri i van nje, ali bih ja te mane istrpeo radije nego da gledam beskonačno dodavanje između dvojice vezista i vraćanje štoperima. Ili Kanga ili da držimo 0:0 do 65. minuta i ulaska Milijaša.
Recommended Posts