Dimitrije Posted July 9, 2017 Author Posted July 9, 2017 Moj avatar se odnosi na Zvezdu, a ne na debile sa severa. Ono sto ja znam i sto sam cuo od likova koji imaju dobre informacije je da je Samardzic bio jedan od opcija i da se odustalo jer su nasli bolje. E sad, da li je bilo pritisaka pomenutih debila, to je vrlo moguce, a da su zato odustali, u to vec nisam siguan 100% Nema vise razlike izmedju Severa i Zvezde. Zvezda je njihova prcija a oni ideolozi klupske politike. Ako vam je do Zvezdinog grba, mozete da stavite neku drugu verziju a ne ovu kojom se promovise sever.
Babu Bhatt Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Zar nije bila ista price prije par sezona i oko Predraga Luke iz Rada?
Milosh76 Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Evo ljudski te pitam, kako te nije sramota? Zvezde? Da jeste me sramota Zvezde u mnogim situacijama i ako se pokaze kao tacna, bice me sramota i da je razlog nacionalne prirode zasto Samardzic nije dosao.
jovanovic Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Ne fudbalske stvari iz RSB twita , interpretiras kao nasli su boljeg igraca. Zanimljivo...
Dimitrije Posted July 9, 2017 Author Posted July 9, 2017 Zar nije u Zvezdinom kosarkaskom timu igrao bosanski musliman koga nacingeri nisu voleli? Zar nije u juniorima Novog Pazara igrao neki vrlo talentovan momak (Djerlek ili tako nekako) koga je Zvezda prvo htela da dovede pa pod pritiskom nije a on je iz Pazara, preko OFK-e presao u Partizan? Moguce je da su vesti u vezi Samardzica pogresne, ali bilo je u proslosti toliko slicnih slucajeva da verodostojnost nije upitna.
Babu Bhatt Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Da mi je znati koji je to bolji. Samardzic je dokazano dobar igrac. Sramota je, i to velika, da se o ovakvim stvarima uopste i raspravlja.
Dimitrije Posted July 9, 2017 Author Posted July 9, 2017 Zvezde? Da jeste me sramota Zvezde u mnogim situacijama i ako se pokaze kao tacna, bice me sramota i da je razlog nacionalne prirode zasto Samardzic nije dosao. Nije nacionlne, nego nacionalisticke ili bolje reci nacisticke.
Milosh76 Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Ne fudbalske stvari iz RSB twita , interpretiras kao nasli su boljeg igraca. Zanimljivo... Tvit je obrisan, a napisao sam vec da imam drugacije informacije od te i ogradio se vise puta posto ne znam sta je zaista istina.
Bright Billy Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Slazem se, odmah. Samo se bojim da kad' podviknu ljuti Pavlodarci da ne bude tutanj. Kako ono bese, boj se ovna, boj se govna...
gervasius twinkleminkleson Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Haha, pa koje je ovo govno od kluba. Pi
tsva Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 (edited) znaci prebrojali krvna zrnca i skontali da je nepar inace http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:674865-ZVEZDA-DOBILA-ZANIMLjIVU-PONUDU-IZ-MANCESTERA-Siti-za-Ilice-daje-55-miliona-evra tesko ce Terza da odoli za te pare mogu da napune 7 magacina i da dovedu jos 2 Panjkova i zadrza Krntijasa koj koju sezonu na socijali. Edited July 9, 2017 by tsva
Babu Bhatt Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Sta se pojedini cude, kao da je prvi put :) Pa mnogima je smetao i Žuti jbt.
MiddleClass Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Babinski je sprdnja. Sta ce nam lepi srpski musliman pored naseg drvoreda?
Mauci Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Nisam hteo da insajderisem ali posto se povela ova prica... Moj rodjak je bas dobar prijatelj sa Samardzicem, juce sam ga pitao da li je istina da ovaj dolazi u Zvezdu i rekao je da nije, da ga niko nije zvao iz kluba a da ne bi dosao ni da su ga zvali. Zasto su ovi sa RSB napisali to na twitteru pojma nemam.
Recommended Posts