ToniAdams Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 istini za volju, cini mi se da taj trend vec neko vreme uzima maha, bas sam sa ortakom ciganinom komentarisao, nekoliko poslednjih derbija su uspeli da prodju bez sabanisanja, okruzivanja i lomljenja udova. na stranu verbalni dueli sa protivnickim navijacima.
Toni Sumaher Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 (edited) Opasno će mi biti krivo ako sada dobijemo neku alu u zadnjem kolu. Krivo najviše zbog ofanzivnog dela Partizana jer je sasvim moguće da ispadnu iz evrope zbog kratera u odbrani. Janković, Đurđević, Suma,Tawamba i ostali napred nisu zaslužili da ih sahrane Kljajić, Kosović,Jevtović,Ostojić, Miletić i Ćirković. Kako užasno, užasno neizbalansirana ekipa. Apsolutno mi se sviđa ovaj ofanzivni Partizan ali pobogu moraju da se reše ovi krateri pozadi. Ivice ne sahranjuj ovaj tim, pojačaj ga pozadi. Sem pod Mateusom (i jedne sezone pod Cika Crnim), Partizan vec decenijama u Evropi nema odbranu za ozbiljan fudbal. Juce je ta neorganizovanost jos bila i podnosljiva, ali protiv ekipa kao Oli se to skupo placa. Ovde se cesto zaboravlja da je Zvezda pre svega zahvaljujuci defanzivi uzela 1991 KES i igrala finale Kupa UEFA, a da je u finale i1966. Partizan usao zbog odbrane koja je prezivela pakao Old Traforda. Edited August 3, 2017 by Toni Sumaher
dragance Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Jes kurac odbrana. Zvezda je do finala došla ofanzivom i igrom bez straha - a u finalu joj je uspelo sa jajarskom igrom da uzme KEŠ. Lako je moglo da nas košta u produžetku. Ide mi na nerve “kvarenje igre”, “da ne srljamo”, “budimo oprezni (usrali smo se)” i “sačekajmo ih” mentaliteta u srpskom fudbalu. Igraj na pobedu i razmontiraj, na Spartu kao da je 0:0 i posle na vas da naletimo u plej ofu.
Toni Sumaher Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 (edited) Jes kurac odbrana. Zvezda je do finala došla ofanzivom i igrom bez straha - a u finalu joj je uspelo sa jajarskom igrom da uzme KEŠ. Lako je moglo da nas košta u produžetku. Ide mi na nerve “kvarenje igre”, “da ne srljamo”, “budimo oprezni (usrali smo se)” i “sačekajmo ih” mentaliteta u srpskom fudbalu. Igraj na pobedu i razmontiraj, na Spartu kao da je 0:0 i posle na vas da naletimo u plej ofu. Mda, samo sto je dala dva komada iz kontri u Minhenu i slomila Bajern u Beogradu u prvih pola sata uglavnom iz kontri i polukontri. Da se Zvezda otvorila u finalu, primila bi tri laka komada od Olimpika koji je sa loptom bio jaca ekipa. Niko ovde ne propagira batadjorisanje, vec je stvar u organizaciji igre i izbalansiranosti tima. Partizan je juce fino delovao, ali je bilo ozbiljnih perioda potpunog ocaja. Edited August 3, 2017 by Toni Sumaher
MiddleClass Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Mi smo demolirali Bajerna tamo. Jos 6 vrhunskih sansi smo masili...
Nebojsa Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Mislio sam na to da su igrači Partizana bili normalni i korektni, i da nije bio ni jedan nesportski momenat sa Marinom u dve utakmice si ti gledao tekme uopste? marin je samo sinoc barem tri puta trazio od sudije da pokaze zuti nasim igracima, svaku priliku je koristio da padne kao pokosen, odugovlacio posle svakog faula i ovde i tamo i sl. momak je odlican fudbaler, al' ako trazis definiciju nesportskog na ovom dvomecu, to je on i njegovo ponasanje.
goofs Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Valjda je covek mislio na to da su igraci Partizana bili korektni prema Marinu, iako on mozda zasluzuje drugo.
Toni Sumaher Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 (edited) Mi smo demolirali Bajerna tamo. Jos 6 vrhunskih sansi smo masili... I skoro svaka iz kontre. Zvezda je bila najbolja te godine zbog brutalne tranzicije u igri gde je pritom svaki igrac bio sa loptom na "ti".Bajern se bukvalno raspao kad su primili drugi iz klasicne kontre gde im je ceo tim ostao na polovine Zvezde. Druga vazna stvar - Zvezda je bila kondiciono spremna, zato je u usla u otvoreni fajt poslednjih deset minuta u Beogradu. Edited August 3, 2017 by Toni Sumaher
renne Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Valjda je covek mislio na to da su igraci Partizana bili korektni prema Marinu, iako on mozda zasluzuje drugo. I ja sam tako shvatio, što je i bilo u stvari
darkonet Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Zvezda je razmontirala Bajern u obe utakmice, u Beogradu je na poluvremenu mogla da vodi 3 razlike, svako je bio sebican pomalo...jednostavno smo usli u losu formu, pre toga Drezden je bio zreo za jedno 7 komada, sansu nam nisu stvorili jednostavno uslo se u dosta losu formu, svesno se igrao katanaco a i to je moglo da nam se obije o glavu da Dika nije branio kao blesav i da Olimpik u poslednjoj sekundi nije promasio onu mrtvu sansu glavom
ZokiAsov Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Ne znam bas kakve to veze ima s partizanom u evropi ove sezone, al slobodno nastavite. Problem je odbrana, veliki problem, i nemoguce je da jedan stoper sa karijerom kakvu je imao Djukic to ne vidi. Postoje dve opcije, ili vidi, trazi pojacanja ali ga uprava ignorise, ili ne trazi, cuti i smrdi i radi sa onim sto mu je na raspolaganju. Nijedna ni druga nije dobra, i govori u prilog moje teze da on nije dosao ovde, da bi se duze zadrzao, vec da uzme neki dinar i popuni CV dok ne stigne neka unosnija ponuda iz arapskog sveta ili segunde. Trener stalno ponavlja kako imamo odlican tim u svim linijama, iako je svakom ko je video makar golove iz dvomeca, jasno da je odbrana na amaterskom nivou. Ko je trazio i doveo celavog Miletica? Djukic ocigledno nije, jer da jeste igrao bi. Jery on dovdeden da bi bio bekap Cirku, koji nije igrao fudbal godinu i po dana na pocetku trece decenije zivota? Danilo Pantic... mozda nesto i odigra decko, ali i to je samo jos jedna Falji kombina. Transfer politika nam je velika svinjarija, kao i sto smo navikli, a trener je legao na rudu i izgleda se ne mesa mnogo u taj deo. Najsmesnija je ona prica Ilieva kako smo sacuvali tim, a prodali su igraca koji im je drzao celu odbranu. Da ne bude da nista ne valja, uvek bih pre gledao ovakav napadacki prtzn nego neki katanaco, jajarenje i izbacivanje lopte u aut. E sad za takav fudbal treba imati igrace u svim linijama tima a ne samo napred.
Kreator Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 Ludi panta kaze da je bas djukic trazio miletica.
Geo Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 (edited) Koliko se secam i u prvom mandatu odbrana mu je bio slabiji deo tima, i to mi je bas bilo cudno jer je kopacke okacio kao vrsni stoper ... U svakom slucaju svidja mi se kako Djuka radi(pod uslovom da planira malo duze da ostane) , makar to bilo i po cenu nekih rezultata ... Jeza me spopadne kada se setim nekih mucnih evropskih epopeja, kada smo i pored zezsceg ziherisanja i antifudbala prolazili sa petardama od kvalitetnijih a ispadali najcesce 0:1 ili na penale od nekih indijanaca ... p.s. Sto se tice pojacanja, ubedjen sam da ne zeli preko medija da pljuje po postojecem sastavu, ako vec nije izvesno da dolaze bolji ... Edited August 3, 2017 by Geo
El Patron Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Sto se tog pojacanja tice, ne dolazi sigurno dok se ne zavrsi zreb i vidi kakav nas protivnik ceka, a i dok Leonardo ne ode, vidim da mu ne odgovara plata koju nudi Mec. Novosti pisu da bi zamena trebala da stigne na pozajmicu...
MiddleClass Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Ne svidja mi se kako je Djuka postavio igru u PG...
Recommended Posts