ToniAdams Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 o jebemti. mrzim sbbkbb, al ovo smo realno mogli razmontirati. puno mi je srce ipak.
Toni Sumaher Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Sudija odlican za nas kako je izgledalo na pocetku.
adasevic Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Oli ima dosta dobrih igraca, ali jos ne lice ni na sta. Da li ce sa Hasijem igrati pitanje je. Ocekivao sam da ce mnogo laske da dobiju dvomec, ali Partizanu su realno falila samo dva kvalitetna stopera. Sve ostalo je bilo manje ili vise ok. Falio je i Everton od prosle godine, mada je pitanje da li to do forme ili mogucnosti. Djukic igra ofanzivno i to je lepo videti (da ne kazem retko kod nasih timova).
twisted Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 lepo reče neko pre mene, puno srce, igrali smo fudbal. drago mi je da je đurđa dao gol
Њујоркер Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 NIje mi zao sto uzeh slobodan dan. Samo da nam ne dodje Milan u zdrijebu, bice jeseni...
Geo Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Jbg, njihovi stoperi blokirali stotine suteva i zavrsnih pasova, nasi branili vazduh i kod polusansi ispadali i to je to ...
theanswer Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 jbg dobro smo se šibali na sve ovo najgore je što nećemo biti nosioci, treba nam 6 ispadanja sutra
Mark Rothko Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Imamo pravog trenera, imamo osnovu, počeli smo da igramo pravi fudbal koji se igra samo u petici. Ovo bi trebalo da izađe na dobro.
Recommended Posts