August 2, 20177 yr Ne moze sa ovakvom odbranom... Partizan na napred igra skroz dobro, ali ova odbrana je i za JSL upitna... Oli je kurton za sada, ali rutiniraju vam odbranu. Edited August 2, 20177 yr by adasevic
August 2, 20177 yr kakvo ispadanje cele odbrane sem kapitena, bruka i sramota. Fortunis kao duh izmedju dva stoperska debla.
August 2, 20177 yr Author cigani su me opet iznenadili koliko su kilavi, mislio sam da su ozbiljnija ekipa. očigledno nas rade na istu foru, to jest gledaju da prođu a da se što manje umore/namuče, međutim videlo im se na facama u par navrata da im nije baš svejedno. definitivno ima prostora za igru, ali... mi imamo odnos udaraca na gol (u okvir) 8 (7), pa ne može tako da se prođe, mora realizacija da bude mnogo bolja. ako budemo imali snage, moglo bi ovo biti zanimljivo do samog kraja. I opet im je uspelo. Ko I prosli put.
August 2, 20177 yr ne vredi milion ljudi vidi ćirkovića đukić neće i ne želi da vidi. džaba mu sva postavka. suma je kasnio da pokrije leđa, pa je morao jevtović da ispokriva centaršut i ovaj ostane ovako.
August 2, 20177 yr Author ne vredi milion ljudi vidi ćirkovića đukić neće i ne želi da vidi. džaba mu sva postavka. suma je kasnio da pokrije leđa, pa je morao jevtović da ispokriva centaršut i ovaj ostane ovako. Ne vredi se nervirati. Pozadi smo opasni krateri ali djukic odbija da to vidi...ili mu je receno da tako prica jer mu nece kupiti uprava nikoga.