Jump to content
IGNORED

FK Partizan u evropskim takmičenjima 2017/18

Kreator

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

621

• Toni Sumaher

463

• kud u maglu Simoviću

396

• Cash

256

Posted

jbt, niko Sumu ne vidi samog po levoj strani....

Posted (edited)

Ne moze sa ovakvom odbranom...

Partizan na napred igra skroz dobro, ali ova odbrana je i za JSL upitna... Oli je kurton za sada, ali rutiniraju vam odbranu.

Edited by adasevic
Posted

Ne vredi, ista utakmica ko prosla.

Posted

pahahahhaa, kakva qrcobolja da vrate u odbranu,,,

Posted

kakvo ispadanje cele odbrane sem kapitena, bruka i sramota. Fortunis kao duh izmedju dva stoperska debla.

Posted

cigani su me opet iznenadili koliko su kilavi, mislio sam da su ozbiljnija ekipa. očigledno nas rade na istu foru, to jest gledaju da prođu a da se što manje umore/namuče, međutim videlo im se na facama u par navrata da im nije baš svejedno. definitivno ima prostora za igru, ali... mi imamo odnos udaraca na gol (u okvir) 8 (7), pa ne može tako da se prođe, mora realizacija da bude mnogo bolja. ako budemo imali snage, moglo bi ovo biti zanimljivo do samog kraja.

I opet im je uspelo. Ko I prosli put.

Posted

ne vredi milion ljudi vidi ćirkovića đukić neće i ne želi da vidi. džaba mu sva postavka. suma je kasnio da pokrije leđa, pa je morao jevtović da ispokriva centaršut i ovaj ostane ovako. 

Posted

Dobro je , nece biti penala ...

Jbg ti prognozirao dacemo dati 3.

Posted

ne vredi milion ljudi vidi ćirkovića đukić neće i ne želi da vidi. džaba mu sva postavka. suma je kasnio da pokrije leđa, pa je morao jevtović da ispokriva centaršut i ovaj ostane ovako.

Ne vredi se nervirati. Pozadi smo opasni krateri ali djukic odbija da to vidi...ili mu je receno da tako prica jer mu nece kupiti uprava nikoga.

Posted

pazi sada ovo...kakva retardirana odbrana jbt...

Posted

da posadiš tri drveta pozadi, morali bi da ih zaobiđu... ovako nema potrebe..

Posted

Tim je napravljen za JSL. Koga zabole za odbranu