Toni Sumaher Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Sve u svemu, ubedljivo najbolje poluvreme pod Djukicem, posebno od naseg gola, igrali smo hrabro i pametno. Oly ni senka tima iz Beograda.
twisted Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 jos dva da damo pa produžetak. :D to sam i ja pomislio, imamo sada bolji rezultat nego na početku utakmice. sad nam fale dva do produžetka. a btw što je i najbitnije: IGRAMO FUDBAL
theanswer Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 jebote atmosfera ko na groblju, čuje se đukić pored linije. grci izgleda nisu toliko u tom cigani grobari fazonu
MocaVukotic Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 cigani su me opet iznenadili koliko su kilavi, mislio sam da su ozbiljnija ekipa. očigledno nas rade na istu foru, to jest gledaju da prođu a da se što manje umore/namuče, međutim videlo im se na facama u par navrata da im nije baš svejedno. definitivno ima prostora za igru, ali... mi imamo odnos udaraca na gol (u okvir) 8 (7), pa ne može tako da se prođe, mora realizacija da bude mnogo bolja. ako budemo imali snage, moglo bi ovo biti zanimljivo do samog kraja.
April Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 suma sumarum (alaj sam napravio igru recima) ovo partizanovo poluvreme mi je, sto se napada tice, najbolje u poslednjih x godina. Tačnije od poslednjih Đukićevih utakmica 2007. Igramo fudbal, bre
Cash Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 cigani su me opet iznenadili koliko su kilavi, mislio sam da su ozbiljnija ekipa. očigledno nas rade na istu foru, to jest gledaju da prođu a da se što manje umore/namuče, međutim videlo im se na facama u par navrata da im nije baš svejedno. definitivno ima prostora za igru, ali... mi imamo odnos udaraca na gol (u okvir) 8 (7), pa ne može tako da se prođe, mora realizacija da bude mnogo bolja. ako budemo imali snage, moglo bi ovo biti zanimljivo do samog kraja. Ma jok izmasakriraće nas
MocaVukotic Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 I ti kenjas, gine ko niko i ucestvuje u svim akcijama vise nego korektno ... mozda i najbolji kod nas smirela, to odnosilo na način na koji je dobio žuti karton.
adasevic Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Dobri ste. Oli ne igra nista. Jankovic je odlican. Suma za sad konkretan.
Cash Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Dobri ste. Oli ne igra nista. Jankovic je odlican. Suma za sad konkretan. Za koga navijaš
Geo Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 smirela, to odnosilo na način na koji je dobio žuti karton. To se napise "glup zuti Jankovica" ... Mada nemam nista protiv sto pokazuju zube i igraju ostrije
Dimitrije Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Za koga navijaš Kakvo glupo pitanje. Naravno za klub iz Srbije.
Cash Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Kakvo glupo pitanje. Naravno za klub iz Srbije. Svaka čast
J.R. Cash Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 (edited) Sve u svemu, ubedljivo najbolje poluvreme pod Djukicem, posebno od naseg gola, igrali smo hrabro i pametno. Oly ni senka tima iz Beograda. Bilo je slicno i prvo na JNA, samo sto su oni malo bolje stajali. Danas su uzasni, kao 10 cunjeva, lagano im ulazimo izmedju odbrane i sredine i odatle isto imamo mnogo prostora za igru. Da smo pametniji u zavrsnici i/ili da igra Leo i/ili da je Suma spreman, bilo bi svasta. Ocekujem da se opet saberu na poluvremenu i iskontrolisu utakmicu. Edited August 2, 2017 by J.R. Cash
Toni Sumaher Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Tavamba malo, malo pa u ofsajdu. Steta za onaj mali ofsajd kada je Miletic lepo prosao....
Recommended Posts