Jump to content
IGNORED

FK Partizan u evropskim takmičenjima 2017/18

Kreator

Recommended Posts

Posted

Sve u svemu, ubedljivo najbolje poluvreme pod Djukicem, posebno od naseg gola, igrali smo hrabro i pametno. Oly ni senka tima iz Beograda.

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

621

• Toni Sumaher

463

• kud u maglu Simoviću

396

• Cash

256

Posted

jos dva da damo pa produžetak. :D

to sam i ja pomislio, imamo sada bolji rezultat nego na početku utakmice. sad nam fale dva do produžetka. 

a btw što je i najbitnije: IGRAMO FUDBAL

Posted

Tavamba malo, malo pa u ofsajdu.

Posted

jebote atmosfera ko na groblju, čuje se đukić pored linije. grci izgleda nisu toliko u tom cigani grobari fazonu

Posted

cigani su me opet iznenadili koliko su kilavi, mislio sam da su ozbiljnija ekipa. očigledno nas rade na istu foru, to jest gledaju da prođu a da se što manje umore/namuče, međutim videlo im se na facama u par navrata da im nije baš svejedno. definitivno ima prostora za igru, ali... mi imamo odnos udaraca na gol (u okvir) 8 (7), pa ne može tako da se prođe, mora realizacija da bude mnogo bolja. ako budemo imali snage, moglo bi ovo biti zanimljivo do samog kraja.

Posted

suma sumarum (alaj sam napravio igru recima) ovo partizanovo poluvreme mi je, sto se napada tice, najbolje u poslednjih x godina.

Tačnije od poslednjih Đukićevih utakmica 2007.

Igramo fudbal, bre

Posted

cigani su me opet iznenadili koliko su kilavi, mislio sam da su ozbiljnija ekipa. očigledno nas rade na istu foru, to jest gledaju da prođu a da se što manje umore/namuče, međutim videlo im se na facama u par navrata da im nije baš svejedno. definitivno ima prostora za igru, ali... mi imamo odnos udaraca na gol (u okvir) 8 (7), pa ne može tako da se prođe, mora realizacija da bude mnogo bolja. ako budemo imali snage, moglo bi ovo biti zanimljivo do samog kraja.

Ma jok izmasakriraće nas

Posted

I ti kenjas, gine ko niko i ucestvuje u svim akcijama vise nego korektno ... mozda i najbolji kod nas

smirela, to odnosilo na način na koji je dobio žuti karton.

Posted

Dobri ste. Oli ne igra nista. Jankovic je odlican. Suma za sad konkretan. 

Posted

Dobri ste. Oli ne igra nista. Jankovic je odlican. Suma za sad konkretan.

Za koga navijaš

Posted

smirela, to odnosilo na način na koji je dobio žuti karton.

To se napise "glup zuti Jankovica" ... Mada nemam nista protiv sto pokazuju zube i  igraju ostrije 

Posted

Za koga navijaš

Kakvo glupo pitanje.  Naravno za klub iz Srbije.

Posted

Kakvo glupo pitanje. Naravno za klub iz Srbije.

Svaka čast

Posted (edited)

Sve u svemu, ubedljivo najbolje poluvreme pod Djukicem, posebno od naseg gola, igrali smo hrabro i pametno. Oly ni senka tima iz Beograda.

Bilo je slicno i prvo na JNA, samo sto su oni malo bolje stajali. Danas su uzasni, kao 10 cunjeva, lagano im ulazimo izmedju odbrane i sredine  i odatle isto imamo mnogo prostora za igru. Da smo pametniji u zavrsnici i/ili da igra Leo i/ili da je Suma spreman, bilo bi svasta.

Ocekujem da se opet saberu na poluvremenu i iskontrolisu utakmicu.

Edited by J.R. Cash
Posted

Tavamba malo, malo pa u ofsajdu.

Steta za onaj mali ofsajd kada je Miletic lepo prosao....