August 2, 20177 yr suma stvarno ume, everton mnogo bolji nego u prvoj, steta sto brazilska pica ne igra. Edited August 2, 20177 yr by ToniAdams
August 2, 20177 yr Dobar i kapiten veceras, sem jednom kada su ga odradili kod aut linije, da ga ne ureknem... Od gola igramo odlicno. Edited August 2, 20177 yr by Toni Sumaher
August 2, 20177 yr steta sto brazilska pica ne igra. Steta, pukla bi im guza. I steta za onaj paceraj s kraja prosle tekme, ogromnu razliku pravi taj gol.
August 2, 20177 yr Steta, pukla bi im guza. I steta za onaj paceraj s kraja prosle tekme, ogromnu razliku pravi taj gol. Taj gol je najmanje bitan ... moramo da damo (najmanje)tri ... Edited August 2, 20177 yr by Geo
August 2, 20177 yr Izvini , gledam utakmicu i ne citam bas pazljivo... mislio sam da mislis na kljajicev kiks veceras ... Edited August 2, 20177 yr by Geo
August 2, 20177 yr suma sumarum (alaj sam napravio igru recima) ovo partizanovo poluvreme mi je, sto se napada tice, najbolje u poslednjih x godina.
August 2, 20177 yr kako je glup janković I ti kenjas, gine ko niko i ucestvuje u svim akcijama vise nego korektno ... mozda i najbolji kod nas