aram Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 ma nije nezaslužena pobeda Olimpijakosa, prosto su pojedinačno mnogo kvalitetniji tim na svim pozicijama. mi smo se trudili, svaka čast momcima, ali prosto nemamo kvalitet. a u drugom ne znam šta se desilo sa Leom, bojim se da su ga saigrači bojkotovali, a tako se nije moglo bolje.
Dimitrije Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Po cemu to merite zasluzenost i nezasluzenost rezultata utakmice. Posle dobrog 1. poluvremena i dobrog otvaranja u 2. poluvremenu, Partizan je ispustio kontrolu igre i dozvolio Olimpijakosu da se vrati u igru. A zatim Partizanova igra se raspala; umesto da kreiraju igru, Partizanovci su trazili prilike za carku, tucu i provokacije. Dobili su ono sto sledi takvim timovima.
Lezilebovich Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Mislim da je bojkot urbana legenda, ko bi iole normalan sebe namerno sjebavao
Mark Rothko Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 U drugom poluvremenu kao da je teren bio nagnut na desnu stranu pa je svaka lopta išla kod Vulićevića i Jankovića. Šteta, Leo bio baš raspoložen u prvom. Tamo ih dobijamo 1:0
Ivo Petović Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Ja ove naše timove pogledam samo u julu i avgustu. Sa tom opaskom na umu, čini mi se da je Partizan bio prilično dobar, nekoliko interesantnih igrača. Izgubili su (previsoko) od tek za nijansu boljeg protivnika tj većih rutinera. Partizan bi bio bolji, možda čak i večeras ostvario bolji rezultat, da su većina njihovih igrača više razmišljali o tome kako da daju gol umesto kako da padnu i isfoliraju penal, vrše pritisak na sudiju i sl. Ali to je već duga priča.
Kreator Posted July 25, 2017 Author Posted July 25, 2017 Ne moze mnogo da promeni. Partizanova igra zavisi od Leonarda, a on kao da vise nije na terenu. Igru vodi igrac br. 10, a on nije Leonardov kalibar.A tog istog leonarda ekipa kao da je bojkotovala. Lopta non-stop gurana na drugu stranu.Steta stvarno...greota da napad ispasta zbog ovako shuplje odbrane.
Nikodije Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Ipak nema partizan kvalitet da bi bas ovako ofanzivno igrao, i ostavljao svoje spore defanzivce da se brane 1 na 1.
April Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Meni je muka Leonardo atmosfere. Ne sme da ga zameni, ne sme da vikne na njega. Jebo ti to
Mercuzzio Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Ne može se sa ovakvim drvetima u odbrani ništa... Pa jel teško da se isprse za jednog kao ovaj Odjidji... Šta god je odbrana Olimpijakosa zasrala ovaj je vadio
aram Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 ako je Oly zatvorio Lea, svaka im čast, ali nešto nisam siguran da je baš tako
Geo Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Dobro sad je barem jasnije sto smo Ostojica kupili kao tridesetogodisnjaka iz Cukarickog... Drugi gol niizcega prelomio utakmicu Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
aram Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 (edited) odbrana jeste očajna, ali sredina nam je mnogo veći problem edit: oni će samo biti uigraniji u drugoj utakmici, a ne znam šta mi uopšte imamo da uigravamo osim Sume. Edited July 25, 2017 by aram
Dimitrije Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Ja nisam siguran da su Oli. zatvorili Leonarda. Jednostavno, igru je preuzeo igrac br. 10 (Jovanovic?) a Leonardo, kada nije taj kome se dele lopte, postaje nezaiteresovan i beskorisan (kao Kanga u Zvezdi). Njegov jedini vidljiv ucinak u 2. poluvremenu je zuti karton, i to ne zbog pozrtvovanosti, vec zbog carke na terenu u koju je Leonardo uleteo sa vise entuzijazma nego sto ga je pokazao u igri. Sada ce ponovo da daje glupe izjave, moli se i zahvaljuje Bogu i preti upravi. Bube u glavi su njegov najveci problem.
April Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 (edited) odbrana jeste očajna, ali sredina nam je mnogo veći problem Kosović je problem. Zna on dosta i vredi naročito u tranziciji, ali dečko ako hoćeš da igraš DMF, moraš u oba pravca. Probadali su nas kao šilo. Edited July 25, 2017 by April
Recommended Posts