July 25, 20177 yr Sad cemo da krenemo i sa zutim i crvenim kartonima :( kad ga ne izlomiše na vreme...
July 25, 20177 yr Author Odbrana ocaj. Sad I ostoja ...nema ovde leba sa ovom krs odbranom. I nedozvoljeno gubljenje lopte na sredini iz koje primamo golove.
July 25, 20177 yr Ovo je moj prvi post na nekoj sportskoj temi: gledam, cini mi se da Partizan ima slabi vezni red. Nikako da prebace loptu. Sent from my D5103 using Tapatalk
July 25, 20177 yr Klasičan sudar naših drvljača, pesnika romantičara i pravih fudbalera koji shvataju fudbal kao jednostavnu igru.
July 25, 20177 yr Drugo poluvreme sve idemo preko desne strane ili mi se cini... Kao da Leo nije ni pipnuo u drugom
July 25, 20177 yr ma koja odbrana, odbrana počinje od napada jbt, koliko prodatih lopti na sredini terena čoveče, kosović i everton, bruka, nema tu odbrane koja će to sve da spasi.
July 25, 20177 yr Olimpijakos je popravio svoju igru u 2. poluvremenu a protagonista Partizanove igre, Leonardo, jedva primetan. Sada Olimpijakos igra rutinerski a Partizan ne moze da dodje do igre iz 1. poluvremena. Najgori na terenu navijaci, umesto da nose svoj tim, oni se raspevali.
July 25, 20177 yr Istina. Publika je u 1. poluvremenu nosila Partizan, a i Grci su se malo usrali. Edited July 25, 20177 yr by reginald
July 25, 20177 yr Mogao bi Djukic da pokusa nesto da promeni. Ne mozemo da se sastavimo celo drugo poluvreme Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока