Filozof manijak Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 (edited) Ja ne mislim da ćemo biti izmasakrirani ali sam prilično siguran da će ovaj topik okončati svoj život u ranom detinjstvu. Preživeće nedonošče, daće dobri Allah. Edited July 15, 2017 by Filozof manijak
Geo Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Pa ako prodjemo Buducnost imamo valjda jedno ispadanje fore ? Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
ZokiAsov Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Pirejski ganci igrali danas 0:0 s lokerenom. Igrali s jednim napadacem, spremaju se za bunker u bgu.
Kreator Posted July 15, 2017 Author Posted July 15, 2017 Od "unakazice nas olimpijakos" polako stizemo do "odrace ih partizan". Sredine nema. Samo neko dranje, unakazivanje, silovanje, gazenje...rezultati poput 0-0,1-1,1-0,2-1 uopste nisu "in". A prosle godine, da vas ponovo podsetim, oly je igrao 0-0 i 1-0 protiv hapoela i ispao.
MiddleClass Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Preživeće nedonošče, daće dobri Allah. Abortus je bio bolja opcija.
kud u maglu Simoviću Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Abortus je bio bolja opcija. kao da te je čuo. nadrilekar se sprema da uđe u salu
ZokiAsov Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Pusti middla, kad dodje real na jna u oktobru, bice je l ima neko kartu po ceni...
Kreator Posted July 15, 2017 Author Posted July 15, 2017 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=ojE2cflXHmQ ОЛИМПИЈАКОС: Капино, Елабделауи, Сисе, Ромао, Кутрис (од 61. Фигерас), Сиопис (од 80. Себа), Офор (од 61. Николас), Фортунис (од 80. Андроутос), Карсела (од 46. Пардо), Марин, Ансарифард (од 61. Емден). Тренер: Бесник Хаси. Последњи тест меч Олимпијакос, Партизанов ривал у 3. колу квалификација за Лигу шампиона, одиграо је у Белгији против Локерена - 0:0. Тим из Пиреја играо је у формацији 4-2-3-1, Елабделауи, Сисе, Ромао, Кутрис били су у одбрани, није било Ботие, Рецоса и тек пристиглог Јагоша Вуковића. Сиопис и Офор су били два задња везна, Фортунис је био испред њих, Марко Марин играо је на левом, а Карсела на десном крилу. Једини шпиц био је Карим Ансарифард. Последњи тест пред дуел са црно-белима Олимпијакос има 19. јула против Астераса на стадиону "Јоргос Караискакис". ---------------------- Inače Botia im je bio manje/više standardni štoper tokom proteklih par sezona i prema poslednjim informacijama trebalo bi da ide u Viljareal pa zato nije ni igrao. https://en.wikipedia.org/wiki/Alberto_Bot%C3%ADa https://www.transfermarkt.com/alberto-botia/profil/spieler/53077 Još jedna informacija: trener Besnik Hasi, rodom iz Đakovice, je bio asistent/pomoćnik glavnom treneru u Anderlehtu 2010.g. kada smo ih izbacili u poslednjem kolu kvalifikacija za ligu šampiona :) https://en.wikipedia.org/wiki/Besnik_Hasi Edited July 15, 2017 by BlackGeorge
kud u maglu Simoviću Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Još jedna informacija: trener Besnik Hasi, rodom iz Đakovice, je bio asistent/pomoćnik glavnom treneru u Anderlehtu 2010.g. kada smo ih izbacili u poslednjem kolu kvalifikacija za ligu šampiona :) https://en.wikipedia.org/wiki/Besnik_Hasi +esteban kambiso je već jednom grejao klupu na jna. 2003 u realu
Kreator Posted July 16, 2017 Author Posted July 16, 2017 + esteban kambiso je već jednom grejao klupu na jna. 2003 u realu Estebanu je istekao ugovor i sada je free agent. Nije naravno igrao protiv Lokerena. Ono što se lako moglo uvideti iz ovog zadnjeg prijateljskog meča je da imaju ogroman problem da probijaju ekipe koje su čvrsto postavljene ispred svog šesnaesteca. Od nekih igrača koji bi mogli da probijaju takvu čvrstu postavku bih mogao da izdvojim naravno Fortunisa ali ni on nije svemoćan, ne može u seriji da predribla nekoliko igrača, kod drugog ili trećeg već sledi netačan pas. Mnogo je ubojitiji kada se ustremi ka golu, predribla jednog pa usledi šut. Po meni on je najbolji igrač. Iranac Ansarifard , iako je centarfor, malo me podseća na našeg Alena stevanovića po potezima, a bogami i po (ne)kvalitetu. Po meni naša velika šansa je omaleni, srčani desni bek Figueiras. Mali je dosta (1.70) pa iako je žestok u duelu, pokušava stalno rukama da zadrži protivničkog napadača, pa ga pusti kada ga prođu...a skoro uvek ga prolaze. Mnogo je ofanzivan, kao naš Vulićević recimo i večito ostavlja šuplju tu stranu terena. Tu bi Leonardo mogao da odigra ključnu ulogu. Novopridošli visoki (1.97) štoper Sise im je po mom mišljenju možda i najbolji odbrambeni igrač. Sa njim bi trebao Tawamba da se gura. Đurđević bi trebao da ga se kloni.Bilo bi dobro da im ostane na pozajmici i levi bek Alberto de la bela jer nije neki kvalitet. O Jagošu Vukoviću znamo, gledali smo ga u reprezentaciji :D Ako im stvarno ode kapiten Alberto Botia biće odlično, jer je po mom mišljenju bolji od Vukovića koji treba da ga menja. Još jedan koji nam može napraviti problem je novopridošli snažni zadnji vezni Ođiđa Ofoe. Kad krene u prodor ka golu loptu mu skoro ne možeš oduzeti, samo faulom da ga zaustaviš. Marko Marin na mene nije ostavio nikakav utisak, deluje mi kao da mu je karijera u žestokom padu. Ne pravi neku razliku na krilu a vidim i da nije bio nešto standardan (odigrao samo 14 utakmica za godinu dana).
ZokiAsov Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Djordje to su sve picke, resicemo ih. Mogu oni nama (mileticima, vuletu i inima...) da daju pet-sest golova, al mi cemo dati osam, devet,pa i jedanaest ako treba. Picke kao sto rekoh.
MocaVukotic Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 + esteban kambiso je već jednom grejao klupu na jna. 2003 u realu ušao umesto karlosa
kud u maglu Simoviću Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 (edited) si siguran? e to je bio guti. bar po uefa dot kom Edited July 16, 2017 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts