El Patron Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Partizan - Olimpijakos, svakako najveci derbi 3. kola kvalifikacija. Imamo jedan od najboljih napada u zadnjih 10-15 godina, mozda i vise, odbrana jeste slabija, ali bice kako bude :D Nece znati Jagos Vukovic gde bije, kad opletu Leonardo, Sejo i crnogorski Mesi
*edited by mod Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Ove ako kojom ludom srecom izbacimo bi bio verovatno najveci uspeh u kvalifikacijama ne racunajuci Njukaslove i Anderleht. Steta za proslu sezonu, mogli bi smo mi biti u ulozi Karabaga bar za ovo kolo. Nego jel hoce da nam daju tog Zdjelara ili sta? I koliko sam ispratio, ako njih dobijemo preuzimamo njihov koeficijent za plej of?
theanswer Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 (edited) Ne preuzimamo ništa. Žreb za plejof je posle trećeg kola, opet bi bili nenosioci. Ali realno su nam šanse 10%, bolje da gledamo koga možemo da izvučemo u plejofu za LE. Edited July 14, 2017 by theanswer
Cash Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Ne preuzimamo ništa. Žreb za plejof je posle trećeg kola, opet bi bili nenosioci. Ali realno su nam šanse 10%, bolje da gledamo koga možemo da izvučemo u plejofu za LE. Pesimista si. Odlicno
El Patron Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Ako neko zna koji njihov sastav bi mogao da se ocekuje neka napise. Znam samo da su im otisli Kambijaso i Kardozo
aram Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Ako uspemo kod kuće da izvučemo nerešeno, a tamo puknemo sa manje od tri razlike, da se šutamo u dupad...
theanswer Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 (edited) Vukovića su doveli sad. Došli su im Odjidja iz Legie, Emenike iz Fenera, Gonzalez iz Granade na pozajmicu i još par Grka, jedan iz Torina, dvojica trojica iz grčke lige. Dobili su Mehelena 6:0 zadnju prijateljsku, sutra igraju sa Lokerenom. Edited July 14, 2017 by theanswer
Aleksandar88 Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Pise blic da je Vazura dogovorio sa predstavnicima Olimpijakosa da se igra bez gostujucih navijaca Ako iko ima gram mozga u upravi FK-a to ce uraditi. Ostaje jos faktor vecih navijaca Olimpijakosa od samih Grka, kriminalno udruzenje delije koji sigurno nece propustiti da naprave sranje. Valjda niko od civila nece stradati.
El Patron Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Igrali su juce protiv AZ-a, pobedili 2-0, samo ne znam u kom sastavu
pbg12345 Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 a dobro, to se ne racuna, gazili ste i vi u pripremnim tekmama
porucnik vasic Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Ove ako kojom ludom srecom izbacimo bi bio verovatno najveci uspeh u kvalifikacijama ne racunajuci Njukaslove i Anderleht. Steta za proslu sezonu, mogli bi smo mi biti u ulozi Karabaga bar za ovo kolo. Nego jel hoce da nam daju tog Zdjelara ili sta? I koliko sam ispratio, ako njih dobijemo preuzimamo njihov koeficijent za plej of? Оно ранг Барија?
Кристофер Лумумбо Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Vukovića su doveli sad. Došli su im Odjidja iz Legie, Emenike iz Fenera, Gonzalez iz Granade na pozajmicu i još par Grka, jedan iz Torina, dvojica trojica iz grčke lige. Dobili su Mehelena 6:0 zadnju prijateljsku, sutra igraju sa Lokerenom. siroti mehelen se jos uvek nije oporavio od kada ih je prezueo srpski murinjo
theanswer Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 siroti mehelen se jos uvek nije oporavio od kada ih je prezueo srpski murinjo pa kad je uništio grad i prigradska naselja što bi reko ludovan
*edited by mod Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 (edited) Оно ранг Барија? Kakve veze ima Bari sa kvalifikacijama? Jel ti to neko drma kavez ili samo ispunjavas dnevnu kvotu za pominjanje Bari/Fljamurtari? Edited July 14, 2017 by *edited by mod
Recommended Posts