Jump to content

FK Partizan u evropskim takmičenjima 2017/18

Featured Replies

Apelujem da se Agatonović ubuduće ne pominje nikako osim kao predmet sprdnje

može Oly  :fantom:

• Author

edit: mikellazo najbrži

Kumse svaka čast! Čeferin je tvoj drugar. :D

Edited by BlackGeorge

:fantom:

bugari. javio čeferin

U drugoj grupi su tri koreketna protivnika. Kopenhagen bi vas izbacio, kao i verovatno Seltik. Ovde osim Karabaga, ne znam da ispadnu Bugari, eventualno Apoel. Salcburg je ozbiljan tim, a Oli je prošle godine verovatno ispucao kvotu za iznenađenja.

Neka bude - Seltik!

Partizan lavovskog srca!

Baš pre neki dan pogledao; Sećanja, na SOS-kanalu, neprocenjivo  :)  kakav spektakl + radio prenos pokojnog Jordana Ivanovića.  :Hail:

Koja je bese bila verzija za Salcburg..Vlasnik Red Bull-a se distancira od njih i posvecuje samo Lajpcigu, da bi obe ekipe mogle u CL ?

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk

• Author

U drugoj grupi su tri koreketna protivnika. Kopenhagen bi vas izbacio, kao i verovatno Seltik. Ovde osim Karabaga, ne znam da ispadnu Bugari, eventualno Apoel. Salcburg je ozbiljan tim, a Oli je prošle godine verovatno ispucao kvotu za iznenađenja.

Ako kod Olyja bude igrala ona ekipa od prošle sezone, imamo šanse za prolaz. Gledao sam jedno desetak njihovih utakmica u prvenstvu, nisu oni baš toliki ekstremni favoriti.

• Author

Koja je bese bila verzija za Salcburg..Vlasnik Red Bull-a se distancira od njih i posvecuje samo Lajpcigu, da bi obe ekipe mogle u CL ?

Ne pratiš vesti. Salzburg treba da promeni grb kluba da bi igrao u CL, što je već uradio.

Evo i njihove zadnje utakmice:

https://www.youtube.com/watch?v=EWGprN6omd8&t=103s

Edited by BlackGeorge

Ne pratiš vesti. Salzburg treba da promeni grb kluba da bi igrao u CL, što je već uradio.

Evo i njihove zadnje utakmice:

https://www.youtube.com/watch?v=EWGprN6omd8&t=103s

Van svih tokova sam..necu da ih pominjem dalje, ne moraju bas oni da nalete.

Ja bih Ludogrec i da se suočimo sa sopstvenim strahom i da ovo bude ta ekipa koja je razbila maler.

• Author

Slavia prag - Bate Borisov :)

• Author

Astana - Legia warshava - opet derbi.

Maribor - Vikingur - lak posao za maribor

Zilina/Kopenhagen - Vardar

Seltik - Rozenborg

Edited by BlackGeorge

Ode Ludogorec

• Author

Hapoel - Ludogorec