July 14, 20177 yr Author edit: mikellazo najbrži Kumse svaka čast! Čeferin je tvoj drugar. :D Edited July 14, 20177 yr by BlackGeorge
July 14, 20177 yr U drugoj grupi su tri koreketna protivnika. Kopenhagen bi vas izbacio, kao i verovatno Seltik. Ovde osim Karabaga, ne znam da ispadnu Bugari, eventualno Apoel. Salcburg je ozbiljan tim, a Oli je prošle godine verovatno ispucao kvotu za iznenađenja.
July 14, 20177 yr Neka bude - Seltik! Partizan lavovskog srca! Baš pre neki dan pogledao; Sećanja, na SOS-kanalu, neprocenjivo :) kakav spektakl + radio prenos pokojnog Jordana Ivanovića.
July 14, 20177 yr Koja je bese bila verzija za Salcburg..Vlasnik Red Bull-a se distancira od njih i posvecuje samo Lajpcigu, da bi obe ekipe mogle u CL ? Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
July 14, 20177 yr Author U drugoj grupi su tri koreketna protivnika. Kopenhagen bi vas izbacio, kao i verovatno Seltik. Ovde osim Karabaga, ne znam da ispadnu Bugari, eventualno Apoel. Salcburg je ozbiljan tim, a Oli je prošle godine verovatno ispucao kvotu za iznenađenja. Ako kod Olyja bude igrala ona ekipa od prošle sezone, imamo šanse za prolaz. Gledao sam jedno desetak njihovih utakmica u prvenstvu, nisu oni baš toliki ekstremni favoriti.
July 14, 20177 yr Author Koja je bese bila verzija za Salcburg..Vlasnik Red Bull-a se distancira od njih i posvecuje samo Lajpcigu, da bi obe ekipe mogle u CL ? Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk Ne pratiš vesti. Salzburg treba da promeni grb kluba da bi igrao u CL, što je već uradio. Evo i njihove zadnje utakmice: https://www.youtube.com/watch?v=EWGprN6omd8&t=103s Edited July 14, 20177 yr by BlackGeorge
July 14, 20177 yr Ne pratiš vesti. Salzburg treba da promeni grb kluba da bi igrao u CL, što je već uradio. Evo i njihove zadnje utakmice: https://www.youtube.com/watch?v=EWGprN6omd8&t=103s Van svih tokova sam..necu da ih pominjem dalje, ne moraju bas oni da nalete. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
July 14, 20177 yr Ja bih Ludogrec i da se suočimo sa sopstvenim strahom i da ovo bude ta ekipa koja je razbila maler.
July 14, 20177 yr Author Astana - Legia warshava - opet derbi. Maribor - Vikingur - lak posao za maribor Zilina/Kopenhagen - Vardar Seltik - Rozenborg Edited July 14, 20177 yr by BlackGeorge