copkillah Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Apelujem da se Agatonović ubuduće ne pominje nikako osim kao predmet sprdnje
Kreator Posted July 14, 2017 Author Posted July 14, 2017 (edited) edit: mikellazo najbrži Kumse svaka čast! Čeferin je tvoj drugar. :D Edited July 14, 2017 by BlackGeorge
Jozef K. Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 U drugoj grupi su tri koreketna protivnika. Kopenhagen bi vas izbacio, kao i verovatno Seltik. Ovde osim Karabaga, ne znam da ispadnu Bugari, eventualno Apoel. Salcburg je ozbiljan tim, a Oli je prošle godine verovatno ispucao kvotu za iznenađenja.
zakintos Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Neka bude - Seltik! Partizan lavovskog srca! Baš pre neki dan pogledao; Sećanja, na SOS-kanalu, neprocenjivo :) kakav spektakl + radio prenos pokojnog Jordana Ivanovića.
SNARC Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Koja je bese bila verzija za Salcburg..Vlasnik Red Bull-a se distancira od njih i posvecuje samo Lajpcigu, da bi obe ekipe mogle u CL ? Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
Kreator Posted July 14, 2017 Author Posted July 14, 2017 U drugoj grupi su tri koreketna protivnika. Kopenhagen bi vas izbacio, kao i verovatno Seltik. Ovde osim Karabaga, ne znam da ispadnu Bugari, eventualno Apoel. Salcburg je ozbiljan tim, a Oli je prošle godine verovatno ispucao kvotu za iznenađenja. Ako kod Olyja bude igrala ona ekipa od prošle sezone, imamo šanse za prolaz. Gledao sam jedno desetak njihovih utakmica u prvenstvu, nisu oni baš toliki ekstremni favoriti.
Kreator Posted July 14, 2017 Author Posted July 14, 2017 (edited) Koja je bese bila verzija za Salcburg..Vlasnik Red Bull-a se distancira od njih i posvecuje samo Lajpcigu, da bi obe ekipe mogle u CL ? Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk Ne pratiš vesti. Salzburg treba da promeni grb kluba da bi igrao u CL, što je već uradio. Evo i njihove zadnje utakmice: https://www.youtube.com/watch?v=EWGprN6omd8&t=103s Edited July 14, 2017 by BlackGeorge
SNARC Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Ne pratiš vesti. Salzburg treba da promeni grb kluba da bi igrao u CL, što je već uradio. Evo i njihove zadnje utakmice: https://www.youtube.com/watch?v=EWGprN6omd8&t=103s Van svih tokova sam..necu da ih pominjem dalje, ne moraju bas oni da nalete. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
MayDay Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Ja bih Ludogrec i da se suočimo sa sopstvenim strahom i da ovo bude ta ekipa koja je razbila maler.
Kreator Posted July 14, 2017 Author Posted July 14, 2017 (edited) Astana - Legia warshava - opet derbi. Maribor - Vikingur - lak posao za maribor Zilina/Kopenhagen - Vardar Seltik - Rozenborg Edited July 14, 2017 by BlackGeorge
Recommended Posts