September 14, 20177 yr +1 u prvom. Drugar prosli put uhvatio partizan daje tri u prvom, kvota 85. Svaka čast
September 14, 20177 yr gostujuća siva garnitura spremna, leda ima ko salate sve je spremno za 1 spektakl
September 14, 20177 yr Author PARTIZAN (4-2-3-1): Stojković - Vulićević, Nemanja R. Miletić, Ostojić, Nemanja G. Miletić - Everton, Jevtović - Tošić, Tavamba, Janković- Ožegović. Igra Jevtovic, da nam brat Toni ne strepi za skok. :D Pred videoton sam prognozirao 5-0 ali na kraju bilo samo 4-0. Ovog puta moja prognoza 3-1 za Partizan. :)
September 14, 20177 yr Sve je spremno, samo jos ekipa da dodje i krecemo. Nego jel prenosi rts i koji ili da jurim klik sport?
September 14, 20177 yr Nema rts, pustaju odlozeni snimak od oko 11, pasmater. Prenosi arena 3. Ohoho i Orasi se je napalio
September 14, 20177 yr Ohoho i Orasi se je napalio Gledam ja sve evropske utakmice, domace pak ne uopste :) Edited September 14, 20177 yr by crtamOrasi
September 14, 20177 yr Otkud ti to?gledam studio i bio onaj deo sa svlačionicama i dolascima autobusa. kod nas u svlačionici prvo bogoje, pa ilić kapiten i kod njega ona respekt kapitenska traka i zastavica fk partizan(ono što razmenjuju)