*edited by mod Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Bogoljub je igrao samo 20 minuta u vec resenoj utakmici. Nisam siguran da ce on d pocne sutra. To bi onda bilo jedno solomonsko resenje a za sutra zna se bice na kraju
Geo Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Kako ce se Jankara popisati na sve ove strucne komentare sutra ...
April Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Crvena na grobare, fina kvota. Ništa se tu neće menjati. Pozadi bez reskiranja sa Antonovim, stari fabolous four, ispred Radin i Everton(kako stojimo sa kartonima?), Bambi desno - Mesi levo, Tawamba i Ognjen O. Ožegovića svakako očekujte jer odlično igra visok presing, Đukin tip za ovakva gostovanja. Sve u svemu, dječarci nek se podmažu.
Kreator Posted September 13, 2017 Author Posted September 13, 2017 Kartoni evertona ne vaze za grupnu fazu. Da je dobio crveni, pauzirao bi.
kud u maglu Simoviću Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Glava me boli od ove kombine....svi u napad, jedan je mustafa
twisted Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Crvena na grobare, fina kvota. Ništa se tu neće menjati. Pozadi bez reskiranja sa Antonovim, stari fabolous four, ispred Radin i Everton(kako stojimo sa kartonima?), Bambi desno - Mesi levo, Tawamba i Ognjen O. Ožegovića svakako očekujte jer odlično igra visok presing, Đukin tip za ovakva gostovanja. Sve u svemu, dječarci nek se podmažu. +100 ako postoji najava da će đuka igrati sa dva napadača, mislim da ću prvi put u životu da odem u kladionicu da odigram na 2 crvenu pa bog. verovao sam u đuku 2007, oduševio me, verovao sam sad kad je došao i sve mi vraća, tako da ako vidim da kreće sa dvojicom napadača, dajem mu črvenu na lepe oči
James Marshall Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Ma nije to daleko, nema ni kilometar, još nizbrdo. A može i par stanica četrdeseticom ili četerskecom.
kud u maglu Simoviću Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 nego braćo jel se spremila talična garderoba, oslobodila omiljena fotelja, vinjak ohladio...
Cash Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Sve je spremno anglomanijski brate. Kako god da se zavrsi ubicu se od alkohola veceras
ZokiAsov Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Dres vlade ivica iz lige sampiona - spreman Kauc - spreman Vinjak - poceo polako da pijem, kum kasni baraba.
ZokiAsov Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Osecam da cemo im uvaliti 2 komada +1 u prvom. Drugar prosli put uhvatio partizan daje tri u prvom, kvota 85.
Recommended Posts