ZokiAsov Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Bas su zapeli da nas izbace a orangutani sa juga i u skorije vreme delimicno sa istoka jos pomazu u tome. Tunel do svlacionica produziti do pola fudbalskog terena pri izlasku/ulasku igraca. Napraviti ogromnu mrezu prema jugu i pola istoka. Napraviti neki zid ili na neki drugi nacin (policajci,posto redari ne rade svoj posao) spreciti kretene da stoje na stepenistu/ulazima. Najstrozija kontrola prilikom ulaska navijaca da se ne unose razni dinamiti, bombe...uskoro ce se neko pojaviti sa puskomitraljezom. Ladno uefa trazi i da se uklone neki nacisticki grafiti sa zidova tribine.? sta je sad to? pa mi necemo stici ni do tekme sa jang bojsima u beogradu. Uefa se ladno poziva na zrinjski koji je bio pre desetak godina.kakav vuletic,kakvi bakrachi, peglanje sa uefom...jedino resenje je da se sns uprava dogovori sa kretenima da ne prave gluposti. Sve si ti to lepo sazeo, ali jednostavno ne mozes sa seljacima. A drugo, lepo se svi oni dole na poluvremenu druze... druzba je druzba, a bia sluzba je sluzba.
twisted Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 može sve to da se sredi ali zahteva ili zakon sa primenom od strane organa reda ili inkognito ekipu u crnim majicama koja rešava to na licu mesta
kud u maglu Simoviću Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 može sve to da se sredi ali zahteva ili zakon sa primenom od strane organa reda ili inkognito ekipu u crnim majicama koja rešava to na licu mestabojim se da smo ovo drugo već imali, tako da nam ne preostaje da sačekamo ovo prvo
twisted Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 da smo imali to drugo ne bi sad bilo kazne s pogledom na trogodišnju suspenziju
pbg12345 Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 onaj jarmolenko veceras oba gola za ukrajinu
kud u maglu Simoviću Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 onaj jarmolenko veceras oba gola za ukrajinuto više nije naš problem
Kreator Posted September 2, 2017 Author Posted September 2, 2017 onaj jarmolenko veceras oba gola za ukrajinu prešao je u borusiju dortmund.
pbg12345 Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 o jebemu :D zato sam i napisao, nego me mrzelo nocas duze da kucam dakle: imate vise srece nego pameti, onaj jarmolenko sto je neki dan otisao iz dinama dao veceras oba gola za ukrajince
Kreator Posted September 3, 2017 Author Posted September 3, 2017 I oni imaju vise srece nego pameti. Prodali smo leonarda I djurdjevica.
Ted Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 (edited) može sve to da se sredi ali zahteva ili zakon sa primenom od strane organa reda ili inkognito ekipu u crnim majicama koja rešava to na licu mesta nemam nameru da advokatišem u ime UEFA, niti imam njihovu punomoć, ali kad čovek sagleda "slučaj" nekako se nameće činjenica da se ipak gleda kroz prste. odnosno, realnost bi nalagala da smo već popili višegodišnji ban. ali i UEFA izgleda kažnjava poput Srpskih sudova, minimum ili ispod minimuma, uslovno, pa tek kad bude goooolemo sranje ide prava kazna. mi smo toliko puta bili uslovno kažnjeni, da bi nas do sada i Sprsko pravosuđe osudilo ozbiljnije. takvo kažnjavanje (uslovno, ispod minimuma isl) na konkretan slučaj nema nikakav efekat, čak stvara utisak da se slobodno može nastaviti sa svinjarijama, pa tu i tamo platiti neku kaznicu, odigrati tekmu bez publike ili slati profu da mrsomudi sa pravno-teorijsko-istroirijskim aktima, pokušavajući nemoguće. zaključak se sam nameće. višegodišnja suspenzija je samo pitanje ternutka, dakle nije pitanje da li nego kada će. sumasišavši ziloti, brojači krvnih zranaca, čuvari vatre i vere, tzv. navijači Partizana, podariće svojemu klubu jedan duži period tihovanja u dubokoj ilegali. kako je ovo izvesno, dobar menadžment bi već trebao da priprema poteze za ovaj period, ne bi li u nekoj doglednoj budućnosti izašli na zelenu granu. nada da će zakon biti primenjen je uzalodna. zakoni se ne donese da bi se primenjivali, bar većina njih. zakoni imaju tu nezgodnu osobinu da neće sami da se primene. a kako oni koji treba da ih primenjuju imaju perverznu percepciju legaliteta koja se svodi na služenje višem biću i njegovoj volji bez prigovora, na ovu varijantu zaboraviti. mi smo još u srednjem veku po tom pitanju. čekamo Francusku revoluciju. da razum nije odavno napustio ta beslovesna bića (ako je ikada tamo i prebivao) moglo bi se vrlo lako izračunati kolika je tačno šteta, i materijalna i nematerijalna naneta klubu. kao što je Milošević pobedio NATO, kao što će Kim uništiti USA, tako će isto i ovi bezmozgovići dotući UEFA. nama ostaje još malo da uživamo u fudbalu, ako je to ikako moguće, i pripremimo se za duži prinudni odmor. Edited September 3, 2017 by Ted
gone fishing Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Danas Conference Center Lepo bi bilo da je tako, ali bojim se da vođe nisu na istoku, četiri od sedam primedbi delegata UEFA generisane su sa istoka, a tri sa juga, od famoznih prolaza gde izgleda niko neće da sedi na svom mestu ako mu se to mesto ne sviđa pa se onda sedi na prolazima, do majmunskih krika za nekog igrača Olimpijakosa, pa do bacanje petarde na Marka Marina tokom izvođenja kornera i gađanja igrača kad ulaze u tunel. Zastava u duginim bojama sa grbovima Zvezde i Olimpijakosa je bila na jugu, na jugu unutra bio je neki fašistički grafit, pa su i to slikali ovi iz UEFA i neko skandiranje je bilo valjda još. Bilo bi lepo da je samo skandiranje i vođe, ali prosto nije, možda protiv Budućnosti to jeste bilo tako, ali i tada je ova zastava Pavla Đurišića bila na istoku opet, valjda ispod neke lože i šta god. Obični navijači imaju svoja politička opredeljenja, svoje predrasude, svoj način izražavanja nezadovoljstva, sad ispade ovaj FARE prosto ima nameru da opravda svoje postojanje i sad oni snime dvadeset ljudi na tribini od pet ili šest hiljada koji nešto glume majmune i to se tretira kao prekršaj celog stadiona. Ako mi ovo ne uspemo da rešimo, mislim da je za sve najbolje da mi igramo ili pred praznim stadionom sve utakmice u grupi ili da se puštaju samo žene i deca na stadion ili nešto tome slično, ovo postaje jezivo, nama zaista ispade glavni problem da ubedimo naše navijače da za početak sednu na svoje mesto koje piše na karti, pa da onda idemo na više nivoe da ne gađaju nikoga dok ulazi u tunel ili nešto dalje. Ponavljam, lepo bi bilo da je ovo vezano za vođe i južnu tribinu, ispada da nije, ispada mnogo ozbiljniji problem. eto rešenja ^_^
James Marshall Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Ukratko, nije Sloba kriv, mi smo govna :D
twisted Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 samo žene i deca, ljudi bez navijačkih obeležja (umereni navijači) kao i oni sa navijačkim obeležjima ali isključivo ako vode decu na utakmicu i naravno svi sa 0.00% alkohola u krvi.
Kreator Posted September 5, 2017 Author Posted September 5, 2017 Prijavljeni igrači za Ligu Evrope: http://www.zurnal.rs...onira-i-djilasa Mogli su da izbace Vlahovića, iovako nije naš igrač od Januara, šta ga razigravamo uopšte. Umesto njega su trebali El Munira. Takođe smo mogli opušteno da ne prijavimo Kljajića, Ćirkovića i kosatog Miletića. Голмани: 12 Филип Кљајић 61 Марко Јовичић 88 Владимир Стојковић Дефанзивци: 4 Мирослав Вулићевић 5 Страхиња Бошњак 6 Лазар Ћирковић 15 Светозар Марковић 23 Бојан Остојић 26 Немања Г. Милетић 30 Милан Митровић 33 Немања Антонов 73 Немања Р. Милетић Везисти: 7 Зоран Тошић 10 Марко Јанковић 11 Петар Ђуричковић 20 Сејдуба Сума 21 Марко Јевтовић 22 Саша Илић 25 Евертон Луиз 27 Небојша Косовић 29 Милан Радин 55 Данило Пантић Нападачи: 3 Леандре Тавамба 9 Душан Влаховић 51 Огњен Ожеговић 77 Теофилус Соломон 99 Ђорђе Јовановић
Recommended Posts