Kreator Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 (edited) http://youtu.be/t_XEchCRUbg http://youtu.be/R0RDJHKtoLo Dinamo kiev I mladi dechaci su se sastali u trecem kolu kvalifikacija za ligu sampiona pre tri nedelje. Prosao je young boys zbog gola u gostima. Edited August 25, 2017 by BlackGeorge
Azdaja Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Ja gledao mlade dečake u gostima i nisu ništa specijalno, za drugi šešir odličan protivnik
Toni Sumaher Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 (edited) Ja gledao mlade dečake u gostima i nisu ništa specijalno, za drugi šešir odličan protivnik Nisu oni slabija ekipa od Kelna. edit: Dobro, barem nece biti krimskih provokacija.... Edited August 25, 2017 by Toni Sumaher
Toni Sumaher Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 http://www.mozzartsport.com/vesti/dobre-vesti-za-crnobele-jang-bojs-ostaje-bez-mozga-ekipe/176399
Dimitrije Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Gledao sam Skenderbeg protiv Mlade Boleslav u Ceskoj. Prilicno su srecno dali gol u utakmici u kojoj je prosecna ekipa MB dominirala. Skenderbeg je izjednacio pred sam kraj utakmice da bi u prvom napadu posle primlljenog gola igrac MB dao spektakularan gol petom za 2-1. Inace partizan ce da ima ekstra motivaciju jer Skenderbeg ima dresove indenticne kao Zvezda. (Uzgred, Mlada Boleslav je na severu Ceske, najpoznatija po fabrici automobila Skoda ciji zavodi dominiraju pejzazem oko grada i deluju impresivno; prema njima nasa bivsa "Zastava" deluje kao garaza. Obavezno posetiti muzej Skode u centru grada; vredi videti.)
gervasius twinkleminkleson Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Dobar zrijeb. Ne nužno atraktivni protivnici, ne ni slabi, ali svakako pobjedivi. Možete proći, sigurno imate više šanse nego mi
Toni Sumaher Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 (edited) Gledao sam Skenderbeg protiv Mlade Boleslav u Ceskoj. Prilicno su srecno dali gol u utakmici u kojoj je prosecna ekipa MB dominirala. Skenderbeg je izjednacio pred sam kraj utakmice da bi u prvom napadu posle primlljenog gola igrac MB dao spektakularan gol petom za 2-1. Inace partizan ce da ima ekstra motivaciju jer Skenderbeg ima dresove indenticne kao Zvezda. (Uzgred, Mlada Boleslav je na severu Ceske, najpoznatija po fabrici automobila Skoda ciji zavodi dominiraju pejzazem oko grada i deluju impresivno; prema njima nasa bivsa "Zastava" deluje kao garaza. Obavezno posetiti muzej Skode u centru grada; vredi videti.) Skenderbeg je izbacio Dinamo, vole da igraju na bunker i kontre. Pre neku godinu su dobili Sporting 3:0. Realno se tu juri svih 6 bodova, ali nisu dunsteri. @Gervasius: Nije nas zreb bas toliko bolji, igrao je fino YB kvalifikcije za CL i uz malo srece izbacio bas Dinamo Kijev, mada izgleda da prodaju glavnog pakera u timu. Keln je velika nepoznanica, a Bate je propao i u beloruskoj ligi, i verovatno ce do revansa u 5 kolu da bude prikovan za dno tabele i bez motiva. Edited August 25, 2017 by Toni Sumaher
El Patron Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Nije lose sto ce Dinamo koji je realno najjaci mozda biti posebno napaljen da dobije obe protiv Jang Bojsa zbog onako glupog poraza. Ja sam gledao malo Skenderbeg protiv Kairata u gostima, razbio ih je Kairat, ali nisu umeli da probiju bunker. Arsavin je pravio malu decu igracima Skenderberga. Posle vidim da su izgubili 2-0 u Albaniji.
Cash Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 (edited) Nece biti lako Yangeri su zajebani igraju napadacki fudbal. Dinamo ko Dinamo mogu da nas odvale oba puta a mozemo i da odigramo dobrih 180 minuta sa njima. Skenderbeu hmm. Ne brine me meč na Jna kolko me brine teren u Albaniji u mesecu oktobru. Edited August 25, 2017 by Cash
Geo Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 sta je ovo, zvanicno?Raspored do q. ..., protiv najjace ekipe bez publike a onda sa njima i u zadnjem.kolu na - 27 ... Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
Cash Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Raspored do q. ..., protiv najjace ekipe bez publike a onda sa njima i u zadnjem.kolu na - 27 ... Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока Brate Geo na koju utakmicu cemo ici
Recommended Posts