Jump to content

FK Partizan u evropskim takmičenjima 2017/18

Featured Replies

pa dokle vise da nam suspenduju stadion, jao kad krenu da im jebu majku sa tribina :D :D

au bice mrtvih 

Nece biti navijaca.

potencijal za odmor od evrope u naredne 2-3 sezone :isuse:

• Author

Bilo bi dobro prvo kolo sa njima da odigramo u beogradu pod suspenzijom stadiona.

Edited by BlackGeorge

Taman nek nameste da prvu kuci igramo s njima i eto resenja. 

Bilo bi dobro prvo kolo sa njima da odigramo u beogradu pod suspenzijom stadiona.

Ih, idealno

Ovde mozemo sa svima, bice lepo igrati u Svajcarskoj, a mozemo do pobede u Albaniji. Sifra Fljamurtari  :s_a:

Edited by Toni Sumaher

Toooooooo. Izbacio je kompjuter prvu Partizan-Skenderbeg.

Edited by Toni Sumaher

Najjace je sto je Dinamo ispao vec ove godine od Jang Bojsa i to zbog greske golmana :D

Auuu nek upregnu Djurdju da ostane da odigra ovih sest tekmi pa nek bira posle gde oce i sta oce...

optimista sam!

Najjace je sto je Dinamo ispao vec ove godine od Jang Bojsa i to zbog greske golmana :D

Ne samo to, uleteo je par Viktoria Plzen-Steaua, Cesi ce da odvale sada prevaru od Steaue...

• Author

Da li je moglo bolje sve da nam se poklopi? :Hail:

Gde si to video?

Uffffa ako je to istina ili ako nisu magovi iz uefe to lepo namestili sve se poklapa i sve ide kako treba!

za tri nedelje mislim da je prva?

Ja bas cekao da vidim racunalno uparivanje, i nic.

Ne samo to, uleteo je par Viktoria Plzen-Steaua, Cesi ce da odvale sada prevaru od Steaue...

U to nisam bas siguran, zajebana je Steaua ove sezone iako ih je napunio Sporting u drugom poluvremenu. Pokupili su sve sto valja iz rumunske lige uz par solidnih stranaca.