August 24, 20177 yr Zamalo da zaboravim, zivio Mariner, brat dobri i lepi. Dajte nam Milan pa da odemo na super gostovanje
August 24, 20177 yr Author Moze ludi Ozegovic iako je ganci, pokretljiv, podseca na Djurdju. Bombas budalesa, u odbrani mu svira samo tako, moraju stoper i levi bek da dodju. levi bek antonov je vec valjda zavrsen. bilo bi dobro da dodje i taj rajkovic. ali ne moze ivica bez bombi. "bomba nad bombama" :D Edited August 24, 20177 yr by BlackGeorge
August 24, 20177 yr Izbeći Turke, Čehe i lude Makedonce iz zadnjeg šešira, špance i francuze iz drugog. Steta za eksperimentisanje sa Tomicem i Zaglebjem, komotno bi bili drugi šešir. Djurdjevicu kao i Leu svaka čast i srecno dalje. Bilo bi lepo da odigra derbi ali nešto ne verujem. Do kada se registruju igrači za grupe?
August 25, 20177 yr Author dobra kombinacija radin i everton. akcija za drugi gol odlicna: everton do radina, radin u prazan prostor ka djurdjevicu, centarsut ka sumi - lagana realizacija. ako ne bude dolazio niko vise od zadnjih veznih ja bih gurao radina i evertona zajedno, bez obzira sto gubimo na visini. prvi mec igramo bez ostojica i evertona, obojica imaju po 3 zuta kartona. Edited August 25, 20177 yr by BlackGeorge
August 25, 20177 yr Exceptionally, all yellow cards and pending yellow-card suspensions expire on completion of the play-offs. They are not carried forward to the group stage.
August 25, 20177 yr Moze ludi Ozegovic iako je ganci, pokretljiv, podseca na Djurdju. Bombas budalesa, u odbrani mu svira samo tako, moraju stoper i levi bek da dodju. Ja sam vise za ludog Mitra na pozajmicu
August 25, 20177 yr Ijaaoaaaoooaoaooa ufufufufufu Sad sam sleteo I OPA Bato!! Ja bih neke italijane iz prvog šešira da se ode malo kaže bon giorno.. A ovo ostalo što slabije to bolje pa da malo i prezimimo! Koja radost! P.S Ivica dovodi Mitraru da eksplodira balkan :D
August 25, 20177 yr E da docekam jednom u zivotu da odgledam drugo poluvreme jedne bitne evropske utakmice uz kafu i cigaru bez nerviranja i grickanja nokata. Ne znam sta su jeli izmedju dve utakmice al' neka im je alal. Brat Tavamba rekao bih najbolji nas igrac od starta sezone. To na stranu, bez pojacanja u odbrani jebali smo jeza u bocku u LE. Madjari su mogli da nam sasiju 3 komada u prvih 15 minuta, hvala bogu i ludom Stojketu. Dotle doslo da sam prizivao Branimira Bajica...
August 25, 20177 yr Pa ne idu bas Mitrovic i Tabamba zajedno , treba nam neka brza mamba (ne bukvalno Kamara) ... Predpostavljam da techa vise nece dirati sto se tice formacije i taktike za Evropu, sexy gudbal odlazemo za sledecu sezonu... Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока Edit: po meni Bambi na krilu bi najbolje legao ovoj ekipi da se dopuni i unapredi sve sto nedostaje u manevru i prekidima ... Edited August 25, 20177 yr by Geo
August 25, 20177 yr još bolje, igrali kod orbana u selu +1. od Felcsuta nema boljeg mesta za pisanje po sirotinji. nadam se da su grobari posetili patuljka nakon utakmice.
August 25, 20177 yr Pa ne idu bas Mitrovic i Tabamba zajedno , treba nam neka brza mamba (ne bukvalno Kamara) ... Predpostavljam da techa vise nece dirati sto se tice formacije i taktike za Evropu, sexy gudbal odlazemo za sledecu sezonu... https://www.instagram.com/p/BX0e79NhbgpEdif0xD0mHga68GFWII4koUwvDc0/