ToniAdams Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 mustafa + suma + tambalamba = hallah je veliki :ziga:
aram Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 bez obzira što prikazuje cirkuske veštine rolanja™ evidentno je da je tawamba odličan tehničar osim što nema nikakav dribling, za ove je ronaldo
MiddleClass Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Posle Nikolica i druga JSD prevara ispala od mocnog Ostersunda. Djuka...
gervasius twinkleminkleson Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Posle Nikolica i druga JSD prevara ispala od mocnog Ostersunda. Djuka... Taj je otpusten valjda prije nego sto je pocelo prvenstvo
Toni Sumaher Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Jbg, Marko je pukao, previse ofanzivno, previse gluposti u ofanzivi. Partizan cele sezone nije odigrao krstenu kontru, ima do nas, ali i do njih. Drugi gol ih je ubio.
Nikodije Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Videoton je prava Jelen Super Liga ekipa. Ne znam cega se partizan toliko plasio u prvoj utakmici, valjda celavog prepotenka
gervasius twinkleminkleson Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Jbg, Marko je pukao, previse ofanzivno, previse gluposti u ofanzivi. Partizan cele sezone nije odigrao krstenu kontru, ima do nas, ali i do njih. Drugi gol ih je ubio. Ili je potcjenio Partizan ili precjenio Videoton, or something. U svakom slucaju, potpuno je promasio. Jbg, znam da vam je jako drag [opravdano], ali cinjenica da on ima prilicne limite
pbg12345 Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 everton nervozan, mogao bi đuka da ga ostavi u svlačionicu u 2 poluvremenu i ostojica doduse ne znam koje su vam druge opcije na stoperu
kud u maglu Simoviću Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Posle Nikolica i druga JSD prevara ispala od mocnog Ostersunda. Djuka... jbt ispade da je kiza vinjak trener da ne čuje raksin :(
Toni Sumaher Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 (edited) Ili je potcjenio Partizan ili precjenio Videoton, or something. U svakom slucaju, potpuno je promasio. Jbg, znam da vam je jako drag [opravdano], ali cinjenica da on ima prilicne limiteNaravno, Marko je zaigrao ono gde nije dobar i dobio je po nosu. Ali, imali smo i dosta talije. Potcenio nas je, mada smo uglavnom u sezomi delovali jadno. Edited August 24, 2017 by Toni Sumaher
ljakse Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Ili je potcjenio Partizan ili precjenio Videoton, or something. U svakom slucaju, potpuno je promasio. Jbg, znam da vam je jako drag [opravdano], ali cinjenica da on ima prilicne limite Ma moglo je ovo na jednu ili drugu stranu samo tako, dve ekipe sa promajom pozadi i neadekvatnim taktikama. Ne bi me čudio neki vaterpolo rezultat.
Bright Billy Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Bilo bi potpuno drugacije da su oni poveli iz onih par sansi u prvih 5 min. Ovako, cim ste dali gol, madjari su otisli u totalni kanal...
MocaVukotic Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 mogao bi da izbaci ostojića, mislim da sudija neće razmišljati mnogo da ga kartonira kod prvog sledećeg faula
ToniAdams Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 necu da omalovazavam, ali prvi gol nam je dosao niizcega, onda su jebiga morali da se otvore. moglo je biti i suprotno bez problema. 2 podjednako jadne ekipe u odbrani, mi smo fakat imali i malo srece.
Recommended Posts