August 17, 20177 yr ako im ne damo 2 gola u beogradu jebo utakmicu. odo za beograd. nemoj kad sletim da nismo pobedili. i sačuvaj malo to viskija za ostale. pa nisu naša usta rutava Edited August 17, 20177 yr by twisted
August 17, 20177 yr Jebote ne znam sta vise uspavljuje - dal ovi jednolicni madjarski bubnjevi ili nadahnit komentator il Partizanova igra ko da su na laganom treningu. Ko da se igra za trofej Male Vrbice a ne za ulazak u LE.
August 17, 20177 yr Pakao... Suma je počeo da radi jedan dobar potez. Što je bolje no do danas kad nije mogao ni jedan. Čekam da dodje do tri vezana dobra pa da se radujemo.
August 17, 20177 yr polako ko prenosi na rts, pirta je neslušljiv Straja, valjda... Skoro sam zaspao... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
August 17, 20177 yr Tek sad videh da je Mustafa na golu. Samo bez Leonarda Partizan nije isti tim. Nadam se da pobede ove Orbanovce. Da obradujete Sorosa.
August 17, 20177 yr Do kraja poluvremena sleduje "mute". Ovi hunski smradovi me podsećaju na Vojvodinu od prošle nedelje. Samo valjanje I kukanje i neka dugačka ubacivanja...