August 17, 20177 yr Ocekujem da Danko odigra kao Arnautovic protiv Srbije i da time kupi jos jednu godinu ugovora u Partizanu pred kraj svoje karijere.
August 17, 20177 yr Nikolicu hvala ti za duplu krunu, ali veceras napustas teren sa punom mrezom. Vreme je da djukic dovede svoju taktiku do perfekcije. Napred Partizan! Ma, tu je bila debela razlika u klasi. Sada smo egal.
August 17, 20177 yr Author Ma, tu je bila debela razlika u klasi. Sada smo egal. Kad se setim tandema iz Pristine Batrovic - Vokri.
August 17, 20177 yr Taj tandem nas je i zakopao kad je Pristina usla u prvu ligu. :D Na polusezoni 1987/88 dosli su Vladislav Djukic i Batrovic iz Pristine, umalo nam nisu doneli titulu. Ovaj prvi dao je mnogo vaznih golova za Partizan, posebno komsinici.
August 17, 20177 yr Author Taj tandem nas je i zakopao kad je Pristina usla u prvu ligu. :D Na polusezoni 1987/88 dosli su Vladislav Djukic i Batrovic iz Pristine, umalo nam nisu doneli titulu. Ovaj prvi dao je mnogo vaznih golova za Partizan, posebno komsinici. Vladislav Djukic mi je bio i ostao moj omiljeni cetarfor, odmah posle pokojnog Mancea. Ali nije se nesto dugo zadrzao u Partizanu, ne secam se zasto. Bio sam klinac tada. Edit: A Romi je smestio dva komada Edited August 17, 20177 yr by BlackGeorge
August 17, 20177 yr Mislim da je otisao posle osvajanja Kupa 1989, tada se vratio Milko iz vojske , otisao je i Vokri. Djukic je bio strasan igrac, po meni je igrao bolje u Partizanu nego Milko i Vokri. Edited August 17, 20177 yr by Toni Sumaher
August 17, 20177 yr A Milonja je bio posle ili pre njega, zaboravilo se ... Gde ces ti da gledaš vecerasnju utakmicu tamo na moru ???? na kom kanalu Edited August 17, 20177 yr by Cash
August 17, 20177 yr Partizan - Roma, kakva je to utakmica bila. Tad je i bukvalno goreo stadion. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
August 17, 20177 yr navodno prepotenko ide na 433 sa lazarom, scepakadabrom i hentijem. grande cojones
August 17, 20177 yr stojkovic, vulicevic, miletic, ostojic, miletic, radin, jevtovic, suma, jankovic, tavmaba i djurdjevic everton na klupi
August 17, 20177 yr Author nema evertona ni na klupi? djuki je rekao da je spreman na konferenciji. Znaci ipak su pare u pitanju.
August 17, 20177 yr pardon, izostavio sam ga. i on je na klupi pare nisu problem. para nema ;) e nisam lud. napisao sam da je na klupi -_- Edited August 17, 20177 yr by kud u maglu Simoviću