*edited by mod Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 (edited) Dolazi 100 navijača Videotona A gde ce da gledaju utakmicu kada je stadion zatvoren? Ili se odnosi na one VIP navijace sto putuju sa upravom? Edited August 15, 2017 by *edited by mod
renne Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Partizan i na HR areni no3, pa ko je na letovanju može da prati
Kreator Posted August 15, 2017 Author Posted August 15, 2017 (edited) Ne daj bože da je ovo tačno. Samo nam je ovo bilo potrebno. Neki internet insajderi tvrde da je izbilo sranje definitivno sa njim i da je zbog kašnjenja plate odbio da trenira pred Vojvodinu. Ako je ovo stvarno tačno, sns uprava je definitivno je izgubila kompas. http://www.danas.rs/sport.18.html?news_id=353821&title=Everton+kao+Leonardo%3f Edited August 15, 2017 by BlackGeorge
Filozof manijak Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 za njih će biti otvoreno Čekaj, ovo mi nije jasno. Ako je utakmica bez publike, kako navijači Videotona mogu da prisustvuju?
*edited by mod Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Čekaj, ovo mi nije jasno. Ako je utakmica bez publike, kako navijači Videotona mogu da prisustvuju? Ni ja se nesto ne secam da sam vidjao gostujuce navijace na utakmicama bez publike. Doduse ima neke logike da oni ne budu kaznjeni zato sto su nasi navijaci napravili sranje.
Toni Sumaher Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 E jbg, ako treba da se plasimo od 100 cuvenih Videotonovih tifoza, onda bolje da zakljucamo Hram za sva vremena...
Filozof manijak Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 NIje poenta u plašenju od strane madžarskih tifoza, nego mi nije jasna logika: igra se utakmica bez publike, ali uz prisustvo gostujućih navijača. Ovo prvi put čujem, kao da je odluku donela disciplinska komisija FSS, a ne UEFA
renne Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Ni ja se nesto ne secam da sam vidjao gostujuce navijace na utakmicama bez publike. Doduse ima neke logike da oni ne budu kaznjeni zato sto su nasi navijaci napravili sranje. Bili velšani protiv srbije, toga se sećam
Toni Sumaher Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 (edited) ^^To je tacno, mozda su nesto menjali u pravilniku u medjuvremenu. Edited August 16, 2017 by Toni Sumaher
Kreator Posted August 16, 2017 Author Posted August 16, 2017 Kako god meni se ta odluka sviđa. To je dodatni udarac za naše volove sa tribina. Nećeš da slušaš? Hoćeš da budeš divljak na tribinama? OK, sad ćemo od tvog terena za goste napraviti da se osećaju komotno kao kod kuće. Pa ti bacaj topovske udare i gađaj flašama goste koliko hoćeš.
Milogled Bluff Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Braco, prijatelji, sapatnici, opustite se. Stavio sam 3 iljade da Videoton prolazi (kvota na njih 2,30, na nas 1,50). Posto su sanse da ja dobijem na kladionici jednake onima da Mesi predje u Partizan, sutra se mozete mirno zavaliti u fotelje, natociti pivo, rakiju, klaker, kabezu ili sta vec ko voli i bez stresa ispratiti rutinski prolaz voljenog nam kluba u grupnu fazu LE.
Toni Sumaher Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Potpisao bih 0:0 ili bilo kakvu pobedu sutra na JNA.
Geo Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 ali čava dimitrijević ovo je druga dimenzija za današnji fudbal. tehnika, trčanje, dribling, vic™ centarsutevi ... Potpisao bih 0:0 ili bilo kakvu pobedu sutra na JNA. +1000
kud u maglu Simoviću Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Braco, prijatelji, sapatnici, opustite se. Stavio sam 3 iljade da Videoton prolazi (kvota na njih 2,30, na nas 1,50). Posto su sanse da ja dobijem na kladionici jednake onima da Mesi predje u Partizan, sutra se mozete mirno zavaliti u fotelje, natociti pivo, rakiju, klaker, kabezu ili sta vec ko voli i bez stresa ispratiti rutinski prolaz voljenog nam kluba u grupnu fazu LE.to lutko!
Recommended Posts