Jump to content

FK Partizan u evropskim takmičenjima 2017/18

Featured Replies

13h

• Author

Koga god da dobijemo, u prvoj utakmici everton ne sme da dobije zuti karton, jer nece igrati revans posto bi mu to bio treci.

Samo nam treba jos takav luksuz...da ostanemo sa jevtovicem i kosovicem.

Da je pametan ivica I da kupi jos jednog solidnog zadnjeg veznog, da manje ostavlja na vetrometini nesigurne stopere.

Koga god da dobijemo, u prvoj utakmici everton ne sme da dobije zuti karton, jer nece igrati revans posto bi mu to bio treci.

Samo nam treba jos takav luksuz...da ostanemo sa jevtovicem i kosovicem.

Da je pametan ivica I da kupi jos jednog solidnog zadnjeg veznog, da manje ostavlja na vetrometini nesigurne stopere.

Ivica da je bio pametan kupio bi jos minimum i levog beka i stopera (pored ovog Miletica 2, mada je i on spor), ali to je sve mnogo tuzna prica, znamo je svi.

Edited by Toni Sumaher

• Author

Nada umire poslednja, sto se tice kupovine. Ima dve nedelje do prve utakmice zadnjeg kola plejofa.

Mada mrka kapa, vidim samo mu je napad u glavi, opet gleda neke rashodovane napadace, ako je verovati medijima.

Edited by BlackGeorge

Ivica da je bio pametan kupio bi jos minimum i levog beka i stopera (pored ovog Miletica 2, mada je i on spor), ali to je sve mnogo tuzna prica, znamo je svi.

Mda, dzabe i makelele kad ti prekide branis ovako...

giphy.gif

Pocinje za minut i trines. neki lik dise u mikrofon.

Izasli su cjupovi ovde, apslutno nista mi nije jasno

Bice uzivo valjda Iliev i Djukic 

Edited by El Patron

Izasli su cjupovi ovde, apslutno nista mi nije jasno

pola svake grupe cine povlasceni..ostatak su nepovlasceni

Cigani izvukli Krasnodara

• Author

Vardar I domzale...labudova pesma za njih.

videoton

Ivica opet high kaže mi smo bili bolji od Oly... :D

Kraljina

• Author

Ipak videoton za nas.