Kreator Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 U AEK Larnaki igra 12 spanskih igraca, bilo bi zanimljivo videti Djukica kako bi parirao namazanim dafenzivcima. Pritom su prosle godine izbacili Spartak Moskvu u trecem kolu, posle ih izbacio Liberec. Nama treba neka neznalica kao što je Stramaćoni. Znači Videoton nikako, jer je tu Nikolić. Kakvi su ostali treneri, znaš li?
Toni Sumaher Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Nije Stramaconi neznalica, samo je prepotenko koji prodaje svoje zamisli, a tim mu nije elementarno slozen. Dok on skocka Spartu, verovatno ce mu otici titula. A mozda ih i skocka brze nego sto za sada deluje. AEK Larnaku vodi Baskijac Idijakez, igrao je devedesetih Primeru....Larnaka igra vrlo disciplinovano i defanzivno, nisam siguran da bi se sa njima usrecili, ali mozda bi bili i najbolja provera da vidimo koliko Djukic vredi kao trener. Edited August 4, 2017 by Toni Sumaher
Geo Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Na koju je foru ta zajebana Larnaka uspela da skupi manje evropskih bodova od nasih komsija ?
Toni Sumaher Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Na koju je foru ta zajebana Larnaka uspela da skupi manje evropskih bodova od nasih komsija ? Zato sto su bili drugi u kiparskom prvenstvu sa samo dva poraza gde je APOEL tata i za nas i za CZ, a preostalih pet ekipa makar u nasem rangu. Zato sto su izbacili kasnijeg prvaka Rusije, sto u nasem fudbalu mozemo samo da sanjamo. edit: Sa APOELom u 2016/17 AEK ima 1 3 0 u prvenstvu. Edited August 4, 2017 by Toni Sumaher
El Patron Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Biram Videoton, pre ovih sa Kipra i Svedjana. Kakav je to tim gde su Danko i Scepakadabra glavni igraci... Najvise bih voleo Domzale ili Serif. Ako hocemo u grupe, bilo koji od ovih protivnika mora da se prodje, tako da nema izgovora.
J-♣ Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Mi smo u ubedljivo najpoželjnija ekipa u grupi 4 za svakog našeg potenciajlnog protivnika. Ko god nas izvuče - radovaće se!
ZokiAsov Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Imam osjecaj da ce biti huni. Nema veze, ko god da bude: znaci mi smo partizan, znaci idemo po loptu, znaci idemo po protivnika.
J.R. Cash Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Dobro, drma ih euforija, razumljivo posle tragicnih godina (ne)igranja u Evropi. Ne zezajte se za Videoton, bolja su ekipa trenutno od nas i fizicki i takticki, svako ko je gledao makar deset minuta sa Bordoom mogao je to da vidi. Larnaka je koska, ali manja nego Madjari. Neko je mogao saltajuci strimove da natrci na nasih 20 minuta na kraju prvog poluvremena u Beogradu i da pomisli da smo jebaci majki koji gaze ozbiljan tim visokim presingom i ne dopustaju mu da izadje sa svoje polovine. Bezveze je cvikati od ovih ekipa. Moras nekoga iole kvalitetnog da pobedis da bi usao u grupe, a ako nismo u stanju da izbacimo Videoton ili Larnaku, onda je stvarno red da se okrenemo obavezama u prvenstvu.
Toni Sumaher Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Neko je mogao saltajuci strimove da natrci na nasih 20 minuta na kraju prvog poluvremena u Beogradu i da pomisli da smo jebaci majki koji gaze ozbiljan tim visokim presingom i ne dopustaju mu da izadje sa svoje polovine. Bezveze je cvikati od ovih ekipa. Moras nekoga iole kvalitetnog da pobedis da bi usao u grupe, a ako nismo u stanju da izbacimo Videoton ili Larnaku, onda je stvarno red da se okrenemo obavezama u prvenstvu. Gledao sam skoro celu revans utakmicu u Madjarskoj i solidan deo iz Francuske. Videoton nam jednostavno ne treba sada, prosto su bolji, sto ne znaci da ne mozemo da ih pobedimo, ali mi smo kondiciono nespremna ekipa za njih jos uvek, takticki takodje. Ne znam sta Djukic moze da uradi za dve nedelje, svidja mi se sto im je vratio malo samopouzdanja, sto je napao u Pireju, ali Oly je takodje igrao takticku utakmicu, kao da su nastavili gde su stali u Bgd.... Larnaka bi bila prava provera koliko vredimo, jer nam ne leze, ali nisu bauk naravno. Dakle, ne brinu mene toliko drugi, koliko nase vidljive slabosti. Edited August 4, 2017 by Toni Sumaher
Azdaja Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Dajte švede sada pa posle tango smrti sa Milanom, ludogorecom I Evertonom
pbg12345 Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 predosecam serif forum je imao obicaj da se sprda sa njima, a znamo kako se to obicno zavrsi
ToniAdams Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Kad počinje? Na streamu uefe neke gluposti?!! udva valda
Recommended Posts