Toni Sumaher Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Odlican zreb za sada. Samo ne Videoton, a zajebana je i Larnaka.
Lezilebovich Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 ma 'ajde bogati, kod god dođe super. komšije misle da ni Milan nije nemoguča misija, mi se ovde plašimo Videotona ...
Toni Sumaher Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) ma 'ajde bogati, kod god dođe super. komšije misle da ni Milan nije nemoguča misija, mi se ovde plašimo Videotona ... Dobro, drma ih euforija, razumljivo posle tragicnih godina (ne)igranja u Evropi. Ne zezajte se za Videoton, bolja su ekipa trenutno od nas i fizicki i takticki, svako ko je gledao makar deset minuta sa Bordoom mogao je to da vidi. Larnaka je koska, ali manja nego Madjari. Edited August 4, 2017 by Toni Sumaher
gone fishing Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 videoton je koska jer je tamo ova naša trenerska pobegulja, koji zna ovaj tim u sitna creva i koji će znati da iskoristi našu tragičnu odbranu - navodno on je otišao kada je uprava odbila da dovede 5 pojačanja koja je tražio nakon osvojene titule, štoper +4 pozicije za napad na lš, odbili su ga uz reči koje sada koristi i pantara kako su ovi igrači uzeli duplu krunu i demolirali državni projekat, te da osim štopera nikoga ne treba dovoditi, dobro i sumu koji je ivicin fetiš ^_^
San Epifanio Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Na prvu loptu, Slovenci bi bili poželjan protivnik. Svedjani i Moldavci bi mogli da se prodju, a ostala tri protivnika će biti izuzetno teska za prolaz.
Kreator Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 videoton je koska jer je tamo ova naša trenerska pobegulja, koji zna ovaj tim u sitna creva i koji će znati da iskoristi našu tragičnu odbranu - navodno on je otišao kada je uprava odbila da dovede 5 pojačanja koja je tražio nakon osvojene titule, štoper +4 pozicije za napad na lš, odbili su ga uz reči koje sada koristi i pantara kako su ovi igrači uzeli duplu krunu i demolirali državni projekat, te da osim štopera nikoga ne treba dovoditi, dobro i sumu koji je ivicin fetiš ^_^ tako je. da ne budemo bezobrazni u traženju sreće, pa hajde i ta larnaka pre nego videoton.
mlatko Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Dajte Utreht da se igramo Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Kreator Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 Zaboravih da je taj Ostersund u 2.kolu izbacio galatasaraja...još sam i gledao utakmicu :(
Toni Sumaher Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 U AEK Larnaki igra 12 spanskih igraca, bilo bi zanimljivo videti Djukica kako bi parirao namazanim dafenzivcima. Pritom su prosle godine izbacili Spartak Moskvu u trecem kolu, posle ih izbacio Liberec.
twisted Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) a mi smo igrali 2:2 na sred atine protiv olimpijakosa! i nadigrali ih! i imali šansu za pobedu u finišu! come on! al evo, ja prognoziram šerif iz tiraspolja Edited August 4, 2017 by twisted
Geo Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Jos sinoc pozeleh Utreht ... ali se plasim da ce nam opet uleteti ovi smaraci Kiprani ... Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока Edited August 4, 2017 by Geo
Recommended Posts