August 3, 20177 yr heh..u ovakvim momentima je verovatno tesko biti religiozan.. Primi ga AIK u 120 i nekom minutu.. Zorz, zasluzio si bar penale :(
August 3, 20177 yr Bukvalno u zadnjoj sekundi utakmice debilni gol primise ... Edited August 3, 20177 yr by Geo
August 3, 20177 yr Srećno nosilaštvo svima koji slave. Da se sutra fino doteramo, napirlitamo i ovde okupimo za žreb.
August 3, 20177 yr U jebote. Domžale hvala vam najlepše. Hvala Senijadu Ibricicu i Fireru. Jebote Firer nas je odveo medju nosioce.
August 3, 20177 yr Zazmurio sam, isao s prstom gore dole tamo gde je spisak nenositelja brojao do 30 i ostavio prst pri miru. Kad sam otvorio oči vidim izvukli smo Skenderbeu
August 3, 20177 yr Nema sta, Zvezda se sklanja po pravilu (mislim da cak ni u grupnoj fazi ne mogu da se nadju dva tima iz iste lige) a zbog bezbednosti isto vazi i za Hajduk, Dinamo i Osijek.Najverovatnije ce i Skenderbeg u tu grupu. Od preostalih valja izbeci pre svih Videoton. Plus nece valjda opet Grcite.
August 3, 20177 yr Nema sta, Zvezda se sklanja po pravilu (mislim da cak ni u grupnoj fazi ne mogu da se nadju dva tima iz iste lige) a zbog bezbednosti isto vazi i za Hajduk, Dinamo i Osijek.Najverovatnije ce i Skenderbeg u tu grupu. Od preostalih valja izbeci pre svih Videoton. Plus nece valjda opet Grcite. Valjda će i Škendija, ako imaju pameti, u tu grupu koja se skljanja...
August 3, 20177 yr Zasto bi Hrvate sklanjali? Kad je bila mnogo gora situacija igrali su i Partizan i Zvezda u Hrvatskoj i hrvatski klubovi u BG i nikakvog sranja nije bilo.
August 3, 20177 yr Zasto bi Hrvate sklanjali? Kad je bila mnogo gora situacija igrali su i Partizan i Zvezda u Hrvatskoj i hrvatski klubovi u BG i nikakvog sranja nije bilo. Koliko se secam tada nije bilo podgrupa nego je mogao svako na svakog. Posle su cini mi se iz tih razloga i uveli ove skracene grupe koje izadju malo pre zreba. @Radisa Sumnjam, vec smo igrali sa Skendijom i proslo je sve kako treba. Edited August 3, 20177 yr by *edited by mod
August 4, 20177 yr Author Drugari, zakazujem novu žurku sutra od 12h kada bi trebalo da stigne piće iz Niona. https://www.youtube.com/watch?v=sB-Y3lh8Qi0&index=3&list=PL_Ed2a8UKqXohQN3ECrwl5jvWndzIl9y0 https://www.youtube.com/watch?v=zgWiaPGoJng&index=10&list=PL_Ed2a8UKqXohQN3ECrwl5jvWndzIl9y0 Edited August 4, 20177 yr by BlackGeorge
August 4, 20177 yr Imam osecaj da cemo izvuci Osijek. Old school grobari su govorili da je tamo bilo najzajebanije gostovanje. Osijek, Vinkovci i Split. ou jea! to mi je prva utakmica na jna ikad u životu. mada ja mislim da smo dobili 6:2
August 4, 20177 yr Group 4SeededPartizan (SRB) 16.075*Marseille (FRA) 28.333PAOK (GRE) 35.080Legia Warszawa (POL) 28.450*Viktoria Plzeň (CZE) 40.635*Zenit (RUS) 87.106 UnseededVideoton (HUN) 8.650Sheriff Tiraspol (MDA) 11.150*AEK Larnaca (CYP) 6.210Utrecht (NED) 6.712Domžale (SVN) 4.125Östersund (SWE) 3.945