Jump to content

FK Partizan u evropskim takmičenjima 2017/18

Featured Replies

Kad vidim ovog golmana Aika, Kljaja mi dodje nekako i simpatican

Taj Videoton je slabiji od 99% ekipa koje su medju nosiocima

Taj Videoton je slabiji od 99% ekipa koje su medju nosiocima

Ekipa koja izbaci Bordo jaca je od pola ekipa iz sesira nosilaca.

Pitanje je koliko je Bordo bio zainteresovan za LE

• Author

A jbg, zato i kazem da nema razloga za veliku radost oko ulaska™ medju nosioce.  Moze da se zalomi ekipa s kojom necemo moci da izadjemo na kraj.

Tačno tako, ali opet mislim da su nam veće šanse za prolaz makar protiv ovih ekipa:

Maritimo

Rosenborg

Sheriff tiraspol

Skenderbeg

Utreht

Hafnarfjardar

Škendija

Kod ovih bih već bio malo zabrinut: 

Apolon

Oleksandriya

Videoton

AEK athens

AEK Larnaca

Altach

Vitorul Consanta

Osijek

Vardar

Domžale

Suduva

Ostersund

Panatinaikos (ako bude među nenosiocima)

Hajduk i Zvezda ne mogu da se izvuku.

Edited by BlackGeorge

• Author

Kad vidim ovog golmana Aika, Kljaja mi dodje nekako i simpatican

Kljaja kaže da ga je zaslepio reflektor kod onog gola :D

Kako ne moze Hajduk, a moze Osijek?

Onda ne mogu ni osijek, skenderbeu isto. Mislim da bijemo sve, ali eto ako treba da izbegnemo nekog nek budu grci, kontinentalni i ostrvski.

• Author

Onda ne mogu ni osijek, skenderbeu isto. Mislim da bijemo sve, ali eto ako treba da izbegnemo nekog nek budu grci, kontinentalni i ostrvski.

Tako je, onda ne može Osijek. Kao što ni Zvezdi neće moći Dinamo sigurno.

Škendija, Vardar i Skenderbeg će moći ja mislim...možda eventualno ne skenderbeg zbog onog drona..

Braga i AIK i dalje igraju produžetke (107.minut) 1-1 ...

Edited by BlackGeorge

Imam osecaj da cemo izvuci Osijek. Old school grobari su govorili da je tamo bilo najzajebanije gostovanje. Osijek, Vinkovci i Split.

A jbg, zato i kazem da nema razloga za veliku radost oko ulaska™ medju nosioce.  Moze da se zalomi ekipa s kojom necemo moci da izadjemo na kraj.

Naravno da ima razloga za radost. Marsej, Milan, Fener, Everton, Ajaks, Ludogorec, Bilbao, Dinamo Kijev i Zenit su liga iznad svake ekipe ispod crte. Poenta je da smo izbegli te timove, a ne da ce nam sad doci neki Ril. 

jbt al ste izbaksuzirali za sve pare, jebale vas domžale i stožice i ovaj gol avt slovenac....

jbt al ste izbaksuzirali za sve pare, jebale vas domžale i stožice i ovaj gol avt slovenac....

Bome da nema Domzala mi bismo mozda sutra izvukli Milan

• Author

Prvo kolo plej ofa je tek za dve sedmice. Što znači sasvim dovoljno da Ilijev pojača pozadi ekipu, da se ne kockamo sa plasmanom.

Sad dosta toga će zavisiti i koga izvučemo...Vole naši politiku "lako ćemo" pa to ti je..

Naravno da ima razloga za radost. Marsej, Milan, Fener, Everton, Ajaks, Ludogorec, Bilbao, Dinamo Kijev i Zenit su liga iznad svake ekipe ispod crte. Poenta je da smo izbegli te timove, a ne da ce nam sad doci neki Ril. 

ma naravno da ima razlike, ali polovina nenositelja moze da igra sa polovinom nositelja. Dok se barem sutra ujutro ne skupe™ grupe, ne znamo ni priblizno ko moze da nam uleti.