Geo Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Znaci nista od Hrvata i Albanaca(lep broj timova), ne znam kako Slovence gledaju ...
San Epifanio Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Mi igramo sledecu bez gledalaca u Beogradu. Nama bi odgovarale komsije bas sad Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Cash Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Znaci nista od Hrvata i Albanaca(lep broj timova), ne znam kako Slovence gledaju ... Bilo bi ekstra da izvucemo Domžale. I ti opet dodjes deželi u posetu :)
SNARC Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 I posle kažete ne valja vam topik što sam otvorio? Najbolja žurka je ovde! -_- Bato...bilo je skoro kao glasanje na Eurosongu Moramo cesce ovako da se druzimo
Cash Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Bato...bilo je skoro kao glasanje na Eurosongu Moramo cesce ovako da se druzimo Bilo je ko novu godinu da cekamo. 10, 9, 8, 7 i sretna nova godina Partizan je nosioc
ZokiAsov Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Mi igramo sledecu bez gledalaca u Beogradu. Nama bi odgovarale komsije bas sad Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока To pisu ovi iz madere. Vucela kaze da smo im objasnili pismeno ko je serdar janko vukotic, da mogu da nam ga puse i da cemo ih prejebati na replici ko zimus.
Geo Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Bilo bi ekstra da izvucemo Domžale. I ti opet dodjes deželi u posetu :) +1 Mada sam od 17. u Grckoj deset dana ...
Kreator Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 Ne vidim nijednog moguceg protivnika da je snage naprimer Olimpijakosa, mozemo sa svima bar 50-50. Ipak ja biram Suduvu, ako moze :D Panatinaikos. Samo da AIk prođe Bragu pa da i njega prebacimo kod nas.
El Patron Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Panatinaikos. Samo da AIk prođe Bragu pa da i njega prebacimo kod nas. Slabiji su od Olimpijakosa, a po meni su cak i od Aeka slabiji trenutno.
Cash Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 +1 Mada sam od 17. u Grckoj deset dana ... Pa dobro igračemo mi i Domžalčani ligu Evrope u grupi pa češ tad doci :)
Geo Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Jbt ... Osijek dva puta tukao PSV , Domzale izbacile Frajburg, Celavi sa Scepovicem i Lazovicem Bordo ...
Kreator Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 (edited) Slabiji su od Olimpijakosa, a po meni su cak i od Aeka slabiji trenutno. Neka, neka samo neka dođu knama. :) 63.minut Aik i dalje vodi. Edited August 3, 2017 by BlackGeorge
Toni Sumaher Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Gomila koscurina...kljucna stvar ce biti da li mi mozemo da trcimo u obe tekme sve vreme. Posto to deluje najproblematicnije trenutno.
ZokiAsov Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Bato...bilo je skoro kao glasanje na Eurosongu Moramo cesce ovako da se druzimo Bas. 2 sata kvalitetnog ludila.
Recommended Posts