twisted Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 znate li koja je prva reakcija kad grku kažete da navijate za panionios? nekontrolisani smeh
Bright Billy Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 da mi je neko rekao da ću se zahvaljivati ljudima iz madere, ne bi im verovao
SNARC Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 znate li koja je prva reakcija kad grku kažete da navijate za panionios? nekontrolisani smeh Napij ti Grka i nateraj ga da kaze "cackalica"..pa vidis veselje
San Epifanio Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 (edited) Ako budemo povlasceni, Skenderbeg bi bio protivnik po meri Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока Edited August 3, 2017 by San Epifanio
twisted Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Napij ti Grka i nateraj ga da kaze "cackalica"..pa vidis veselje tza tzka lica
Toni Sumaher Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 panionios ćao Cao su bili vec na pocetku, kao mi protiv APOEL-a ili AEL-a recimo. Nepodnosljiva lakoca nesposobnosti.
*edited by mod Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 da je tomić uspeo da prođe poljake prošle godine već bi bili među povlašćenima <_< Za početak bili bi nosioci u ovom kolu za LS pa ne bi dosao Oli ali dobro
gone fishing Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 jok, računam da bi ispali u narednoj rundi a upravo tih pola poena nam je dovoljno
nisam ja Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Jebote pratim ovo i ne dišem, a ne znam ni o čemu se radi. Topic trenduje jbg.
Recommended Posts