Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2017/18

Dali_man

Recommended Posts

Posted (edited)

...........

Edited by Rumpelstiltskin
  • Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Constantin

1144

• Rumpelstiltskin

1000

• MaErAkLoIJA

605

• Dali_man

425

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dresovi u online shop 1.990 din

Posted (edited)

Dresovi u online shop 1.990 din

................

Edited by Legenda
Posted

..................................

:(

Posted

..................................

:(

Posted

Šta se desilo na sastanku...jel škola dodatno urušena ili su u FK konačno rešili da proradi. Prvenstva uskoro počinju, trenera nema, škola ne funkcioniše.....????

Ako ovi iz uprave ne odrade nesto ne da je dodatno urusena nego haos. Formiran novi klub OFK RADNIĆKI koji ce da pokupi trenere i decu
Posted

A ti Legendo je l' ces da ides na utakmice?

Posted

Ako ovi iz uprave ne odrade nesto ne da je dodatno urusena nego haos. Formiran novi klub OFK RADNIĆKI koji ce da pokupi trenere i decu

Gde se nalazi taj klub i ko ga vodi, rado bih svoje dete prebacio tamo ?

Posted

A ti Legendo je l' ces da ides na utakmice?

To mi je posao, pa moram inače ko zna šta bi bilo ;)

Posted

To mi je posao, pa moram inače ko zna šta bi bilo ;)

A da nije...

Posted

A da nije...

Ovo neki kviz ;)

Jedan odgovor - jedno pivo...pa ti vidi :)

Posted

Moze u subotu pred utakmicu, ali ozb, ko god hoce takodje dobro dosao je , ali prvo odgovor:)

Posted

Moze u subotu pred utakmicu, ali ozb, ko god hoce takodje dobro dosao je , ali prvo odgovor:)

Ne može da se pije i da se radi....;)

Što se tiče utakmica....svakako bi dao šansu. Biće još uprava koje neće biti po volji mnogima, ali Radnički nisu uprave koje ga vode. Može neko da dodje, privremeno uzurpira dres i grb kluba, ali ništa nije večno osim....znaš. :)

Posted

Koju muku imate toliku sa Radosem? Coveku trebate da se zahvalite za partije za sve ove godine a ne da ga psujete..

Posto sam ceo dan tipkao iz kola, reko da ti odgovorim natenane sa kompa. Moj animozitet je tinjao i nisam ga cak ni ja primecivao sve do bolnog poraza od crvenog pentagrama kad je zbog premije koju nece dobiti zbog poraza iznapusavao kurcem omladinca, debitanta u Superligi, dragog nam Apostola. Znaci znao sam da su fudbaleri teski selci, tacnije najveci od svih sportista a pogotovo ovi sa balkanskih livada, ali da ti kao prekaljeni, iskusni, matori fudbaler zbog greske jebes prvi red na saranu klincu koji zamalo sin moze da ti bude i stopiras mu napredovanje, jer je mali od tod trenutka izgubio izuzetno tesko steceno samopouzdanje, pokazuje da si najobicnije govno. 

Na to bih dodao da je prosle godine  neralno bio najplaceniji fudbaler u nas a i prati ga glas, a gde ima  dima i vatrica je blizu, da voli da namesti, da se skloni, da bude u funkciji necasnih dogovora.

Prema meni je licno ispao picka posle meca na Marakani, u zadnjem kolu pretprosle sezone, kad sam mu sa tribine istoka potrazio dres za uspomenu na sezonu gde mi je odgovorio moram da ga vratim, jebiga .... pa pu pucka ti materina, plata ti dva i po soma, ce se useres  sa ta dvajes evra sto ce ga platis klubu.

Za dres mi zao nije, ionako bi ga nosio Dalivoje, zbog visine ili ti nasa Legenda, zbog sirine :)

Nadam se da sam uspeo da ti docaram koj problem imam sa njim. Hvala mu sto je nosio nas dres, imao je par dobrih, od mozda preko 100 nastupa u nasem dresu, stoga evo ja mu se zahvaljujem na tih par procenata. Karijeru ce verovatno zavrsiti u Radu, Culum style.

Poceo sam da pijem, moze sastanak bez dnevnog reda u subotu.

Posted

Poceo sam da pijem, moze sastanak bez dnevnog reda u subotu.

Али брате после текме...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...