Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2017/18

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Videcemo uskoro sta forsira trener, znamo da igramo sa dva def. vezna za sad, ali opet dajemo dosta golova. Ne verujem da ce sedmorica da igraju odbranu. Ko i obicno tim se kompletira lagano, zagazice to i u prvenstvo debelo, gde je kraj avgusta... Ako je ideja da se igra brze uz pojacanu odbranu, pozdravljam, ce gi vatamo na kontre. Mozda u subotu bude malo jasnija slika igre i tima. Mislim da je generalno zajeb ovaj raniji start sezone i duga jesenja sezona koja nista ne odlucuje, ali dobro. Priblizio se i taj start.

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Constantin

1144

• Rumpelstiltskin

1000

• MaErAkLoIJA

605

• Dali_man

425

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sta li Pakult vidi u onom Stanoju, bem li ga .......

Posted (edited)

.

Edited by fetboj
Posted

To jedino sa merosinu da vidiš ....

Posted

Sta li Pakult vidi u onom Stanoju, bem li ga .......

Ako igra kao kad je dosao kod nas ima sta da vidi. Ne znam sta coveku treba da kvrcne da se onoliko sroza u igri? Jedno je da ga ne ide a drugo kad ti se cini kad ga gledas da je covek totalno nezainteresovan. Njega vise ne treba hvaliti, pozivati u bilo koju repku i sl., inace opet ce ga upropaste :)

Posted

Koju muku imate toliku sa Radosem? Coveku trebate da se zahvalite za partije za sve ove godine a ne da ga psujete..

Posted

Koju muku imate toliku sa Radosem? Coveku trebate da se zahvalite za partije za sve ove godine a ne da ga psujete..

+1

Posted (edited)

Hocemo i ove godine da igramo na njivi ili cemo imati adekvatan teren?

Edited by MaErAkLoIJA
Posted

Teren adekvatan ligi, ne bi ja to diro

Posted

Vi stvarno će idete na utakmice :)

Posted

Vi stvarno će idete na utakmice :)

Ne bi ja nego bolest ne bira ;)

Posted

Ne bi ja nego bolest ne bira ;)

Samo pitam ;)

Posted

Ne dopada mi se dalje urušavanje škole.

.......... ipak ovo ne miriše na dobro.

Šta se desilo na sastanku...jel škola dodatno urušena ili su u FK konačno rešili da proradi. Prvenstva uskoro počinju, trenera nema, škola ne funkcioniše.....????

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...