Gradina Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 (edited) Kako si saznao za ovaj forum i nasu temu ?Cuo od nekoga naravno. Treba li reći da večina u školi zna za parapshopatologiju da je prate ali neregistrovani .2015 novembra sam se registrovao. Da li je to problem Edited July 7, 2017 by Gradina
MaErAkLoIJA Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Cuo od nekoga naravno. Treba li reći da večina u školi zna za parapshopatologiju da je prate ali neregistrovani .2015 novembra sam se registrovao. Da li je to problem Mani Gradina da reagujes na provokacije ;)
MaErAkLoIJA Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 (edited) Inace Dali da ti ne kopiram ceo tekst u vezi izjava, intervjua itd... sto si naveo. Ne zelim nista vise od onoga sto je bilo prosle godine. Do dolaska Tonceva nam je info centar radio besprekorno. I tu je imalo sta doradjivati ali neke sitnice o kojima smo komentarisali. Cak smo ovde pokrenuli temu da se ide dalje i da se pokusa sa strimom utakmica sto pripremnih sto zvanicnih koje ne prenosi ni jedna televizija. Ne znam da li ti ne osecas razliku i da li ti to sto nema marketinga ni malo ne smeta? Nemoguce je da te ne interesuje taj segment a navijac si? Ili bi radije da nagadjas sta ce biti? Svakog dana kada ustanem i kada mi obaveze dozvoljavaju procitam forum i novine. Tako mi pocinje jutro. Naravno da mi je smetala promocija Tonceva preko klubskog sajta i raznorazna obecanja i hvalospevi ali vec od tada se videlo da ce nesto da se kvari. I cak da ne sumnjam da ce da napravi vrhunsku ekipu i rezultate opet bi moja zamerka stajala. Gurnuo je klub pet godina unazad u ovom segmentu... Edited July 7, 2017 by MaErAkLoIJA
Gradina Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Inace Dali da ti ne kopiram ceo tekst u vezi izjava, intervjua itd... sto si naveo. Ne zelim nista vise od onoga sto je bilo prosle godine. Do dolaska Tonceva nam je info centar radio besprekorno. I tu je imalo sta doradjivati ali neke sitnice o kojima smo komentarisali. Cak smo ovde pokrenuli temu da se ide dalje i da se pokusa sa strimom utakmica sto pripremnih sto zvanicnih koje ne prenosi ni jedna televizija. Ne znam da li ti ne osecas razliku i da li ti to sto nema marketinga ni malo ne smeta? Nemoguce je da te ne interesuje taj segment a navijac si? Ili bi radije da nagadjas sta ce biti? Svakog dana kada ustanem i kada mi obaveze dozvoljavaju procitam forum i novine. Tako mi pocinje jutro. Naravno da mi je smetala promocija Tonceva preko klubskog sajta i raznorazna obecanja i hvalospevi ali vec od tada se videlo da ce nesto da se kvari. I cak da ne sumnjam da ce da napravi vrhunsku ekipu i rezultate opet bi moja zamerka stajala. Gurnuo je klub pet godina unazad u ovom segmentu... Isto tako kad god ugrabim vreme ja čitam forum. Meni je zasmetalo kada je dosao Tončev to sto je doveo sa strane ove. . Bastu i Propadala ali ok rekoh ko zna mozda bude to dobro. Kap mi je prelila čašu:Raspustanjem PR sluzbe Raspustanjem pola prvog tim Čutanjem i netransparentnošču Pa da pitam nesto vas sv Da li po vama nema mesta u klubu za Miminog drugog pomoćnika Pepija
Constantin Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Za opremu je tačno Tačno je i za tog KOMU sekretara škole Tačno je delimično i za decu iz Red stara ali treba da znaš da je postojala fuzija pre 5 god na kratko FK RED STAR -RADNICKI pa kada je Boban Ristic iz Red Stara video da je bolje sam da gurne Vidosavljevica i ostale u BG , izaslo se iz te fuzije.Posle je Dragan Ilić koga jako jako cenim i kao coveka i kao strucnjaka dosao kao pomocnik Mimi. Elem tada Boban Ristic pravi neko finansijsko sranje i bezi za Kinu. I dan danas ga juri poreska. Elem upravo zato dodjose silma deca.O Najdanovicu neman neko lepo misljenje , ali je imao rezultate. Zameram mu na blagosti i vezi sa roditeljima. Tacno je da niko nije hteo da vodi omladince i kadete u prolecnom delu a verovatno iz razloga sto su tu imali cilj opstanka i plasmana u kvalitetnu ligu. Zato Bimbi Dzaji Šiši kapa dole. Preuzeli su odgovornost i uspeli na kraju Eto jbg...ispade da ja malo više informacija dadoh od tebe. Nije valjda da ih naravno nisi pomenuo, a daju malo drugačiju sliku na sveukupna dešavanja :) Priča oko fuzije i raskida ti je spin i to težak, ne verujem da ne znaš pravu priču, ali Ristić je izašao iz priče, ne zbog Vidosavljevića nego zbog pritiska... Ostalo će se razjasni, vrlo brzo... Pa da završimo sa ovom vrstom konverzacije.....
Entrenador Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 (edited) Za opremu je tačno Tačno je i za tog KOMU sekretara škole Tačno je delimično i za decu iz Red stara ali treba da znaš da je postojala fuzija pre 5 god na kratko FK RED STAR -RADNICKI pa kada je Boban Ristic iz Red Stara video da je bolje sam da gurne Vidosavljevica i ostale u BG , izaslo se iz te fuzije.Posle je Dragan Ilić koga jako jako cenim i kao coveka i kao strucnjaka dosao kao pomocnik Mimi. Elem tada Boban Ristic pravi neko finansijsko sranje i bezi za Kinu. I dan danas ga juri poreska. Elem upravo zato dodjose silma deca.O Najdanovicu neman neko lepo misljenje , ali je imao rezultate. Zameram mu na blagosti i vezi sa roditeljima. Tacno je da niko nije hteo da vodi omladince i kadete u prolecnom delu a verovatno iz razloga sto su tu imali cilj opstanka i plasmana u kvalitetnu ligu. Zato Bimbi Dzaji Šiši kapa dole. Preuzeli su odgovornost i uspeli na kraju Moram samo da uskočim sa par info. Boban Ristić je u Kini za ozbiljan novac i selektor je reprezentacije tj. selekcije Pekinga. Tako da nije pobegao, nego otišao za boljom finansijskom ponudom. Vidosavljević je extra talentovan dečak, najbolji u generaciji u Srbiji. Registrovan je pod brojem 10 u timu Čukaričkog sa 16 godina, valjda to znači nešto. Za Vidosavljevića su bile ponude Crvene Zvezde, Partizana, Čukaričkog i Radničkog. Roditelji su odlučili da ide u Čukarički, zbog toga što je najstabilniji klub i dao je ubedljivo najjaču ponudu. Ostali dečaci su došli u Radnički komplet 2000 i 2001, s tim što je i Đorđević otišao u Čukarički. Edited July 7, 2017 by Entrenador
Gradina Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Moram samo da uskočim sa par info. Boban Ristić je u Kini za ozbiljan novac i selektor je reprezentacije tj. selekcije Pekinga. Tako da nije pobegao, nego otišao za boljom finansijskom ponudom. Vidosavljević je extra talentovan dečak, najbolji u generaciji u Srbiji. Registrovan je pod brojem 10 u timu Čukaričkog sa 16 godina, valjda to znači nešto. Za Vidosavljevića su bile ponude Crvene Zvezde, Partizana, Čukaričkog i Radničkog. Roditelji su odlučili da ide u Čukarički, zbog toga što je najstabilniji klub i dao je ubedljivo najjaču ponudu. Ostali dečaci su došli u Radnički komplet 2000 i 2001, s tim što je i Đorđević otišao u Čukarički. Ajd onda objasni zasto smo dva puta vec pozivani u poresku da dajemo izjave od kad do kad smo na ruke mu davali pare za clanarinu. Mani mene.
Rumpelstiltskin Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Cuo od nekoga naravno. Treba li reći da večina u školi zna za parapshopatologiju da je prate ali neregistrovani .2015 novembra sam se registrovao. Da li je to problem Pu Pu Daleko bilo, topovsko meso je uvek neophodno u borbi protiv mrski prestonicari Sta ću kad sam ljubopitljiv ...
Entrenador Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Ajd onda objasni zasto smo dva puta vec pozivani u poresku da dajemo izjave od kad do kad smo na ruke mu davali pare za clanarinu. Mani mene. Nezadovoljni roditelj (koji izgleda ima neke konekcije u sudu ili tamo radi) podneo tužbu da nije plaćao porez. Dva puta je stizao poziv, a stići će verovatno i treći put, zato što je oboreno oba puta. Neko je zapeo, ali ništa strašno pašće i treći put. Sve dok im ne dosadi. Siguran sam sa znaš o čemu se radi, nego žmuriš na jedno oko ;)
Dali_man Posted July 7, 2017 Author Posted July 7, 2017 Inace Dali da ti ne kopiram ceo tekst u vezi izjava, intervjua itd... sto si naveo. Ne zelim nista vise od onoga sto je bilo prosle godine. Do dolaska Tonceva nam je info centar radio besprekorno. I tu je imalo sta doradjivati ali neke sitnice o kojima smo komentarisali. Cak smo ovde pokrenuli temu da se ide dalje i da se pokusa sa strimom utakmica sto pripremnih sto zvanicnih koje ne prenosi ni jedna televizija. Ne znam da li ti ne osecas razliku i da li ti to sto nema marketinga ni malo ne smeta? Nemoguce je da te ne interesuje taj segment a navijac si? Ili bi radije da nagadjas sta ce biti? Svakog dana kada ustanem i kada mi obaveze dozvoljavaju procitam forum i novine. Tako mi pocinje jutro. Naravno da mi je smetala promocija Tonceva preko klubskog sajta i raznorazna obecanja i hvalospevi ali vec od tada se videlo da ce nesto da se kvari. I cak da ne sumnjam da ce da napravi vrhunsku ekipu i rezultate opet bi moja zamerka stajala. Gurnuo je klub pet godina unazad u ovom segmentu... Naravno da razlike ima, i naravno da bi pre citao Legendine izvestaje od onog djubreta. Toncev je lik kome CV ne dozvoljava da mirno spava, jer zna da ga iza svakog ugla vrebe neki Dragan Kojic Keba. Zato on postavlja na svim bitnim mestima u klubu lojalne ljude. Ne zaboravi da Toncev nije dosao nikakvim pucem u klub nit je bilo kome sta oteo, vec je doveden od strane istih ljudi koji su vodili ovaj klub zadnjih par godina. Raspustanjem pola prvog tim U zimskom prelaznom roku je doslo 7-8 igraca a da nije otisao gotovo niko. To se pravdalo jacanjem tima i jurenjem Evrope, pa su nam klupu grejali Mrka (kakav je da je, bio je prvi strelac kluba u jesenjem delu), kapiten, Pirke, Zile... Od svih igraca koji su do sada napustili klub, jedini koji su pokazali kvalitet u odnosu na ono sto smo imali u jesenjem delu su Zogovic i Kojic. I oni su dosli kao instant pojacanja, zbog instant rezultata. Caki ima mnogo vecu sentimentalnu nego igracku vrednost. Jbg. godine i povrede ne pitaju za sentiment. Bulat i Zile? Fala ali - ne fala. Zile i ajd nekako, mada ni on nije ko sto je nekad bio. Veci je remont bio na prelazu iz pretprosle u proslu sezonu, kad su nam otisli Acko golman, Brzi, Djurickovic... Pa da pitam nesto vas sv Da li po vama nema mesta u klubu za Miminog drugog pomoćnika Pepija To je iskljucivo stvar prvog trenera koji treba da ima autonomiju odabira svojih saradnika. Pepi je sjajan lik i dobar strucnjak, super bi bilo da ga je trener ostavio ali bi mnogo gore bilo da ga neko namece Svabi, jer bi to pokazalo kakav je on trenerski autoritet.
MaErAkLoIJA Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 (edited) Isto tako kad god ugrabim vreme ja čitam forum. Meni je zasmetalo kada je dosao Tončev to sto je doveo sa strane ove. . Bastu i Propadala ali ok rekoh ko zna mozda bude to dobro. Kap mi je prelila čašu: Raspustanjem PR sluzbe Raspustanjem pola prvog tim Čutanjem i netransparentnošču Pa da pitam nesto vas sv Da li po vama nema mesta u klubu za Miminog drugog pomoćnika Pepija Te dve stvari najvise kritikujem. Ovo drugo stvara negativnu atmosferu oko kluba i kao sto sam i pisao, nista od ove negative ne bi bilo da se obrazlagao potez po potez. Ipak to nije privatni klub da se neko tako ponasa. Da se ne ponavljam sve sam vec pojasnio. Ostalo me nervira samo zbog ove dve stvari. Mogli su oni da raspuste i vise igraca i da izdaju saopstenje da zele promociju mladih i da uz dva, tri dobra i iskusna igraca izbore plejof. Ok, mozda bih vise volio to cetvrto mesto, mozda bih malo gundjao ali bih prihvatio politiku kluba. Cak mi je i draze da gledam klince nego li neke matore koji igraju ko klinci. Do zimus smo se pojavljivali gotovo svaki dan u medijima. To dize rejting klubu. Prica se o nama. I to je bitno iz vise razloga. Za ovo u vezi pomocnika, to je stvar procene nekog ko je odgovoran i prima platu za to sto radi. Mozda bi meni Pepi bio najbolji na svetu ali neko tamo ima neku odgovornost i svoj plan ... Na upravi je da se zalaze da sto vise mladih trenera bude prisutno u klubu i da uce. Meni je gotovo neverovatan podatak da treneri mladjih kategorija nisu pratili Rastavcev rad. Da nisu imali pitanja za njega i nisu zeleli nista da nauce. Ako je to tacno kao sto je sportski rekao ja bi ih otpustio jos u leto 2015 godine. Sve do jednog, celu skolu, jos tada... I da sam imao ovaj podatak odmah po objavi kako cela skola odlazi iz kluba rekao bih ako, samo idite, pod uslovom da je tacna informacija... Naravno klub je sam sebi uskocio u stomak i napravio sebi glavobolju. Rastavac je u jednom intervjuu rekao da nije bitno koje si mesto kada je u pitanju skola fudbala i ako si prvi ne znaci da dobro radis, cak da to moze biti pokazatelj loseg rada. Zna se cilj skole, osnovni i jedini. Takodje svedoci smo da Stevanovic nije dobijao neku sansu kod Mime koji je svim srcem bacao omladince u vatru a sportski je rekao da je razlog nekompletna obuka igraca, da su morali da ga uce osnovama koje je morao da zna jos od pocetka. Ako neko sumnja u sportskog, ne verujem da sumnja i u Mimu i sportskog? Cinjenica je da su igraci koji su skautirani od strane sportskog i Mime i koji su u skoli fudbala proveli zadnje dve godine mnogo vise pokazali. Da ne nabrajam. Ostaje da se vidi kako ce to sve da se sredi i izgleda... Edited July 7, 2017 by MaErAkLoIJA
Entrenador Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Te dve stvari najvise kritikujem. Ovo drugo stvara negativnu atmosferu oko kluba i kao sto sam i pisao, nista od ove negative ne bi bilo da se obrazlagao potez po potez. Ipak to nije privatni klub da se neko tako ponasa. Da se ne ponavljam sve sam vec pojasnio. Ostalo me nervira samo zbog ove dve stvari. Mogli su oni da raspuste i vise igraca i da izdaju saopstenje da zele promociju mladih i da uz dva, tri dobra i iskusna igraca izbore plejof. Ok, mozda bih vise volio to cetvrto mesto, mozda bih malo gundjao ali bih prihvatio politiku kluba. Cak mi je i draze da gledam klince nego li neke matore koji igraju ko klinci. Do zimus smo se pojavljivali gotovo svaki dan u medijima. To dize rejting klubu. Prica se o nama. I to je bitno iz vise razloga. Za ovo u vezi pomocnika, to je stvar procene nekog ko je odgovoran i prima platu za to sto radi. Mozda bi meni Pepi bio najbolji na svetu ali neko tamo ima neku odgovornost i svoj plan ... Na upravi je da se zalaze da sto vise mladih trenera bude prisutno u klubu i da uce. Meni je gotovo neverovatan podatak da treneri mladjih kategorija nisu pratili Rastavcev rad. Da nisu imali pitanja za njega i nisu zeleli nista da nauce. Ako je to tacno kao sto je sportski rekao ja bi ih otpustio jos u leto 2015 godine. Sve do jednog, celu skolu, jos tada... I da sam imao ovaj podatak odmah po objavi kako cela skola odlazi iz kluba rekao bih ako, samo idite, pod uslovom da je tacna informacija... Naravno klub je sam sebi uskocio u stomak i napravio sebi glavobolju. Rastavac je u jednom intervjuu rekao da nije bitno koje si mesto kada je u pitanju skola fudbala i ako si prvi ne znaci da dobro radis, cak da to moze biti pokazatelj loseg rada. Zna se cilj skole, osnovni i jedini. Takodje svedoci smo da Stevanovic nije dobijao neku sansu kod Mime koji je svim srcem bacao omladince u vatru a sportski je rekao da je razlog nekompletna obuka igraca, da su morali da ga uce osnovama koje je morao da zna jos od pocetka. Ako neko sumnja u sportskog, ne verujem da sumnja i u Mimu i sportskog? Cinjenica je da su igraci koji su skautirani od strane sportskog i Mime i koji su u skoli fudbala proveli zadnje dve godine mnogo vise pokazali. Da ne nabrajam. Ostaje da se vidi kako ce to sve da se sredi i izgleda... Ima istine da većina nije gledala treninge. To jeste bruka. To je takođe odraz neorganizacije. To bi trebalo da spada u radno vreme trenera iz škole, kao obaveza, a ne duži s mlekom :) Sa tim delom se slažem, ali čini mi se da sd nije tu od juče, već je prisutan duže....što se nije reagovalo ranije. Tu stupa na scenu koordinator i sportski škole, koji usmeravaju trenere, čak i oko tog dela. Mada deluje prosto neverovatno da ih nije interesovalo...ljudi s foruma su išli na treninge iz znatiželje...
MaErAkLoIJA Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 (edited) Ima istine da većina nije gledala treninge. To jeste bruka. To je takođe odraz neorganizacije. To bi trebalo da spada u radno vreme trenera iz škole, kao obaveza, a ne duži s mlekom :) Sa tim delom se slažem, ali čini mi se da sd nije tu od juče, već je prisutan duže....što se nije reagovalo ranije. Tu stupa na scenu koordinator i sportski škole, koji usmeravaju trenere, čak i oko tog dela. Mada deluje prosto neverovatno da ih nije interesovalo...ljudi s foruma su išli na treninge iz znatiželje... Upravo to. Trazili smo nonstop intervjue i iz njih mnogo naucili a kamo li da smo bili prisutni na treningu. Razgovarao sam sa Rastavcem i on mi u sali kaze da dodjem na trening da me malo stese. Jako pristupacan, nije kompleksas, niti neko ko ne zeli da deli svoje znanje. U prevodu, covek za pozeleti da ti bude mentor. Mozda je greska cele strukture odozgo pa na dole ali i da jeste dovoljna je bila zelja jednog trenera. Sada bi pricali eto taj i taj jedini bio i imao zelju nesto dodatno da nauci. Ali da niko ne izrazi zelju pa evo ajde kad pricamo o tome samo razmislite da ste vi na mestu trenera mladjih kategorija. Imate Mimu Rastavca najperspektivnijeg trenera, radio pri FSS, organizovao rad omladinskih selekcija i sta ti ja znam sta sve ne, i imate mogucnost da pitate nekog glavesinu iz skole da ti omoguci prisustvu treninga seniora, pa hierarhijski ides dalje do sportskog, do predsednika i na kraju pitas Mimu koji ne ujeda. Bilo ko od nas ovde da je bio trener mladjih bio bi prisutan na treninzima starijih i to potpisujem. Izborio bi se za to. I to nije sposobnost vec zelja. Sposobnost je kada nemas sa kim da pricas, da se nekome obratis, kad te neko ne razume pa ti se uz pomoc vijuga izboris. Ovde je u pitanju zelja jer ako niko drugi Rasta je uvek bio i potencirao na saradnji i sirenju znanja. Doduse ni sportski mi ne deluje kao neko sa kim ne mozes da pricas i da se dogovoris. Takodje bilo ko od predsednika koji je bio ne verujem da bi tako nesto kocio. Tako da..... Edited July 7, 2017 by MaErAkLoIJA
Entrenador Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Upravo to. Trazili smo nonstop intervjue i iz njih mnogo naucili a kamo li da smo bili prisutni na treningu. Razgovarao sam sa Rastavcem i on mi u sali kaze da dodjem na trening da me malo stese. Jako pristupacan, nije kompleksas, niti neko ko ne zeli da deli svoje znanje. U prevodu, covek za pozeleti da ti bude mentor. Mozda je greska cele strukture odozgo pa na dole ali i da jeste dovoljna je bila zelja jednog trenera. Sada bi pricali eto taj i taj jedini bio i imao zelju nesto dodatno da nauci. Ali da niko ne izrazi zelju pa evo ajde kad pricamo o tome samo razmislite da ste vi na mestu trenera mladjih kategorija. Imate Mimu Rastavca najperspektivnijeg trenera, radio pri FSS, organizovao rad omladinskih selekcija i sta ti ja znam sta sve ne, i imate mogucnost da pitate nekog glavesinu iz skole da ti omoguci prisustvu treninga seniora, pa hierarhijski ides dalje do sportskog, do predsednika i na kraju pitas Mimu koji ne ujeda. Bilo ko od nas ovde da je bio trener mladjih bio bi prisutan na treninzima starijih i to potpisujem. Izborio bi se za to. I to nije sposobnost vec zelja. Sposobnost je kada nemas sa kim da pricas, da se nekome obratis, kad te neko ne razume pa ti se uz pomoc vijuga izboris. Ovde je u pitanju zelja jer ako niko drugi Rasta je uvek bio i potencirao na saradnji i sirenju znanja. Doduse ni sportski mi ne deluje kao neko sa kim ne mozes da pricas i da se dogovoris. Takodje bilo ko od predsednika koji je bio ne verujem da bi tako nesto kocio. Tako da..... Slažem se, to je to...ko je hteo, mogao je :)
MaErAkLoIJA Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Slobodni i koliko toliko poznati, verovatno se na nekoga tipuje pored prethodno nabrojanih: https://www.transfermarkt.com/milan-milanovic/profil/spieler/70574 https://www.transfermarkt.com/nemanja-tomic/profil/spieler/95314 https://www.transfermarkt.com/nenad-adamovic/profil/spieler/46486 https://www.transfermarkt.com/dejan-janjatovic/profil/spieler/94756 https://www.transfermarkt.com/nikola-raspopovic/profil/spieler/62129 https://www.transfermarkt.com/borislav-jovanovic/profil/spieler/49928 https://www.transfermarkt.com/vojo-ubiparip/profil/spieler/46128 https://www.transfermarkt.com/neboj-scaron-a-gavric/profil/spieler/143308 https://www.transfermarkt.com/lazar-marjanovic/profil/spieler/147210 https://www.transfermarkt.com/andrej-mrkela/profil/spieler/94329 https://www.transfermarkt.com/vukasin-tomic/profil/spieler/90077 https://www.transfermarkt.com/deni-pavlovic/profil/spieler/224341 https://www.transfermarkt.com/vanja-markovic/profil/spieler/256190
Recommended Posts