Entrenador Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Uopste nisam mislio na te dripce. Vise na one iz nase neposredne okoline, Bugarske, Hrvatske... Dok je nama ovakvo stanje u drzavi i fudbalu, tesko da cemo i mi moci da odmaknemo dalje od Tonceva. Okej, nisam razumeo. Slažem se :) Ostaje nam da se nadamo
Captain_Darling Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Lako je ispratiti, još jedna tužna južna priča. Zanesenjak i idealista Gradina želi da se klub očisti od lopova ali ga sabotiraju plaćenici tih lopova na čelu sa Rumpelstiltskinom. Румпеле-Тончеву!!!
Rumpelstiltskin Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Gradina je ubaceni element, moraće da radi gumica ....
Goranz Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Traži od moderacije da reaguje, ne moraš valjda seksualno da se obračunaš sa njim.
Rumpelstiltskin Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 U sivi dom, na celicenje kod Pevca promptno, da ne budu problemi. Rango, gejaro matora ...
Goranz Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Nema potrebe bilo šta da projektuješ, sve je jasno. Hteo si da ubaciš Gradini element, samo si se malo nespretno izrazio. Valjda će vam neverbalna komunikacija bolje ići.
Gradina Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Pa ajde, kad već ne znam, a našao se ko ima, da to iskoristim :) pa da postavim i još neka pitanja, da bi mi bilo jasnije. Nešto sam načuo, pa da proverim....kad već imam kod koga. Da li je tačno da su poslednje dve opreme, koje su stigle u klub, bile zahvaljujući sekretaru kluba, sada već bivšem. Da li je tačno da je najveći operativac i najveći teret izneo neki Koma...ne znam mu pravo ime i prezime, ali znam kako izgleda. Rekao si samo VITEZ je saradjivao koliko-toliko, a koliko vidim Radnički 2003 se takmiči pod imenom RED STAR. Koliko se sećam to beše nekad najveća škola fudbala u NIšu, po broju dece, odmah iza Radničkog, a u Nišu ih ima više od 10. Da li je tačno da je kompletno 2007.g. iz Red Stara prešlo u FK RN. Znači nije samo VITEZ, nego i RED STAR i FREE KICK.... Da li je istina da se tandem Bimba-Džaja pojavio kao nužnost jer niko nije hteo da preuzme omladince, a Branković kadete jer takodje niko nije hteo kao ttrener posao u Radničkom. Vidim da se fokusiraš na tog nekakvog NAJDANOVIĆA i pišeš neke ode o njemu, a ja sam čuo da je nekoliko puta bio na izlaznim vratima kluba zbog neprimerenog ponašanja, ogovaranja kolega, sklapanja dilova sa roditeljima i da je na vrlo pokvaren način, putem pritiska, ostao u školi ? Nisam te shvatio u onom predjašnjem postu ali stekao sam utisak da se podsmevaš isticanju značaja PR službe ? Za opremu je tačnoTačno je i za tog KOMU sekretara škole Tačno je delimično i za decu iz Red stara ali treba da znaš da je postojala fuzija pre 5 god na kratko FK RED STAR -RADNICKI pa kada je Boban Ristic iz Red Stara video da je bolje sam da gurne Vidosavljevica i ostale u BG , izaslo se iz te fuzije.Posle je Dragan Ilić koga jako jako cenim i kao coveka i kao strucnjaka dosao kao pomocnik Mimi. Elem tada Boban Ristic pravi neko finansijsko sranje i bezi za Kinu. I dan danas ga juri poreska. Elem upravo zato dodjose silma deca.O Najdanovicu neman neko lepo misljenje , ali je imao rezultate. Zameram mu na blagosti i vezi sa roditeljima. Tacno je da niko nije hteo da vodi omladince i kadete u prolecnom delu a verovatno iz razloga sto su tu imali cilj opstanka i plasmana u kvalitetnu ligu. Zato Bimbi Dzaji Šiši kapa dole. Preuzeli su odgovornost i uspeli na kraju
Gradina Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Gradina, zar je pitanje toliko zagonetno ?Nije zagonetno , nisam ubačeni element.
Gradina Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Gradina, zar je pitanje toliko zagonetno ?Nije zagonetno , nisam ubačeni element.
Gradina Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Lako je ispratiti, još jedna tužna južna priča. Zanesenjak i idealista Gradina želi da se klub očisti od lopova ali ga sabotiraju plaćenici tih lopova na čelu sa Rumpelstiltskinom.Najlakse je gumicom me obrisati.Klub mora na zdrave noge postaviti iz temelja. OD ŠKOLE
Recommended Posts