Rumpelstiltskin Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Od odbranbenih najinteresantniji slobodni su ova trojica: https://www.transfermarkt.com/milos-ostojic/profil/spieler/126201 https://www.transfermarkt.com/milan-mitrovic/profil/spieler/49800 https://www.transfermarkt.com/marko-jovanovic/profil/spieler/57104 Sredina mozda su interesantni Sinisa Babic i Filip Knezevic iz Vojvodine, istekao im je ugovor. Napad: Izgleda da ce Stojanovic da bude i odlicno pojacanje kakva je ponuda napadaca bar iz Srbije i koji su bez ugovora. Realno tesko da mozemo nekog da platimo. Mozda dodje stranac a ako ne dodje osim matorih tipa Ranko Despotovic (najbolji) i slicni, jedina opcija i mozda cak i realna je Fejsal Mulic. Bio je blizu Vojvodine a obzirom da otimamo jedno drugom igrace mozda na kraju zavrsi kod nas. https://www.transfermarkt.com/fejsal-mulic/profil/spieler/226194 Zašto misliš da tesko nekog mozemo da platimo ? To sto se vodi bedna politika prema igračima koji su pod ugovorom ne znači da se u smiraj prelaznog roka neće pojaviti opet neki Kojić, debilcina Vo ili prodaja Perendija. Biće toga opet samo da molimo boga da ovaj put izaberemo bolje
MaErAkLoIJA Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 (edited) Zašto misliš da tesko nekog mozemo da platimo ? To sto se vodi bedna politika prema igračima koji su pod ugovorom ne znači da se u smiraj prelaznog roka neće pojaviti opet neki Kojić, debilcina Vo ili prodaja Perendija. Biće toga opet samo da molimo boga da ovaj put izaberemo bolje Tesko mozemo nekog da platimo pod ugovorom. Nisam mislio na platu... Kada bi dosli dvojica od trojice koje sam naveo u odbrani, plus Mulic i bar jos jedan jako kvalitetan vezni. Ja drzim fige za jednog stranca ali necu da ga pominjem, mnogo bih volio da ga vidim kod nas. Takodje Aksentijevic plus Stojanovic Sasa i ovaj Zivkovic golman, imali bi odlicnu ekipu koja moze svakog da iznenadi. Na zimu remont gde treba, tada je kako kaze sportski, lakse da dovedemo igrace i to je to... Ako bude ista ...... :D Edited July 6, 2017 by MaErAkLoIJA
Constantin Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Eto...bolje je što se nismo izborili za LE...odemoi na Maltu i razbucaju nas nekakvi Maltežani. Kad su Zvezdi dali 3 ko zna koliko bi nama dali...
Rumpelstiltskin Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Lektor tupadžija ne, seronja, nije bila ispravka vec licni benefit kvalifikacija za LE
Constantin Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 ne, seronja, nije bila ispravka vec licni benefit kvalifikacija za LE Šta znam...prozivaš od jutros, rekoh nastavljaš...inače..jebeš Maltu, 10 ektera zemlje i kamene ulice, a vozi se suprotnom stranom. Izginavle u najavi.
Rumpelstiltskin Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Šta znam...prozivaš od jutros, rekoh nastavljaš...inače..jebeš Maltu, 10 ektera zemlje i kamene ulice, a vozi se suprotnom stranom. Izginavle u najavi. koj proziva b ? jedini dajem punu podrsku rukovodstvu. vi ste ti koji prozivate.
Constantin Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 koj proziva b ? jedini dajem punu podrsku rukovodstvu. vi ste ti koji prozivate. Ja ? Kad ? Ma ajde...
Rumpelstiltskin Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Odo da gleam nagospodstveniji i najatraktivniji sport. Odbojku. Serem vam se u ton film.
Constantin Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 (edited) Odo da gleam nagospodstveniji i najatraktivniji sport. Odbojku. Serem vam se u ton film. Da znaš brate....sas ovu prvu rečenicu se ne slažem...al sa ovu zadnju, apsolutno. Kad vidim kako se razvijaju stvari, dodje mi i meni da se poserem na ton film i da se vratim na Čarlija Čaplina. I baš ću da te poslušam... Edited July 6, 2017 by Legenda
Gradina Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 (edited) Odgovor na tvoje pitanje je preobiman. Pokušaću u kratkim crtama, a ostatak narednog (ne ovog prvog nadolazećeg) vikenda face to face :) Pre svega, klub mora da ima plan funkcionisanja i jasne ciljeve. Radnički to nema, izlazak u novine i izjava idemo u Evropu ne znači ništa... Treba krenuti u ozbiljnu reorganizaciju od škole do prvog tima ( sa jasnim ciljem i planom ). Ajde da krenem od temelja i možda dela koji je meni najbliži i najpoznatiji - škola. Treba postaviti koordinatora škole, koji će sa sportskim sektorom kreirati plan rada škole, tako da prvi tim dobije ono što mu treba. Pored toga uvek imati osnovne ciljeve poput igranja u najvišim rangovima. Za tako nešto je potrebno novac koji škola prihoduje, trošiti isključivo na školu. ( Trenutno se ne radi tako ) Da bi rad u školi bio bolji treba postaviti kvalitetne trenere. Da bi se oni postavili u klubu, u sportskom sektoru treba biti neko kome ti budući treneri veruju ( nema takvog trenutno u klubu ). U saradnji sa FSFV u svakoj generaciji postaviti dva studenta sa smera fudbal koji će pomagati glavnom treneru (bilo je pokušaja, Radnički ispao neozbiljan ) Uspostaviti tehničko-poslovnu saradnju sa fudbalskim školama u gradu i regionu. ( Hteo Radnički istina, ali po sistemu daj mi najbolje, ne dam ti ništa) Predstaviti kodeks ponašanja trenerima ( Da shvate da su ''profesionalci'', a ne da idu po kafanama sa roditeljima dece koju treniraju ) Pobojšati marketing škole i pronaći sponzore ( Da moguće je, lično iskustvo ) Da ne dužim više oko škole, kao što rekoh, to ću uz pivo. Za sve navedeno gore je neophodan rad i trud i iskrena želja da se nešto uradi. Škola prihoduje bez bilo kakvih sponzora, dovoljno novca za sve gore navedeno, a ima još puno toga. Radnički broji oko 300 dečaka u školi, a članarina je ako se ne varam 3500 dinara. Sa 200 naplaćenih se rešava sve bez problema. Što se tiče ostalih segmenata, pre svega Čukarički i Voždovac sam naveo kao pozitivan primer i rekao da bi Radnički trebalo da se ugleda na njih, a ne na Crvenu zvezdu i Partizan. Tu je stvar u odnosu prema zaposlenima ( Tačno je, imaju para, ali ne znači da rukovodstvo Radničkog treba zato što nema, da pored toga bude i maksimalno nekorektna prema zaposlenima ), odnosu u sportskom sektoru i fudbalskoj školi. Šta je glavna razlika između privatnika i državne firme ? Privatnik grize za svaki dinar i hoće da zna gde ide. Ovo je državna para, pa ih zabole, a odgovornost ne postoji. Niko nije odgovarao počevši od Bg klubova, pa svih ostalih za napravljene dugove. Meni najviše smeta taj njihov odnos i ponašanje. Dovođenje ''sumnjivog'' trenera mi se isto ne sviđa. Ne sviđa mi se ni ovo što čitam da ih ''ubija''. U savremenom fudbalu su te metode daavnooo pravaziđene....ali ok, čovek je prvi put u Srbiji, novo lice, neću ništa oko toga da pričam, jer niti sam video delić njegovog rada, niti sam video kako tim igra i stvarno tu ne mogu da kažem ništa ni pozitivno niti negativno, mogu samo da mu poželim sreću. Mislim da nije baš ni jeftin trener, a i da nije bio baš neophodan, ali daj Bože da napravi rezultate. Vezano za prvi tim i igrače, ne treba dovoditi igrače i trenere za koje Radnički nema para. Znači ambicije kreirati po realnom stanju, angažovati se i pojačati marketing sektor i postepeno formirati budžet za nadolazeće sezone. Mislim da bi svi imali strpljenja da je bilo ko izneo plan izlazka iz loše finansijske situacije i rekao da treba malo vremena, da će Radnički kao prioritet imati opstanak u ligi, kako bi se finansije sredile i kasnije postao stabilan tim koji će se boriti za izlazak u Evropu. Ako se potroši previše para, a ne ispuni cilj (kao prošle sezone), Radnički ode u niži rang, a svi ti ljudi će da se razbeže. E sad, kao što rekoh, tema je opširna i o njoj možemo dugo....dugo. Sumirano oko segmenata van škole, promena transfer politike i korišćenje realnih sredstava, bolja saradnja na relaciji škola - prvi tim. Bolji odnos unutar kluba prema ljudima koji zapravo rade za klub. Bolji odnos prema sadašnjim i odlazećim igračima (jako bitna stvar prilikom dovođenja novih). Bolji odnos prema medijima itd. Nešto su počeli da rade za pojedine stvari, videćemo da li će izaći na dobro ili loše. Za sve sada napisano, može da ide isto pitanje....kako......za sve ima rešenja, za neke stvari samo malo kulture, za neke malo znanja i organizacionih sposobnosti. Kako ja sve to vidim, da ne dužim ovde, će pričamo... Nisu ni prethodnici bili sjajni po ovom pitanju, što ne opravdava ove sada. Elem da odgovorim1. Škola ima koordinatora Branković Dejana ŠIŠU koji je koordinirao rad trenera na terenu , utakmicama treninzima 2. Škola je imala direktora Gorana Jovanovića 3.Škola je imala sportskog direktora BIMBU. 4. Škola je imala ciljeve , a u prosloj godini su ti ciljevi i ostvareni i to s a. Opstanak omladinaca u kvalitetnoj lig b. Plasman kadeta u kvalitetnu ligu c. Skauting u mladjim generacijama , gde je vidan pomak učinjen u 2002,2003 generacijama dovodjenjem odredjene dece i vodjenjem istih od strane trenera Gmitrovica 03 i Najdanovica 02 gde je tim generacijama (2003) za dlaku pobeglo prvo mesto iako su se takmicili u ligi sa starijom generacijom. Trener GMITROVIĆ Treneru NAJDANOVIĆU posle više godina vodjenja generacije 2001 isto toliko osvojenih prvenstava ovnd je bila sušna godina sa dodeljenom mu generacijom 2002 te mu to ne treba uzimati kao minus u radu 5.Škola je imala saradnju sa lokalnim školama po principu ,što lokalne škole ne proguraju pored Čaira u prestnicu , uvale u našu školu.Izuzetak je škola Vitez koja je našoj školi ustupila celu generaciju 2001 koja im je bila neprikosnovena u celoj jugoistocnoj regiji a i šire , ta deca sada vec kadeti su 5 godina kostur nase 2001 generacije. (6-7 standardnih igraca u prvoj postavi. 6.JEDINO ZAMERANJE CELOJ UPRAVI ŠKOLE BI DAO ZA TU GENERACIJU 2001 koja je uzeta Najdanoviću pa data GAVRILOVIĆU koji ubrzo na polusezoni odlazi van zemlje a tu decu preuzima Dejan Ristić . To se tako ne radi 7. Školi su finansijska sredstva neophodna a to koliko se naplati od članarina je već po ustaljenoj šemi pokrivalo dubiozu što prvog tima što takmičenja te su treneri izvisili za platu Da sumiram i dam predlog vizije Škola treba da bude finansirana od strane clanarina i grada . Od grada u smislu da kad grad odredi iz budzeta koliko daje FKRN , da se to precizira u % . Toliko % prvom timu toliko školi . Tek tada bi škola imala zdrav temelj finansijski a ne kao do sada. Dosta toga ima što bi se moglo preko grada izdejstvovati počev od gradskih stipendija za decu koji pokazuju vrhunski potencijal a uz to su i dobri djaci, pa do besplatnih mesečnih kartica , jer ta deca moraju i prevoz da placaju cim zavrse osnovnu skolu jer tada gube povlasticu . . . Dosta toga ima jos ali avaj nema PR sluzbe nema niko o tome da brine Živi bili teramo dalje Edited July 6, 2017 by Gradina
Constantin Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Elem da odgovorim Elem....ako si već toliko upućen, pojasni nam malo učinak tog Jovanovića, Bimbe, Šiše. I ko je po tebi najviše "pretrčao" oko organizacije u školi...?
Rumpelstiltskin Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Objasni mi legendo molim te kako je fudbal gospocki sport.
Recommended Posts