Rumpelstiltskin Posted April 1, 2018 Posted April 1, 2018 i koe sad ? zadnje kolo pobedimo i mi i lalat, i kue treci onda ?
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted April 1, 2018 Posted April 1, 2018 1 minute ago, Rumpelstiltskin said: i koe sad ? zadnje kolo pobedimo i mi i lalat, i kue treci onda ? Mi, ali treba da se pobedi...
Rumpelstiltskin Posted April 1, 2018 Posted April 1, 2018 Just now, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Mi, ali treba da se pobedi... u naletu smo, uknjizili bod posle dva poraza, nema mesta pesimizmu
Rumpelstiltskin Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 On 1.4.2018. at 11:48 AM, Redrooster said: Zbiraj ovi nasi i pali kombeto. prodalo ....
Boki Nis Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 A zbrali li su greške na našu štetu? Ili samo gledaju svoja dupeta.... Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Rumpelstiltskin Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 10 minutes ago, Boki Nis said: A zbrali li su greške na našu štetu? Ili samo gledaju svoja dupeta.... Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka realno batice, sudije nas unakazise u subotu
April Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Ma idete vi u Evropu, ali izgleda vozomImate li neki insajd info u vezi demonstracija? Jebo fudbalSent from my Moto G (5S) using Tapatalk
Подсемафорска 20 Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 21 minutes ago, April said: Ma idete vi u Evropu, ali izgleda vozom Imate li neki insajd info u vezi demonstracija? Jebo fudbal Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Сутра пре подне долази Зорана, понудиће да нам остави аеродром али да заузврат дамо Рецка, што ће се свакако одбити.
Boki Nis Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 realno batice, sudije nas unakazise u subotuJa pročita u novinu da loptu nesu turili na ćoše kad su dali gol... Tako da smo oštećeni i to debelo.... Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
W.F.C. Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Malo kalkulacija, kad im vreme nije... Zadnja dva plejofa oba puta je i cetvrti na kraju isao u Evropu, i oba puta je imao 36 bodova. Mi kolo pred kraj imamo, kad se podeli, 25. Realno je da ce nam trebati oko 10-12 bodova iz samog plejofa za eventualno cetvrto mesto. Bod u Krusevcu bio bi pravi bod, tj. doneo bi nam 26, a pobeda cak 27 bodova pred plejof. Znaci uz malo srece bice nam dovoljne samo tri pobede iz sedam meceva, uz jos koji remi. Deluje realno kad se tako sagleda, e sad situacija u i oko kluba i reckasta igra bice remetilacki faktor, a u kojoj meri, videcemo. Sve u svemu, nikad opustenije nisam pratio nego sad, uopste nista posebno ne ocekujem... Pa se mozda i desi to cudo.
Constantin Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 2 hours ago, martick said: https://youtu.be/zRu5WqiDS8c Dosta ih je urnisao Nikolić, ali ima i pregršt tendecioznih prikaza. Ne umanjuje utisak da su teški selci. 53 minutes ago, W.F.C. said: Malo kalkulacija, kad im vreme nije... Zadnja dva plejofa oba puta je i cetvrti na kraju isao u Evropu, i oba puta je imao 36 bodova. Mi kolo pred kraj imamo, kad se podeli, 25. Realno je da ce nam trebati oko 10-12 bodova iz samog plejofa za eventualno cetvrto mesto. Bod u Krusevcu bio bi pravi bod, tj. doneo bi nam 26, a pobeda cak 27 bodova pred plejof. Znaci uz malo srece bice nam dovoljne samo tri pobede iz sedam meceva, uz jos koji remi. Deluje realno kad se tako sagleda, e sad situacija u i oko kluba i reckasta igra bice remetilacki faktor, a u kojoj meri, videcemo. Sve u svemu, nikad opustenije nisam pratio nego sad, uopste nista posebno ne ocekujem... Pa se mozda i desi to cudo. Dobijamo Voždovac, Napredak i Spartak. Ako Zvezda igra nerešeno ili ev pobedi Partizan i tu možemo da uzmemo velikodušni bod....od Čuke i Partiazai i ne moramo ništa, ali ove slaninare moramo da razbijemo u Nišu sa nekoliko komada i da se REcko, ako bude tu, ne zajebava sa sastavom....pošto mi reče jedan čojek da je pretio Pavkovu da neće biti ni u 16 u ČArapaniju.... aRecko ko Recko http://srbijasport.net/vest/40157/vulgarno-ponasanje-dragana-antica-u-paracinu
Constantin Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 ...i da..pola posla smo završili ako u finalu Kupa igraju Čuka i Partizan....msm da je Kup Partizanov ove godine.
Constantin Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Na izvlačenju za polufinale Kupa Srbije....'ladno Drvce...
Recommended Posts