W.F.C. Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 Razlika je u tome sto neki prate klub jer navijaju za njega a neki jer na tome grade karijeru. Duvajte ga
MaErAkLoIJA Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 6 minutes ago, Real sa Nišave said: Ne znas kako se zavrsilo. Bankovic je potpalio radnu zajednicu da sazove skupstinu na koju je Bankovic pozvao pokojnog Savića i ekipu koja je sa utokama došla na istu. Toncev je oteran iz kluba u trenutku kada je ekipu doveo do 1/4 finala kupa, Goci Stoiljkovic bio sportski direktor, a tehnicki sin Zorana Filipovica . Sledece godine Bankovic napusta klub i mi ispadamo u trecu ligu. Gocija je jos na pocetku gurnuo u marketing kao i sve nepodobne koji je na kraju i ugasio. Obecao je ulazak u Super ligu ili odlazi kao i sponzora iz Nemacke. Naravno epilog se zna. Prodao Vladu Djordjevica i rekao da je zaradio cetristo puta vise nego sto je ulozio u klub. To je bilo u novinama i to sam procitao ne verujem da je neki portal jer tada ih nije mnogo bilo. Takodje bih voleo da saznam sta se desilo u tom periodu sa golmanom Stefanovicem jer je i on ubrzo otisao iz kluba a ne znam da je nesto doslo u klub pa me zanima da li je prodat ili sta? Na kraju nije hteo da ode kako je obecao. Za ovo ne znam sa Bankovicem i pistoljima. Znam da ni ovaj nije cvecka. Sad da li je Bankovic spasio klub ili mu je jos vise nastetio ja to ne znam i to je ulazak u neku drugu pricu. Znam samo da vidim kada neko nema obraz jer ako si nesto rekao stani iza toga. Dmitrovic je pokazao kakav je covek i ja mu skidam kapu na tome. Trebali su da ga zadrze u klubu ako je hteo da ostane.
MaErAkLoIJA Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 8 minutes ago, W.F.C. said: Razlika je u tome sto neki prate klub jer navijaju za njega a neki jer na tome grade karijeru. Duvajte ga ima jos... neki zele da dobace do blizanaca...
W.F.C. Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 30 minutes ago, MaErAkLoIJA said: ima jos... neki zele da dobace do blizanaca... Jasno,nek se dobacuju mimo nas prijatelju moj 😉
W.F.C. Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 Gradite karijere,saginjite se ,klecite,gutajte,pozdrav
Dali_man Posted March 21, 2018 Author Posted March 21, 2018 Dikele nervoza. Ovo je demokratska tema svako ima pravo da iznese svoje misljenje.
Constantin Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 22 minutes ago, Dali_man said: Dikele nervoza. Ovo je demokratska tema svako ima pravo da iznese svoje misljenje. I ne zaboravite na Skupštinu u subotu.....mesto se zna, još da utanačimo vreme. Opet ste svalili na mene organizaciju....
Dali_man Posted March 21, 2018 Author Posted March 21, 2018 1 minute ago, Legenda said: I ne zaboravite na Skupštinu u subotu.....mesto se zna, još da utanačimo vreme. Opet ste svalili na mene organizaciju.... Kuj placa taj organizuje
Constantin Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 1 minute ago, Dali_man said: Kuj placa taj organizuje Ne primaju "Senior" karticu....nemoj tako.
Real sa Nišave Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 Ljudi u subotu igra KMF Radnički. Na noge nam dolazi drugoplasirani Leskovac. Utakmica sezone koja odlučuje ko ulazi u visi rang. Klub smo pokrenuli nas nekoliko, sa ciljem da u Nišu u doneseno titulu prvaka u srednjem roku, a zatim da krenemo i na Evropu. Napravljen je projekat omladinske škole, budžet obezbeđen, i škola uskoro startuje. Trener nam je bio na usavrasavanju u Barseloni, a ove sezone nam sedi na klupi praške Slavije.Ekipu vode pomocnici po njegovom programu. Prosek ekipe je jedva preko 18 godina, sve zlatna deca. Prošle sezone smo bili najefikasnina i ubedljivo najmlađa ekipa u svim rangovima, i završili ubedljivo prvi. Prošetajte se do Mike Antić, eto taman da se upoznamo.
Constantin Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 44 minutes ago, Legenda said: I ne zaboravite na Skupštinu u subotu.....mesto se zna, još da utanačimo vreme. Opet ste svalili na mene organizaciju....
Recommended Posts