Constantin Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 RADNIČKI: Šaranov, Aksentijević, Miladinović, Simunović, Nikola Stanković, Mićić, Petrović, Slaviša Stojanović, Noma, Stanisavljević, Pavkov. KLUPA: Živković (G), Filip Stanković, Saša Stojanović, Subić, Aleksa Jovanović, Ćirković, Bulatović.
MaErAkLoIJA Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 Micic nazad a Noma napred. Ovako nula od kreativnosti. Opet u pojedinim delovima utakmice mnogo lose stojimo a posebno mi se ne svidja sto u napadu igramo sa razvucenim krilima i srednjaci mnogo cesto nemaju kome da bace. Vozdovac onda lepo odigra presing na sredisnji deo terena gde je lopta i toliko... Moze i ovako ali bi u drugom morali mnogo vise da se krecemo bez lopte.
Constantin Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 2 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Micic nazad a Noma napred. Ovako nula od kreativnosti. Opet u pojedinim delovima utakmice mnogo lose stojimo a posebno mi se ne svidja sto u napadu igramo sa razvucenim krilima i srednjaci mnogo cesto nemaju kome da bace. Vozdovac onda lepo odigra presing na sredisnji deo terena gde je lopta i toliko... Moze i ovako ali bi u drugom morali mnogo vise da se krecemo bez lopte. Ući će Caki u 2. pol. i onda krećemo....
kud u maglu Simoviću Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 niste u prestonici da bodrite voljeni tim
Captain_Darling Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 И ове пустисмо да уђу у плеј оф као и Спартак, значи то је већ 6 бодова у доигравању, јел тако...?
Constantin Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 32 minutes ago, Captain_Darling said: И ове пустисмо да уђу у плеј оф као и Спартак, значи то је већ 6 бодова у доигравању, јел тако...? Jeste. Zvezda je obećala, takođe, a Čarapane poslovično bijemo u toj završnoj fazi. Lalata i "Lale" završimo sa sudijama...ostaje nam Partizan, ali s njim neće biti problema...rutinski
ackonish Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Opet ja dodjoh da sirim pesimizam... ostali smo bez trenera
Captain_Darling Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Ето места за Лалата и журка може да почне...
Rumpelstiltskin Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Nenade, sad il nikad. Zbog tebe bi tucao kamen i počeo da idem na zapad
Rumpelstiltskin Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 palilulski pijac dobi kolor displej a na Čairu ništa novo
Constantin Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 - Задовољан сам играма које смо приказали, али у последње време нисмо имали среће у неким ситуацијама и резултат није испратио приказане игре. Драго ми је да су и навијачи препознали све то, осећали смо њихову подрску и после неоцекиваних пораза - казао је Дмитровић. Он је рекао да је нуђење оставке Управном одбору "морални чин" после два узастопна пораза, како би екипа могла да се "раздрма", прекине лош низ и врати се на "стазе успеха ка Европи". - Такође, стављам се на располагање клубу, тако да могу да рачунају на мене ако сматрају да сам на било који начин потребан или да својим искуством могу да му помогнем у клубу. Наредни период ћу искористити за усавршавање, едукацију и знам да ћу се једног дана вратити и наставити тамо где сам стао - рекао је Дмитровић.
Dali_man Posted March 17, 2018 Author Posted March 17, 2018 1 minute ago, Legenda said: - Задовољан сам играма које смо приказали, али у последње време нисмо имали среће у неким ситуацијама и резултат није испратио приказане игре. Драго ми је да су и навијачи препознали све то, осећали смо њихову подрску и после неоцекиваних пораза - казао је Дмитровић. Он је рекао да је нуђење оставке Управном одбору "морални чин" после два узастопна пораза, како би екипа могла да се "раздрма", прекине лош низ и врати се на "стазе успеха ка Европи". - Такође, стављам се на располагање клубу, тако да могу да рачунају на мене ако сматрају да сам на било који начин потребан или да својим искуством могу да му помогнем у клубу. Наредни период ћу искористити за усавршавање, едукацију и знам да ћу се једног дана вратити и наставити тамо где сам стао - рекао је Дмитровић. Ko zna, mozda mu nekad Toncev oprosti sto ga je tukao.
Constantin Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Just now, Dali_man said: Ko zna, mozda mu nekad Toncev oprosti sto ga je tukao. Koja je kvota da je dobio "prijateljski savet" da ponudi ostavku
Dali_man Posted March 17, 2018 Author Posted March 17, 2018 Just now, Legenda said: Koja je kvota da je dobio "prijateljski savet" da ponudi ostavku Skinuto sa ponude za kladjenje.
Recommended Posts