Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Bez Ratomira Krstica nista ne priznajem...
Rumpelstiltskin Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Just now, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Bez Ratomira Krstica nista ne priznajem... Radomir ... Kakav je to delic budale, nemam reci. Kre-ten !
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Ma gdeeee, ne ide Radomir uz njega
Матрикс Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Quote Раднички: Живкович, Аксентевич, Субич, М.Петрович, Булатович, Симунович, Мркич, Арсич, С.Стоянович, Нома, Бабич http://fcmariupol.com/matches/live/
Rumpelstiltskin Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 5 minutes ago, Матрикс said: http://fcmariupol.com/matches/live/ mene me interesuje sta e sa rapstativca ...
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 0:0 na kraju... Pripreme 5 utakmica skor 0-5-0 Mozda neka generalka na Cairu sledeceg vikenda?
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Једном приликом сте рекли да се највише плашите Радничког из Ниша, после овог прелазног рока, има ли страха од још неке екипе? - Мој страх није усмерен ка томе да се дешава ван терена, већ се плашим Радничког из Ниша због њиховог квалитета и, као што сам већ јасно и гласно рекао, многи клубови су се жалили после дуела са њима. Имају јако добар третман и квалитетну екипу. Када причамо између себе кажемо, добро Звезда и Партизан су један и два, а у минулих неколико недеља све је чешћи поредак вечитих плус Раднички, а ми ћемо се сви борити за четврто место. Таква је атмосфера направљена да су они главни фаворити за трећу позицију и зато сам рекао да их се плашим. Квалитетом нисмо испод њих, мислим да смо и бољи и биће занимљива борба. Мој пријатељ је преузео Вошу, Напредак се лепо појачао, ту је Спартак. Наш шеф каже само ако будемо премашили сами себе можемо у Европу, а то је наш циљ – закључио је Кировски.
Dali_man Posted February 4, 2018 Author Posted February 4, 2018 9 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Једном приликом сте рекли да се највише плашите Радничког из Ниша, после овог прелазног рока, има ли страха од још неке екипе? - Мој страх није усмерен ка томе да се дешава ван терена, већ се плашим Радничког из Ниша због њиховог квалитета и, као што сам већ јасно и гласно рекао, многи клубови су се жалили после дуела са њима. Имају јако добар третман и квалитетну екипу. Када причамо између себе кажемо, добро Звезда и Партизан су један и два, а у минулих неколико недеља све је чешћи поредак вечитих плус Раднички, а ми ћемо се сви борити за четврто место. Таква је атмосфера направљена да су они главни фаворити за трећу позицију и зато сам рекао да их се плашим. Квалитетом нисмо испод њих, мислим да смо и бољи и биће занимљива борба. Мој пријатељ је преузео Вошу, Напредак се лепо појачао, ту је Спартак. Наш шеф каже само ако будемо премашили сами себе можемо у Европу, а то је наш циљ – закључио је Кировски. Na stranu uobicajena kenjaza o tretmanu Radnickog (blizanci su, naravno, abolirani od svega, nikom to ne smeta ), trudim se da me nepismenost fudbalera ne iznenadi previse, al se uvek neko nadje...
W.F.C. Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 (edited) A realno, imacemo tezi prolecni raspored nego u dve zadnje sezone. Imamo prvo 4 utakmice gde igramo s tri tima koji se bore za goli opstanak i Partizan, a onda niz od 11 utakmica do kraja sa ekipama iz vrha, znaci 4 do plejofa, pa plejof. Cupavije da bude ne moze, uzimajuci u obzir da smo skoro sve bodove nabrali protiv slabijih ekipa. Nadam se boljim i zanimljivijim igrama nego jesenas, pre svega. Edited February 4, 2018 by W.F.C.
Redrooster Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Na muci se poznaju junaci! Ako ne sjebemo tu boraniju i ne ocelicimo, sta ce izlazimo u evropu?
MaErAkLoIJA Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 57 minutes ago, Матрикс said: Po meni mnogo ispadamo. Slicno kao kod Pakulta. Mozda ih je Dmitrovic malo vise pritisnuo pa su jos uvek umorni i mozda ce to sve da legne do prve ili druge utakmice ali za sada igra i taktika kod Djumija je bila najbolja.
Gradina Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 4 hours ago, MaErAkLoIJA said: Po meni mnogo ispadamo. Slicno kao kod Pakulta. Mozda ih je Dmitrovic malo vise pritisnuo pa su jos uvek umorni i mozda ce to sve da legne do prve ili druge utakmice ali za sada igra i taktika kod Djumija je bila najbolja. Vuk je Djumi , šteta što ga ne zadržasmo
Recommended Posts